Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weoiruweoin

wysyłam facetowi zdjęcia przerobiona w photoshopie

Polecane posty

Gość marek sołtys
pijany to nie pośpimy sobie razem ja mam mase zadań z mikry do zrobienie :o

W takim razie nie przeszkadzam :classic_cool:🖐️. Wracam do czytania materialow do egzaminu z etyki prawniczej :classic_cool:🖐️

weoiruweoin zmniejszyłam nos i trochę powiększyłam usta w każdym razie po przeróbce wyglądałam jak anioł aż sama bym się w sobie mogła zakochać a bez jaka idz stąd i nie wracaj. Czyli masz talent :D Możesz sięzatrudnić w magazynie, do upiększania gwiazd :P

Gość weoiruweoin
usta jak usta można jakoś powiększyć ale ten nos jest długi i jakiś krzywy a ja zrobiłam z niego zgrabniutki malutki nosek :o w dodatku owal twarzy tez trochę zmieniłam żeby wyglądać bardziej dziewczęco :o gdyby on mi się tak nie podobał to odwołałabym spotkanie ale ja sie w nim zakochałam :o

mogę się zamienić z tą mikro :classic_cool: chociaż nie narzekam, bo dziś przerabiam akurat przyjemny materiał :classic_cool: prawnik, na jutro? :classic_cool:

Na za 2 tyg 🖐️. Przerabiam to teraz, bo za 2 tyg czeka mnie kolos z rzymskiego prawa spadkowego i rzeczowego na raz, a to jest ponad polowa calego materialu z prawa rzymskiego :classic_cool:🖐️

Gość weoiruweoin
taaa fajnie że podbijacie temat :P

Gość marek sołtys
ja nic nie czaje z tej mikry ale może dam radę mam całą noc na ogarniecie tematu :D

powodzenia 🖐️ na takie coś się zamienię z chęcią :classic_cool: bo mój najbliższy weekend zacznie się dopiero 24 😠

Jak można nie rozumieć mikroekonomii? U Nasiłowskiego jest wszystko łopatologicznie wyłożone.

no niestety nie, bo za 7 minut wracam do swojego materiału :D zresztą mikro miałam na 1 roku :D także musiałabym sobie troszkę poprzypominać :P

Gość marek sołtys
ja mam ćwiczenia z takim gościem który nic nam nie tłumaczy tylko wymaga. a na wykładach przepisujemy slajdy wiec wiesz ;O

Gość marek sołtys
spoko musiałam spróbować :P

Gość marek sołtys
co to za książka tego Nasiłowskiego ? bo przydałaby mi się taka w której wszytko jest łopatologicznie wytłumaczone :P

Ta fdota już była przygotowana o 19:14 :D Idź do dziekana i powiedz, że facet nic nie tłumaczy. A poza tym masz w książce wzory i wykresy, więc w c zym problem?

Gość marek sołtys
nie mam książki niestety bo tydzień temu zajebali mi torebkę na przystanku :O

Gość marek sołtys
tak pójdę do dziekana koleś się dowie i mnie udupi ;O

Gość marek sołtys
to na kij mi ta książka ? wiem że chciałeś pomóc ale to chyba tego nie przemyślałeś :D

Gość marek sołtys
ale dzięki już ją ściągnęłam może się przyda :)

Ale ja nie wiem czego wy się uczycie? Ja ci poleciłem książkę do mikroekonomii. A was uczą głupot. wiesz jak działa firma remontowo - budowlana w Polsce? Mój kolega ma taką. Ja gdzieś wklejam link do usług budowlanych z moim nr telefonu. Ktoś zainteresowany do mnie dzwoni, a ja przekazuję koledze. Mam od takiego remontu 10% do ręki, bez płacenia podatku. Oni tez fiskusowi płacą jakiś ryczłt, a reszta na lewo do ich kieszeni. Nikt się nie bawi we wzory matematyczne. Mikroekonomia dotyczy gospodarki w skali mikro, czyli np. w Polsce. Makroekonomia, to większa gospodarka, np. europejska.