Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chartandellla

Chce sie ktos porzadnie posmiac???

Polecane posty

Gość Chartandellla

Jak ktos chce sie porzadnie posmiac to zachecam do obejrzenia filmiku na youtube gdzie pewien internauta wstawil urywki zagranicznych piosenek i przetlumaczyl je na polski.... Normalnie beka, ja sie poryczalam ze smiechu :D http://www.youtube.com/watch?v=zZzgxxzhWbc

Gość Chartandellla
A no wlasnie jestem odkrywcza :D Bo dopiero dzisiaj odkrylam ten mix i to przez przypadek :) Dobre, co? Widzieliscie wszystkie 3 czesci?

Gość Chartandellla
Albo zaraz po tych sloikach w sedesie jest :Ludzie bede plul, plul, bede pluuul bede plul hahahah

Na emeryturę jadę... na emeryturę ja... na emeryturę jadę... :classic_cool: o! o! o! PO! le le le LEGO! :classic_cool: zakwasy! :classic_cool: patrzę sobie do hełma! :classic_cool: Tutaj mieszka... Dziabaducha?? GUCIO! :classic_cool: Tyle mi zostało w głowie - zajebiste to jest🖐️

Gość Chartandellla
Sak Noel - Loca People Masz opisy wszystkich piosenek pod kazdym filmikiem, kliknij na pokaz wiecej :) A ja wlasnie obejrzalam pelna wersje "Ala nie wali mu paly" i nie moge ze smiechu. Teraz ogladam Maciej poczul tampon hehe

Gość Allwiss
:D:D:D:D HĘ HĘ lol dobre:D:D ps A czy ktoś z was ma jakieś swoje typy pod taka przeróbkę?Ciekawi Mnie czy mielibyście swoje koncepcje.Pytam bo sam niedawno odkryłem Jedna znana piosenkę jakby na nowo.Napiszę wam tylko iż chodzi o pierwsze słowa refrenu pewnej francuskiej piosenki sprzed kilku lat.:classic_cool:

Gość Allwiss
O i nawet ta piosenka sie jednak znalazła w ukrytym megamixie 2:classic_cool:ale słowa inne:classic_cool:

Gość Chartandellla
Autor tych mega mixow napisal na swojej stronie fejsbukowej, ze ma tyle pomyslow, ze sa prawie gotowe na czesc 4 i 5 :D I obiecal niedlugo wstawic :P Czekamy z niecierpliwoscia

Gość ojeju_czarodzieju
bahahahahaha poplakalam sie ze smiechu :D :D :D