Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lar va

ODCHUDZAMY SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!! po prostu :-)

Polecane posty

Gość creativeee
Hej ja mam ostatnio male zalmaki o malo dzisiaj nie polecialam po chipsy ale wybralam mmniejszy grzeszek slonecznik chyba mozna od czasu do czasu , ostatnio nie uklada mi sie najlepiej jeszcze te swieta ...:/ dobrze ze nie zakupilam jakiegos lepszego wina bo to juz puste kalorie...eeeeeeeeeeh jest zle ze mna moglam sobie pozwolic jak dzisiaj zjadlam : na sniadanie : otreby ( 2 lyzki owsianych z jedna pokrojona mandarynka i 1 slodzkiem ) plus kawa i 2 kawalki poledwicy sopockiej potem byly 4mandarynki i jablko , a na kolacjee serek wiejski i 2 male ogorki kiszone do tego cwiczylam w pracy jest zle/

Ja tez mam ciezkie chwile..w ciagu dnia jest dobrze, a wieczorem mnie zbiera na podgryzanie i chce mi sie slodkiego. Wczoraj to juz w ogole masakra byla...zjadlam wieczorem garsc migdalow, potem pasek gorzkiej czekolady i potem jeszcze 2 kanapki. Normalnie nie jem chleba, albo tylko do poludnia...Eh... A miala byc ten tydzien grzeczna zeby na swieta moc sobie pozwolic na troszke wiecej. Trzeba zaczac nowy dzien!!! Dzis chyba musze pocwiczyc, no i oczywiscie zadnego chleba i slodyczy!!!

Gość onna20
chetnie sie przyłacze do waszego odchudzania ;) ja mam tak zediety jakos dopilnuje chociaz czasem mam gorsze dni zwłaszcza jak nastepnego dnia na wadze jest tyle samo albo deko wiecej masakra:( ciezko mi z cwiczeniami jestemleniemkanapowym a bez cwiczen to sama wiem ze nie da rady;(

Witam Wszystkich! Zalogowałam się na forum, bo chciałam zapytać czy któraś z Was wie może coś na temat odchudzania Biorezonansem w gabinecie BRT na ul. Polnej 5 w Poznaniu. Szukam osób, które wiedzą coś na temat tego gabinetu i czy w ogóle warto tam iść? Jestem zapisana na styczeń ale się zastanawiam, bo w stosunku do innych gabinetów mają o wiele mniejszą cenę. Wiem, że trzeba sprawdzić certyfikaty w takim miejscu i terapeuty i urządzenia, ale może ktoś z Was już miał z nimi styczność i coś doradzi na ten temat?

Witam Wszystkich! Zalogowałam się na forum, bo chciałam zapytać czy któraś z Was wie może coś na temat odchudzania Biorezonansem w gabinecie BRT na ul. Polnej 5 w Poznaniu. Szukam osób, które wiedzą coś na temat tego gabinetu i czy w ogóle warto tam iść? Jestem zapisana na styczeń ale się zastanawiam, bo w stosunku do innych gabinetów mają o wiele mniejszą cenę. Wiem, że trzeba sprawdzić certyfikaty w takim miejscu i terapeuty i urządzenia, ale może ktoś z Was już miał z nimi styczność i coś doradzi na ten temat?

Gość creativeee
onna20 Hej dolaczaj spokojnie bo tu ostatnio cicho strasznie ;( u mnie dzisiaj troche lepiej ale powiedzcie mi cos...kupilam wage kuchenna i ona mi pokazuje rozne g ;/ np dzisiaj polozylam jednorazowke i na to mieso wolowe no i dokladam, tyle ile zjem bylo 69g podnosze jednorazowke z miesem ,klade znowu i jest 75 wiecie o co chodzi?

hej dziewczyny :) U mnie porazkowo raczej bo podjam i w dodtku teraz czyli o siodmej praktycznei zezarlam racuchy ktore babcia smazyla i to jakies 6 sztuk i kielbaske SUPER DIETA

Gość creativeee
zdeterminowana dobrze ze moja babcia robi placki z soda i jakos mi nie smakuja ale racuchy tesiowej ostatnio byly pycha kocham uwielbiam ale jeden zjadlam wiecie co moze byc z ta waga ?ja to od 2 dni jem wieczorem slonecznik :(

onaa.... witamy w klubie leniwych grubasow:p poczytaj mnie to dowiesz sie jakie sa pyszne kiełbaski na goraco w polaczeniu z racuchami :p ale na powaznie to nie polecam bo zgaga po nich okropna;/; a ja musze do sylwestra schudnac jakies tylkooooo 5 kilo

To moj pierwszy dzien od soboty kiedy nie siegnelam po cos slodkiego..uff...jak czlowiek zacznie to pozniej nie moze sie przestawic! Mam nadzieje, ze jakos wytrwam do Swiat,. Chcialabym chociaz zeby waga wrocila do 64,6kg po bo tych wybrykach przybylo mi 0,8 kg. A teraz wszedzie ciasta, czekoladki, ciasteczka..ehh Pozostaje mi cwiczenie silnej woli...

Gość creativeee
hej laski myslicie czy po takim dniu jak wczoraj np na sniadanie kawa i kosci wolowe 75g 2mandarynki kawa 3 mini cukierki mini to moge sobie pozwolic na slonecznik ? dzisiaj jestem po serku wiejskim kawie 3 plastrach szynki ogorku kiszonym mam zamiar jeszcze zjesc jablko to moge czy to utuczyc ? mam bebzon jak nie wiem a chyba sie uzaleznilam :(

creativeee - ty jesz bardzo malutko z tego co piszesz...tak mi sie wydaje. A jak tam waga pewnie ladnie ci leci? Ja dzis jakos daje rade.Rano byly owoce z jogurtem naturalnym i cynamonem, potem robilam pierogi, ale nie jadlam:) Teraz zjadlam miseczke brazowego ryzu z warzywami. Nadal jestm glodna..pewnie przez to, ze po poludniu nic nie zjadlam.Nie mialam kiedy, ale nie chce nadrobic tego wieczorem... Nie zjadlam dzis nic slodkiego, a makowiec lezy...

Gość creativeee
uzaleznilam sie od slonecznika chyba beda dwie paczki a one maja ponad 500 kcal ! masakra bez kitu zjadlam te jablko pozniej tylko slonecznik , no wlasnie mi sie waga zwiekszylam moze dlatego ze to przed miesiaczka a chlopak ze przytylam :( ja wiem ze mi sie powiekszyl brzuch ale ja nie robilam kupki od 11 gr i wczoraj wypilam 2 razy syrop na kupke i tylko raz ten i to slabo moze od tego ? juz sil nie mam..

ale tutaj pusto :p chyba juz nikt nie napisze a moja dieta tez w zaieszeniu do stycznia a po sylwestrze zaczynam ale tym razem juz bez tony czekoladek ciasteczek i krówek:)

Gość creativeee
no pusto nikt nie pisze :(

Gość teresa87
Witam mogę do was dołączyć? Chcę zgubić ok.10kg.pomóżcie Trochę o mnie : wiek :40 lat waga : 77kg cel : 66kg wzrost: 168cm

Gość malfa86
Dzisiaj pierwszy dzień diety!!! W skrócie.... Ważyłam 79 kg, udało mi się schudnąc równo 21 kg, byłam z tego dumna, minęły 3 lata... dziś ważę 68,5. Nie dam się!!! znów odnajdę w sobie siłę i od dziś zaczynam dietę wysokobiałkową plus biegi!!!

Gość malfa86
A gdzie reszta odchudzających się?? No dalej dalej wspierajmy się w tej ciężkiej walce :) dzielmy się wynikami, razem jest łatwiej :)

Gość Lesionka
Cześć Ja właśnie zaczynam kolejną walkę z kilogramami. Ważę 79kg przy wzroście 163 cm i chciałabym zrzucić 17 kg. Stosowałam kiedyś dietę wysokobiałkową - Dukana, schudłam niej 12 kg w 4 miesiące. Jak skończyłam stosować tą dietę to w pierwszym miesiącu przybyło mi 5 kg, a później jeszcze dodatkowe 12 kg, mniej więcej w rok. Dodatkowo okazało się, ze mogę mieć problemy z nerkami, ale na szczęście wszystko w porządku. Natomiast moja koleżanka musi się leczyć u nefrologa. Także nie polecam tej diety. Postanowiłam w ogóle nie bawić się w jakieś wydziwione sposoby (zaliczyłam już koepenhaską, kwaśniewskiego i nne…). Chcę stosować zdrowe żywienie. Dzisiaj na kolację zjem sałatkę brokułową. Zobaczymy jak mi to pójdzie.

Gość gość
może jakieś suplementy polecacie?? Dodatkowo do diety plus ćwiczeń? Jakieś przetestowane?? Brałam Linea fitness, therm line forte i Meridie 10, ta ostatnia była najlepsza, ale i niebezpieczna dlatego została wycofana z rynku

Gość Lesionka
Ja kiedyś brałam simpliq, ale nie polecam. Miałam po tym straszne biegunki i wzdęcia. Czy ktoś może napisać jakie są najlepsze ćwiczenia? Czy ktoś ćwiczył z hula-hop?

Gość gość
A co sądzicie o diecie niełączenia - dr Haya? Ma dobre opinie, zastanawiam się nad nią

Gość Lesionka
Nigdy nie stosowałam. Ale wydaje mi się, że widziałam taki wątek na kafeterii.

Gość gość
Zapraszam na mojego bloga o diecie, ćwiczeniach i zdrowym stylu życia http://zrzucbrzuch.blogspot.com/ znajdziecie tam fajne przepisy na dietetyczne potrawy , przekąski i napoje. Porady odnośnie diety i ćwiczeń i zdrowego wraz z filmami i zdjęciami. Dodatkowo przedstawiam na blogu swoją przygodę z odchudzaniem i treningami. Polecam każdemu kto chce pozbyć się zbędnych kilogramów i zmienić coś w swoim życiu.

Gość Naaszka
ja stosuje tylko figura no-apetite bo mam wieczorne napady głodu, tak to raczej staram sie unikac, najlepszymi wspomagaczami odchudzania sa warzywka :)

Gość gość
O! Fajnie, że są ćwiczenia na tym blogu!

Gość gość
są są, właśnie idę pobiegać :D