Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lar va

ODCHUDZAMY SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!! po prostu :-)

Polecane posty

jej a co do ciasta bo zapomnialam zupelnie to to bylo jakies takie jak maurek tyle ze brzoskwiniami w srodku a one nie wiem jakim cudem ale byly mokre i soczyste ... mniam

o Wy obrzarciuchy :-D Zobaczcie na temat - ODCHUDZAMY SIĘ!! a Wy tu tym czasem wypisujecie kto zjadł jakiego cukierka, a kto jakie ciastko :-D co to ma być??? ;-) Pocieszenia nie będzie, toż to grzech i koniec, zadajcie sobie pokutę i proście wagę o przebaczenie!!! :-) U kogo pada dziś śnieg?? bo u mnie wali tak, że nic nie widać na kilka metrów....wcale mnie to nie cieszy... Pochwale Wam się - choć oficjalne ważenie dopiero w piątek, bo od piątku zeszłego się wzięłam za siebie, to dziś sobie na wadze stanęłam a tam 61,9 kg :-D a jeszcze na początku zeszłego tygodnia było ponad 64 :-D Metoda małych regularnych posiłków działa!!! szkoda, że nie zastosowałam jej wcześniej zamiast się katować kopenhaskimi czy innymi. A co do mojego ruchu, to kurcze wczoraj rowerek nie wypalił, bo miałam gościa niezapowiedzianego. A jeśli o orbitrek chodzi, to niestety jeszcze nie przywieziony. Z resztą zastanawiam się jak mi na nim pójdzie, bo wcześniej stał w pokoju, w którym było TV i biegnąc sobie oglądałam, więc jakoś szło - 30-60 minut dawałam radę. Teraz będzie stał w pokoju bez TV i co? czarno to widzę, zaraz mi się będzie nudziło :-O

i jeszcze Wam powiem, że ostatnio wpadłam w szał zakupów, kupiłam z 10 par legginsów, 2 sukienki, kilka bluzek... wszystko czeka aż schudnę :-D Jeszcze z 5 kg i się będę stroić hahah

Hej Chudzinki:) Docieram i ja po pycha sniadanku :jajecznica na boczusiu:):):) wiem wiem Larvo zbyt kaloryczne to to nie było ale snaidania zawsze mam energetyczne zeby jakos myslec w pracy. Teraz za to wcielam serek homogeniowany z dwoma kromkami chleba i dopiero w domu przerzuce sie na miesko plus owoce lub warzywa:P Larvo GRATULACJE takiego ubytku wagi:) Ja na wadze nie staje bo teraz przez te treningi silowe i fitesss to napewno mi szybko nie poleci ale a to ujedrnie sie a.. i zapomnialabym i musze sie wziac a celullit i pozbycie sie tej okropnej oponki na brzuchu blelelellelelel Co to ciasteczek i innych slodkosci to oswiadczam ze nieraz z czyms takim tu wypalimy wiec chyba tylko Ty gwiazdo bedziesz nosila mniejsze rozmiary:p

Gość asiuniaaaaxd
Hej dziewczyny ;) ja zjadłam dzisiaj tosty - Dukanowskie ( 7 łyżek otrębów owsianych,2 jajka,4 łyżki jogurtu,4 plastry szynki,serek topiony light) - ok 3 małe ogórki konserwowe -2 jajka na miękko -jogurt 300 ml naturalny 1% Czy to za malo,za dużo.. ? OCzywiście na diecie Dukana ; ) Bo ja już sama nie wiem,chcę jak najszybciej zrzucić te kg...

Gość asiuniaaaaxd
I prooszę,nie piszcie tutaj o ciastach,ciasteczkach,chlebach itp bo ja nie wytrzymam i znowu wyczyszczę lodówkę ;D Ja dzisiaj nawet trochę poćwiczyłam ( wow) ;] Posłuchałam Waszych rad i nawet lepiej się czuję psychicznie,taka szczęśliwa hehe ;)

z tego co pamiętam to na dukanie nie ma ograniczeń ilościowych

Gość asiuniaaaaxd
wiem,wiem ale ja na wszelki wypadek wolę nie przesadzać ...

Gość creativeee
Hej laseczki..jestem dzisiaj podlamana na maxa :( nie zjadlam naprawde nic specjalnego albowiem ; I sniadanie : * 3 czubate lyzki otrebow owsianych ( na wodzie) + 2 slodziki + z jogurtem naturalnym i malym jablkiem wszystko zmieszane * kawa *na zajeciach doslownie mandarynke , 4 paluszki solone (;/) i kawa z 3 slodzikami bez mleka rozpuszczalna (choc nienawidze ale bym chyba usnela na projekcie) *potem bylo jablko , lyzeczka na sprobowanie mojego mezczyzny kogel mogel , jablko I teraz ogorek korniszonek sredni, bo sie na mnie slodko patrzyl a mam bebzon od rana jakbym tone zjadla ;/ co jest nie tak masakra jakas , jestem podlamana i wygladam jak maly prosiak a brzuch jak bym przytyla 3kg;/ zdeterminowana ja caly czas mam takie cos ze zapominam wcisnac swoj nick i mi szlag trafia kazdy post , dlatego czasem tak pozno bo odechciewa mi sie pisac wszystko od poczatku ,a le potem jak uspokoje nerwy to pisze;p dzieki za pocieszenie na mikolajki ;/ ja tak mam a to cukierek a to jeszcze jeden co tam ;/ hehe dobrze ze nie przepadam za bezą bo Ci nie zazdroszcze ;p no w sumie nie jadlam tylko te male bezy i nigdy mi jakos nie smakowaly :P o nie z tymi brzoskwiniami przesadzilas , pewnie pycha :D dobrze ze chociaz cwiczysz w porownaniu do mnie ;p a wiem o jaki CI chodzi z piekarni Asprod kupywalam przepyszny i mega sycacy :) mokrutki jaaaaaaaaaaami;D lar va ooooooooj , nie lam mnie prosze Cie ciekawe czy Ty taka jestes grzeczna ;P ;) no u mnie pada snieg strasznie ;/ a ja nie cierpie na maxa , chlapa, zimno ;/ syffffffffffff;p co do rowerku to moze jakas muyzczke , chociazby z telefonu :) dasz rade ;) gratuluje wagi :D ja tez uwazam ze nie ma co takie jakies dukany :P tylko to zebysmys ie pilnowaly ;p hahah 10par leginsow masakra chce tak:D zdetermioowana , ladne sniadanko , moze do kolacji je spalilas ;p moze :D cellulit , nic nie mow :D Mi tez sie wydaje ze jeszcze wypalimy nie ma co , a swieta tusz tusz , az sie boje ;p asia..otreby to tylko 3 lyzki dziennie max ! a duzo zdecydowanie , jak robisz takie tosty to na dwa dni :) lar va no jezeli chodzi o otreby to sa ograniczenia :) ja na jutro uz przygorwalam na sniadanie twarog :) i pewnie ogorek bedzie i moze jakas wedlinka a i kawa :D

Gość creativeee
zebym czas miala zeby tak wszystko przygotowac i cwiczyc i sile po takim dniu jak dzisiaj ze jestem o 20 w domu to bylo by idealnie ;p

Gość creativeee
aaaaaaaaaaaa....i mi sie przypomnialo ze wypilam jakos niecale pol szklanki pina colady ;/

creativeee ja to nie wiem, o co Ci chodzi? nie zjadłaś przecież dużo, wręcz przeciwnie.NIezbyt zdrowo, niezbyt zróżnicowanie ale na pewno nie kalorycznie, nie łam się :-) Ja wczoraj jadłam spagetti :-D ale oczywiście w ilości, jaką sobie założyłam - jeden kubek! I wyrzutów nie mam. A pewnie powinnam, bo legginsy czekają :-P

Gość creativeee
lar va ... hehe dzieki ale nie wiem skad takie mialam . mam pytanko do Was , co robicie jezeli macie zaparcia bo u mnie to problem , masakra jaaks a i mozna takiego pulpecika typowego ale gotowanego nie w sosie ale w wodzie , go ugotowalam byly jakies tam sladowe ilosci sosu ale malo co wy na to bo wlasnie zjadlam z ogorkami (cebulka , jogutr nat , sol pieprz ) nie jest zle ? ost zauwazylam ze wczesniej nie mialam boczkow a teraz znowu mam ;/ masakraaaaaaaaa lar va , kubek spagetti to nic przeciez :)

Hej Chudzinki:) Jak tam minął Wam weekend???ja dzisiaj nie pisalam bo rano czułam sie jak chodzące zwłoki bo coś odtatnio zbyt wcześnie zasnąc nie moge .jedyne pocieszenie to to , że jutro ma wolne i tylko dwie godziny z uczniami więc jak dla mnie rewelacja:) W końcu w końcu pośpię do woli:p AAA... no tak wielkim w skrócie to mam okres waże jak połowa słonia bo znów 62 czyli wniosek jaki??plus jeden na koncie:p Ale na siłowni byłam :) tzn . leckji dzisiaj miałam sporo i dotarłam tam na 20.30 dopiero wiec tylko 30 minut biezni cyli praktycznie dla ciala nic bo nawet tłuszczu nie zdazylam spalic a potem pobiełam na streching ktory kocham nad zycie :P raptem 30 minut ale uwielbiam jak nie wiem :p Jednym słowem nawet cos tam zrobiłam:p ale to juz tyle o mnie bo mozna zapewne sie zrzygac tymi megaaa newsami ode mnie Fajnie za to , że Ty Asiuuu zaczełas sie ruszac i czuje ze rozumiem co pisesz bo na mnie tez ruch dziala uzdrawiająco:) Creativeeee- ciastek ciag dalszy :p dzisiaj widziałam sie z mama i ona specjalnie kupila ciacho ale ze byl to juz wieczor bo po osmej stwierdzialam , że nie skusze sie na nie wiec chociaz tutaj nie poległam:p A Twoje jedzenie jak tam???Wiecej juz jesz czy nadal jakies minimalne ilosci????Wlasciwie to powiem Ci ze jestem w szoku bo ja gdybym tyle zjadla co Ty to chyba bym do 12 byla martwa;/ A z wysilkiem to nawet jesli jest 20 to nie odpuszczaj , no chyba ze nie masz prawo jazdy i nie masz niczego w poblizu tofaktycznie moze byc kłopotliwe zwlaszcza przy pogodzie ,którą mamy ostatnio:p Lar vo a Tobie jak idzie bo Ty z Nas wszystich razem tu wzietych chyba najmniej jesz:p i najmniej grzeszkow popelniasz ???? Ja pewnie bede jutro zwłaszcza ze mąz idzie na noc do pracy więc bede obijała sie jak mops:p i mam nadzieje ze i Wy troske popiszecie wiecej bo poki co to chyba tylko ja takie eseje tworze hehe

witam :-) zdeterminowana nie wiem, na jakim ty świecie żyjesz ale u mnie weekend dopiero się rozpoczyna :-P wiec "jak tam po.." odpowiem Ci za 3 dni ;-) żebyście mi tak nie musiały zazdroscić tej dyscypliny, to powiem Wam, że wczoraj na obiad była u mnie pizza :-D tak , tak..a ja zamiast zrobić sobie coś innego to dołączyłam do domowników. I tak zjadłam wczoraj 2,5 kawałka ( w dwóch porcjach co 3 godziny, ale to marne pocieszenie..) i po co ja się pytam? skoro pizza jest NIEDOBRA??? a ta była niedobra wyjątkowo? oj tam oj tam :-) było, minęło... Dziś będzie pokutna zupa brokułowa... Aaaa...minoł już pierwszy tydzień mojego dietkowania. Na wadze 61,8kg. Fajnie, szczególnie że ta pizzaa... :-) W każdym bądź razie na początku zeszłęgo tygodnia zobaczyłam o zgrozo 64 i ....nie pamiętam i le było po przecinku 3? 4? jakos tak.. Więc cieszę się, że się wzięłam za siebie

Gość creativeee
Hej laseczki :) Jak tam postepy ;) ? ja czuje sie dzisiaj tak sobie , jakis dzien straszny po prostu , masakra , wcinam wlasnie serek wiejski z ogoreczkiem i pije kawke :) zdeterminowana Ja tu siedze kurde i nikt nie pisze wchodze to potem nie nadazam tak pozno piszecie ;p Na okresik zawsze sie wiecej wody zbiera wiec spokojnie zejdzie z Ciebie jak sie skonczy nie zalamuj sie :) Siłkaaaaaaaaaaaaaa....OooooO supcio ,nawet krotko to i tak dobrze jak w ogole ;p ja dzisiaj tez pocwicze :) jak mi sie troche humorek poprawi , bo ostatnio moj luby mi strasznie psuje....;/ z ciastem brawo , jeszcze z rana o 8 spoko ale wieczorkiem nu nu nu :D ! eeeeeeej..oj 20 to bylam juz zdechla ale wczoraj przeciez cwiczylam ;p 4x 30 brzuszkow calych 15x2 krotkie 3x20 nozyce ( na uda ) i jeszcze 3serie na ta i na ta nozke x10 wymachy na boczki:) nie jest chyba zle co?? teraz kiedy powinnam zrobic dzisiaj cwiczonka ? nie wiem czy brzuszki bede codziennie bo kiedys jak robilam intensywanie to potem plecy mnie tak bolaly i mialam straaszne zakwasy do tego nie wiem czemu zawsze mialam nad pupa przetarcia bolace , chociaz zawsze sie klade na miekkim , boje sie tego znowu;/ lar va oj pizza , no ladnie nam tu cisniesz za ciastka a tu co , dobrze ze nie od razu 2 na raz tylko odczekalas ;p ja to sie boje nawet wazyc :(

Gość creativeee
eeeeeeeeeeh a jeszcze pytanko mam ,co myslicie o jablkach ? mozna czy nie w koncu ? chcialabym sobie czasem wieczorkiem podjesc i to nawet robie ale czytam ze to nie wskazane , jak reszta owocow :( zalamkaaaa

Hej :* Ja tylko na moemencik bo z pracy klikam :p lar vo- fajnie , ze podązasz moimi i creativee sladami :p i wcinasz slodkosci hheh jak my grzesznice:p Creativeee- podziwiam za chęci :p mnie ich nawet nie brak ostatnio ae co z tego jak podjadam jakieś dziadostwo:P Co do jabłek to niestety odradzam , bo owoce zawierają cukre i u nas bab odkladaja sie w postaci cellulitu niestety :/

Gość creativeee
no wlasnie ale zjem chociaz jedno dzisiaj :) zaczelam cwiczyc i przestac musialam;/

o nie, żadnych słodkości :-D nie zapędzać się! słodkiego nie tknęłam, choć pyszne krówki ciągutki spoglądają na mnie ilekroć otworzę szafkę w kuchni :-) a ja im na to "spadać krasule!"

Gość Zdetereminowana27
krowki ciągutki????jak mogłas o tym napisac Lar vo :):):) Oj nawet mi nie mów ja kocham krówki i dodatkowo wszystko co toffiowe:) ja to bym napewno najlierw je zjadla a potem przeszla na diete :P Naomiast eraz jestem po zurku i dwoma jajkami a w zasadzie samymi bialkami i miesem ze schabu wiec oj najadlam sie najadlam :p wiec pora na moj najwiekszy grzeszek pyszotkową kawusie z mleczkiem:) creativeee- a ty rob dzisiaj cwiczenia za nas dwie:p

Zdetereminowana27 creativeee- a ty rob dzisiaj cwiczenia za nas dwie to od razu za nas trzy pociagnij :-D

Gość creativeee
lar va dobrze ze nie lubie ciagutek ;p heheh ale uwielbiam ciasta ;d takimi jezykami bym nie pogardzila;p zdeterminowana tlusciuki ten wtoj zureczek nie ma co ;p no ja nie dokonczylam cwiczen bo mi przerwano zrobilam jedynie 90 brzuszkow;/ ja juz dzisiaj 2 wypilam w sumie 3 kawy i jedna z automatu , kolezanka mi zamowila i to jeszcze z cukerm byla okropnie slodka fuuu..

ciastek nie mam, ale wolę krówki więc wyzwanie jest :-) ale mam je już od zeszłego tygodnia i się nie skusiłam odkąd się wzięłam za siebie :-) kawę też piję trzecią, ale ja na szczęście nie słodzę żadnych napojów. a za 3 godziny idę do knajpy i piwko będzie się lało :-D

Gość creativeee
lar va osz tyyyy...ja tez lubie sobie wypic ale ostatnio bardzo malo tego i na piwo nie mam ochoty , nie dosc ze tuczy to potem brzuszek jest ladniutki :P ale mysle ze sie skusze na cytrynowke :) no ja tez nie slodze w ogole cukrem ale jak juz taka zamowila to wypilam;/

ja w tuczenie alkoholem ( poza takim, który posiada cukier) nie wierzę, z resztą ostatnio czytałam artykuł na ten temat gdzieś, który potwierdzał moje przypuszczenia. w "najchudszym" okresie mojego życia piłam dużo i często i nie wpływało to na moją wagę wcale. nie ma się co bać :-D

Gość Zdterminowana27
No ja tez chetnie bym sie napisala tyle ze wszedzie jezdzę samochodem wiec lipa lipa ;/ no ale moja milosc do kawy na szczescie mnie ratuje :) a teraz tak siedze przed telewizorem i w szoku jestem ze w koncu cos sie ruszylo i piszecie . W zasadzie to mam dylemat czy jechac na silowenie czy moze nie ??? Do przejechania mam jakies 40 km ale bylby fajny trening i moze cos by mi spadlo :p Co mi radzicie??? Jechac na wieczor czy olac i isc dopiero w poniedzialek?????

Gość creativeee
no cos Ty u mnie odwrotnie , wlasnie jak byly imprezki w wakacje i sporo sie przelalo to strasznie mi sie przytylo, masakra zauwazylam w tydzien jakos plus 3 kg na mnie to dziala okropnie tuczaco, mysle ze jednak zrezygnuje z tej cytrynowki nawet :) ide do sklepu i bede cwiczyc dalej to co przerwali mi :) a tak w ogole pamietam jak nie uzywalam jeszcze antykoncepcji bo teraz od kilku lat non topa i nic nie tylam jadlam min 3 kebaby tyg , i waga nie rosla to teraz jak zjem cokolwiek takiego to plus 1kg w 1 dzien ! czytalam ten artylil ze tylko to co zajadamy podasz picia to nas utucza , ale mimo wszystko piwo ma duzo wegli :) ale co tam nie zaszkodzi w weekendzik Ci wypic :) takze za moje zdrowko :P

Gość creativeee
a i jeszcze jedno co myslicie o bananach :) kiedys jak bylam wlasnie mlodsza to jadlam kilogramami jak byly te promocje , doslownie kilogram jadlam oczywiscie nic nie tylam ;o ale teraz na pewno nei , bardzo rzadko jadlam a to moj ulubiony owoc no i matula dzisiaj kupila ale kuszaaaaa...

nie mogę znaleźć tego artykułu, ale chodziło tam ogólnie o to, że te kcal z alkoholu się nie wchłaniają czy jakoś.