Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lar va

ODCHUDZAMY SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!! po prostu :-)

Polecane posty

Czesc! Ja zaczelam dietke 5 tygodniu temu, jestem na diecie 17 dniowej. Jak na razie idzie mi nie najgorzej. Najgorsza jest ochota na slodycze i to, ze swieta sie zblizaja..

No to witamy:) ja pułapu 62 startuje i powiem Ci ze tez cieżko ale moja dieta to glownie mieso warzywa i ograniczenie słodkosci ale z tym to jakos nijak mi nie idzie i to zwlaszcza teraz jak mam okres. A ta dieta 17 dniowa to jaka?Na czym ma polegac?

No to witamy:) ja pułapu 62 startuje i powiem Ci ze tez cieżko ale moja dieta to glownie mieso warzywa i ograniczenie słodkosci ale z tym to jakos nijak mi nie idzie i to zwlaszcza teraz jak mam okres. A ta dieta 17 dniowa to jaka?Na czym ma polegac? Waga startowa :62 kg-30.11.2011 Cel:54kg:):):) Wymiary na dzień 30listopada2011 łydka :37, udo:61, talia:72, piersi:94, biceps:28 Waga startowa :62 kg-30.11.2011 Cel:54kg:):):) Wymiary na dzień 30listopada2011 łydka :37, udo:61, talia:72, piersi:94, biceps:28

No to witamy:) ja pułapu 62 startuje i powiem Ci ze tez cieżko ale moja dieta to glownie mieso warzywa i ograniczenie słodkosci ale z tym to jakos nijak mi nie idzie i to zwlaszcza teraz jak mam okres. A ta dieta 17 dniowa to jaka?Na czym ma polegac? Waga startowa :62 kg-30.11.2011 Cel:54kg:):):) Wymiary na dzień 30listopada2011 łydka :37, udo:61, talia:72, piersi:94, biceps:28

No to witamy:) ja pułapu 62 startuje i powiem Ci ze tez cieżko ale moja dieta to glownie mieso warzywa i ograniczenie słodkosci ale z tym to jakos nijak mi nie idzie i to zwlaszcza teraz jak mam okres. A ta dieta 17 dniowa to jaka?Na czym ma polegac? Waga startowa :62 kg-30.11.2011 Cel:54kg:):):) Wymiary na dzień 30listopada2011 łydka :37, udo:61, talia:72, piersi:94, biceps:28 Waga startowa :62 kg-30.11.2011 Cel:54kg:):):) Wymiary na dzień 30listopada2011 łydka :37, udo:61, talia:72, piersi:94, biceps:28

No to witamy:) ja pułapu 62 startuje i powiem Ci ze tez cieżko ale moja dieta to glownie mieso warzywa i ograniczenie słodkosci ale z tym to jakos nijak mi nie idzie i to zwlaszcza teraz jak mam okres. A ta dieta 17 dniowa to jaka?Na czym ma polegac? Waga startowa :62 kg-30.11.2011 Cel:54kg:):):) Wymiary na dzień 30listopada2011 łydka :37, udo:61, talia:72, piersi:94, biceps:28

Gość creativeee
marhewka mam to samo co Ty , tez sie boje swiat i zapachow przygotowanych potraw i stolu , nie wiem jak to zniose :( lar va poszukaj z checia przeczytam :)

Gość creativeee
Moje bananyyyy , chce chce bardzo :( eeeeeeh czemu musza byc takie tuczace;( Ja juz po cwiczeniach , jutro z rana sie zwaze i zmierze to wam podam wymiarki az sie boje :| marhefka mam to samo co Ty , tez sie boje swiat , zapachow przygottowania dan , stolu , masakra nie wiem jak przezyje .. no wlasnie co to za dietka? lar va znajdz z checia przeczytam:) zdeterminowana jestes Kochana , juz wypoczeta :) ? Laseczki, wiecie co mozna zjesc z twarogiem , juz ztgam ogorkiem albo cebula do niego masakrator...

Gość creativeee
Moje bananyyyy , chce chce bardzo :( eeeeeeh czemu musza byc takie tuczace;( Ja juz po cwiczeniach , jutro z rana sie zwaze i zmierze to wam podam wymiarki az sie boje :| marhefka mam to samo co Ty , tez sie boje swiat , zapachow przygottowania dan , stolu , masakra nie wiem jak przezyje .. no wlasnie co to za dietka? lar va znajdz z checia przeczytam:) zdeterminowana jestes Kochana , juz wypoczeta :) ? Laseczki, wiecie co mozna zjesc z twarogiem , juz ztgam ogorkiem albo cebula do niego masakrator... co jest z ta kafeteria;/ nie moge wyslac wiadomosci zaraz sie wkurze dobrze ze za drugim razem skopiowalam...

Gość creativeee
Moje bananyyyy , chce chce bardzo :( eeeeeeh czemu musza byc takie tuczace;( Ja juz po cwiczeniach , jutro z rana sie zwaze i zmierze to wam podam wymiarki az sie boje :| marhefka mam to samo co Ty , tez sie boje swiat , zapachow przygottowania dan , stolu , masakra nie wiem jak przezyje .. no wlasnie co to za dietka? lar va znajdz z checia przeczytam:) zdeterminowana jestes Kochana , juz wypoczeta :) ? Laseczki, wiecie co mozna zjesc z twarogiem , juz ztgam ogorkiem albo cebula do niego masakrator... co jest z ta kafeteria;/ nie moge wyslac wiadomosci zaraz sie wkurze dobrze ze za drugim razem skopiowalam...

Gość creativeee

Gość creativeee

Gość creativeee

Hej! Dietka ta sklada sie z 4 cykli, kazdy trwa 17 dni. W pierwszym je sie chude mieso, nabial,wybrane warzywa, 2 owoce dziennie. W kolejnych cyklach wprowadza sie kolejne warzywa, owoce, potem ryz brazowy, makaron razowy,chleb pelnoziarnisty...tak stopniowo. Mozecie tu zajrzec, pisalam o dietce: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5000322&start=0 Teraz koncze 2 cykl, w tej chwili ubylo mi 5kg. W 2 cyklu mialam kilka malych wykroczen, ale tak trzymam sie zasad. Kiedys bylam na Dukanie ale nie dalam juz bym rady. Musze jesc warzywa i przynajmniej jakies owoce bo inaczej potrzeba na slodycze bylaby jeszcze gorsza. Dietka wydaje mi sie rozsadna i zdrowa. Pewnie w swieta zrobie male odstepstwa, ale na pewno nie bede sie objadac, no i pozniej postaram sie to spalic.

Gość creativeee
ale spaaaaaaaaaam;p sorka :) marhefka powodzenia z dietka widze ze ciekawa :) mam nadzieje ze wytrwasz i pisz jak Ci idzie moze sama przejde :)

No neizle sie ubawilam widząc moje posty tye razy ale najlepsze były na deser te Twoje heheh:p No to sobie popisalysmy :) W sumie to la jestem bo jedyny dzien bylam w domu o jakiejs przyzwoitej porze a tu prosze ;/ Taka porazka ;/ tak czy inaczej ja tam z bananow moge smialo zrezygnowac i co nieco wdrązyc w swoje nawyki zywieniowe z tej Twojej dietki Marhefko ale nie sądze bym byla w stanie rygorystycznie sie d tego stosowac bo chyba zbytnio rozleniwiona sie zrobilam ;/ no i jeszcze wiadomo świeta :)

Creativeee a co to byly za cwiczonka ???? kurcze moze i ja bym cos zrobila a???? jeszcze nawet dzisiaj ? Ae poki co leze rozplaszczona jak foka na sofie b moj men w pracy

Gość creativeee
zdeterminowana nie smiej sie spamilam jak nie wiem heheh :) Ty nie lepsza :P hehe cwiczylam sobie nozyce , podobno dobre na uda , wymachy raz jedna noga w bok na lezaca wiesz chyba o co chodzi na boczki , no i brzuszki :) no i wlasnie nie mam pomyslow jakie jeszcze , sporo tego na necie ale fajnie zdobyc jakis sprawdzony zestawik :) no wlasnie ja tak jak Ty nie lubie sie stosowac do regul dlatego nie wiem czy dalabym rade , ale duzo biore z diety dukana :) macie jakies fajne pomysly na otreby owsiane ? moga byc z pomarancza jutro ?

Ja w tej diecie lubie to, ze nie jest ustalone z gory menu i moge jesc i gotowac wszystko z dozwolonej listy rzeczy. Od jutra zaczynam 3 faze, takze bede juz jesc wszystkie warzywa, owoce, mieso, chudy nabial, brazowy ryz, platki owsiane, makaron razowy,ziemniaki, moge wypic nawet kieliszek wina i zjesc musli, chleb. Oczywiscie wszystko w okreslonych ilosciach. Takze dzis musze zrobic zakupki, chce tez upiec chlebek. Ide robic sniadanko.

Gość creativeee
Hej laseczki ja juz po mierzeniu sie , nie wiem czy dobrze sie zmierzylam bo nigdy tego nie robilam a na necie ciezko sie domyslec a wiec: uda : 52 ( pod posladkami tak ? ) talia 88 biodra ; 84 waga 52 ale pewnei sciema bo moja waga w kuchni pokaze 52 a na przed pokoju 55;/ ja juz po sniadanku ; otreby troche pomaranczy i kawka :D

Gość creativeee
Hej laseczki. ja juz dawno po cwiczeniach , niedawno zjadlam mega wielkie jablko i pije kawe teraz druga ( wiem ze nie powinnam) ale mam taka ochote i spiaca jestem a niedlugo jade pic wino kolezanki domowej roboty , uwielbiam takie , ciekawe ile ma kcal....? ja jutro mam na obad jak co tydzien rosol , mama pewnie mi ugotuje piers , myslicie ze mozna zjesc taka piers ze zwyklym rosolem i marchewka np.. szklanke ? czy za bardzo tuczacy , moja mama to nie robi dietetycznego ;p albo takie kosci z rosolu wolowe , bo moja mamcia na kosciach robi rosolek , jak myslicie ? kuuuuurde boje sie ze jak pojade teraz do dziewczyn to bede podjadac po piciu zawsze sie chce, niech ro szlag ;((

creativeee na pewno źle się zmierzyłaś, w tali wyszło ci więcej niż w biodrach. biust - na najszerszym miejscu talia - najwęższe miejsce, czyli trochę nad pępkiem biodra - najszersze miejsce poniżej talii, czyli zwykle gdzieś na dupce udo -najszersze miejsce na udzie, raczej nie pod samymi pośladkami łydka - też najszersze miejsce a co u mnie? skrótowo - popiłam, oj popiłam :-O:-O:-O

A ja popijam zielona herbatke;) przegladam tez przepisy na swieta i od razu robie sie glodna jak patrze na te pysznosci...Moze tez sie jutro zmierze, na razie tylko sie waze, ale wcisnelam sie w spodnie ktore byly bardzo opiete a teraz sa ok:)

Gość creativeee
Jestem Kochana zalamana na maxa :( poszlam pilam drinki itp , nawet wino domoej roboty jakas zurawinowa wodke i podjadalam chipsy , masakra nie moglam sie powsstrzymac;/ sama gdzies zjadlam dobra paczke chipsow srednich jak nie wieksza, choc byly pomieszane rozne ale tak mysle kilograM ;/ JESTEm okropna...jutro chyba nic nie zjem :(((((( dlaczego tak jest , juz wiecej nei ide pic dobrze bylo to musialam po prostu wiedzialam , balam sie tego i tak bylo kurwa! lar va no to rzeczywiscie cos zle zmierzylam , teraz nie bede sie mierzyc rano bo bede miala 2x tyle;/ marhefka tez czesto patrze na ilewazy i jak patrze ile ma kcal to jakos mnie nie przeraza a najgorsze ze jeszcze mam ochote na te ciasta.. przeciez ja sie powiesze po swietach masakra jakas ;/

Hej dziewczyny :) Docieram i ja :p Szkoda , że jakos nie udalo nam sie zgadac wczesniej i trafic na siebie ale jak widc weekendy nie specjalnie srzyjaja przesiadywaniu na kafeterii:) tak wiec i ja za niedlugo zbieam sie spac bo jutro czeka mnie podubka o 7;/ i praca do 17 więc oj bedzie ciezko cieżko ;/ Na wadze u mnie okolo 2 kg mniej ale to dopiero 10 dniach wiec postep jest zaden ;/ Pewnie przez te słodkosci bo dzisiaj bylismy z moim na zakupach i kupilam sobie kawalek sernika i tego mojego ciemnego jeszcze z brzoskwiniami :) Z moich hipopotamich łydek nie spadlo mi nic z uda centyment z talii dwa a z bioder 4 .Wlepilabym nawet tabelke ale na tej calej kafeterii nie mam nawet jak ;/ No jednym slowem niby cos tam sie ruszylo ale nim osiagne te 54 to z dwa miesiace zleca jak nic :(:(:( Creativveee- jak ja ci zazdroszcze takiej wagi i wymiarow .... jej nawet nie pojmuje po jaka cholere Ty na jakiejs diecie jestes??? lar vo - a Ty pijoku nie pij tyle heheh :P Marhefka -podoba mi sie ta Twoja dieta i pewnie co nieco z niej capne ale nie nadaje sie napewno do stosowania wszystkiego az tak rygorystyczne wedle jakiejs tam listy choc ... nie powiem kusi mnie :p Poki co jednak podaj tytul tej ksiazki Gwiazo:) to sobie sciagne

Kurdeeeeee nie wiem co z ta kafeteria ze z takim opoznieniem posty wysyła ;/ no nic ;/ No teraztylko kilka slow do ktorych " nie bylo mi dane " ustosunkowac sie dzieki tej cudnej kafeterii;/;/; Tak wiec Creativeee nie zalamuj sie az tak po prostu jutro juz nei jedz tyle tylko wiecej posilkow a w malych ilosciach i duzo pij to to swinstwo z czipsow wypluczesz :) ja poki co musze sie zmuszac bo pora nei sprzyjająca ale pije oj pije jakies 3 litry dziennie w tym z litr kawy ihhihih Marhefka- no ja tez popijam herbatke ale po pichiu chyba z trzy tygodniu zielonj juz nie mam na nia sily wiec kupilam tym razem czerwona i nie wiem jak dziala ale nam nadzieje ze tez rroszke oczyszcająco bo to z tej serii bio active czy jakos tak:) W kazdym razie z domieszka grejfruto ponoc a ja je kocham wiec smakuje mi straszniscie:)

Marhefka- to gratulejszon z powodu spodni:)ja za o dzisiaj wcisnełam sie z moimi lydziskami w moje nowe kozaki ktore kupilam a ktorych jeszcze tydzien temu nie umialam asunac ale to moze po tych treningach bylam taka napompowana czy jak ;/

Gość creativeee
Hej laseczki , ja tak tam niedzielny poranek ? ja po kawie , serio to po wczorajszym nie wiem jak dzisiaj dzien minie mi ..jestem zla na siebie i juz. zdeterminowana no ladnie serniczek moj ulubiony , dobry byl ? osz Tyyy.....ja i tak z chipsami bylam lepsza nie martw sie ;/ pije prawie 1,5 l dziennie wody smakowej takze spokojnie plus kawa do tego , kurde musze zakupic sobie czerwona herbate , juz dawno mi sie skonczyla...;/ ja takie wymiary odkad sie odchudzam wczesniej bylo duzo gorzej uwierz mi ... Nawet nie chce mi sie cwiczyc dzisiaj masakra , kregoslup mnie boli , moze wieczorkiem jak wroce pocwicze troszke ;/ sama nie wiem juz teraz co mam jesc a jak myslicie co z tym obiadkiem co wczoraj pisalam ?