Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bileeeee

Trwałybyście w takim związku dalej?

Polecane posty

Gość bileeeee

4 lata razem. W tym czasie kilka miesiecy wspolnego mieszkania. Od roku znowu w rozlace. On ma 36 lat. Nie pracuje, szuka pracy i marnie mu idzie. On zadecydowal o wyjezdzie do swoich stron by tam znalezc prace. Rok szuka i nie znalazl do tej pory. Obiecal mi czeste spotkania, ale przyjezdza rzadko. Teraz nie ma pieniedzy na paliwo. Zastanawiam sie czy kosztem tego, ze on nie ma pieniedzy, ze pracy znalezc nie moze, lub szukac mu sie nie chce (tak naprawde to dopiero od miesiaca tej pracy konkretnie szuka), ja mam siedziec i czekac cierpliwie? Znudzilo mi sie to, bo ilez mozna?

Gość bileeeee
Poczatki byly inne. On pracowal zagranica. Od 2 lat pracy nie ma. A kiedy sie skonczyly mu oszczednosci to wrocil do rodzicow. Teraz mielismy spedzic razem czas do swiat, ale nie przyjechal, a ja jestem zawiedziona i zla, bo znowu mnie wykiwal.

Gość SweetGirl^^
A Ty ile masz lat?:) Nieeee bądź głupia!!! Uciekaaaaj!!!

Gość erererqweqw
słuchaj, prawda jest taka, że praca ZAWSZE JEST, tylko trzeba chcieć. On pewnie ma wysokie aspiracje, dlatego woli nie robić nic niż pracować np. w McDonaldzie. Dla mnie facet bez pracy to porażka. Szukaj innego!

Gość taaaaa, na pewno
Trochę przesadzacie - ma go rzucić bo koleś nie ma pracy? Takie macie kryteria związków? KASA? Załosne materialistki.

Gość erererqweqw
jak widać - to właśnie kasa, a raczej jej brak, uniemożliwia im ciągnięcie tego związku, bo nawet nie mogą się spotykać

Gość taaaaa, na pewno
Zgoda, ale to nie powód = o ile się kochają.

Gość boko
To nie o kasę chodzi, tylko o to, ze facet w ogóle nie jest FACETEM. Nie potrafi zrobić porządku ze swoim zyciem - ona ma mu to załatwic, czy jak? Zresztą - jaka przyszłość takiego zwiazku? Mówisz ze chodzi o kasę - a skad wezmą na jedzenie? czyli że to jednak ona ma sponsorować dorosłego faceta? I kto tu leci na kasę?

Gość taaaaa, na pewno
Autorka leci i wszystkie to, co komentują. O ile się orientuję, to facet ma co jeść, pracował za granicą wiec leserem nie jest. A że nie ma pracy? Moze NAPRAWDĘ nie moze jej znaleźć. A bez pracy to już nie jest facetem? Staje sie ...kim według Ciebie? Dziwne masz kryteria, typowa materialistka. Ale jak się szuka sponsora, a nei faceta, to się nie dziwię. Zal.

Gość taaaaa, na pewno
JEBANE SZMATY TYLKO SPONSORÓW SZUKACIE bo same na siebie nie zarobicie, kurwy i szmaty.

Gość Zaduszkiiiii
"Moze NAPRAWDĘ nie moze jej znaleźć" niech idzie do McDonalda albo robót drogowych jakby chciał, to by znalazł

Gość Love_Fat_Man
Ma co jeść bo żyje na garnuszku rodziców. Heh ona nie pisała że chce jego kasy. Chodzi o to żeby facet był zaradny, pracowity i tu podkreślam - zarabiał SAM NA SIEBIE!

Gość taaaaa, na pewno
niech idzie do McDonalda albo robót drogowych jakby chciał, to by znalazł" Jasne, a Ty wiesz najlepiej tak? Rozumiem że go znasz i jego sytuację również?

Gość Zaduszkiiiii
nie musze go znać, wystarczy mi wiedzieć, ze w mcdonaldzie zawsze czeka praca

Gość taaaaa, na pewno
zarabiał SAM NA SIEBIE!" Jak już było napisane - facet ma co jeść, więc o niego się nie martw. Pojechał do rodzinnego miasta żeby NIE BYC NA UTRZYMANIU SWOJEJ KOBIETY - to Wam jakoś umknęło. A szuka pracy dopiero od miesiąca, to trochę krótko. Ale najlepiej od razu go potępić.

Gość 4fsdd
40-latek żyjący na koszt rodziców już od paru lat :D:D to dobre :D po co autorko jeszcze to ciągniesz, przeciez to stary koń, który przeżył już ponad połowę swojego statystycznego życia, blizej mu do śmierci niż dalej. I żyje na utrzymaniu swoich starych rodziców :D

Gość blinka i malinka
nie miesiąc, ale 2 lata. A Ty "taaaa, na pewno" jesteś bezrobotnym facetem. Oczywiście napiszesz że to nieprawda, że jesteś bogaty i masz świetną pracę, albo napiszesz że jesteś kobietą i wstyd Ci za inne kobiety, ale każdy wie, że kłamałbyś.

Gość taaaaa, na pewno
40 latek? 36 ma. To raz a dwa - nie żyje od paru lat na utrzymaniu rodziców, czytaj tępa pało ze zrozumieniem.

Gość BLINK
taaa niech czeka chlopak az bedzie po 40 i wtedy to zadnej pracy nie znajdzie a ty czekaj na niego tez do 40 i bedzie wam zajebiscie razem a pozniej napiszesz post na kafeterii "przegralam swoje zycie"

Gość szamanka80
A jak sobie wyobrażasz ten związek za kilka lat?-dziecko i mąż na Twoim utrzymaniu?

Gość taaaaa, na pewno
blinka i malinka od miesiące konkretnie szuka - kolejna tępa szmata która nie umie czytać, ja pierdole. Tak, tylko sponsor może Cię uratować.

Gość taaaaa, na pewno
BLINK taaa niech czeka chlopak az bedzie po 40 i wtedy to zadnej pracy nie znajdzie" Dla takich pustaków jak WY wiek nie jest ważny - wązne, żeby KASĘ miał.

Gość szamanka80
No facet powinien mieć chociaż tyle kasy żeby go było stać na przyjazd do kobiety którą kocha tak?

Gość taaaaa, na pewno
Jasne, fajnie by było. Ale jak nie ma pracy to co? Kraść ma? POza tym autorka nie pisała, że nie przyjeżdża, tylko że RZADKO. A to różnica.

Gość szamanka80
To ja nie wiem co to za facet-36 lat to pracę powinien znaleźć na luzaczku o ile w ogóle chce pracować zamiast rodziców swoją osobą obciążać.

Gość gdy byliśmy nastolatkami
A rodzice mają pewnie ok. 60 lat :( Biedni ludzie. A Ty tak wyżej - nie miesiąc, tylko rok. "Rok szuka i nie znalazl do tej pory."

Gość taaaaa, na pewno, ty obrońco
nierobów! Czytaj kurwa ze zrozumieniem, albo spierdalaj do szkoły, jeśli pracować ci się nie chce! Autorka wyraźnie napisała, że facet szuka OD ROKU pracy, a dopiero od miesiąca zaczął na poważnie:o Co to za facet, który rok siedzi bez pracy? I to 36-letni? Kobiecie trudniej jest znaleźć, ale facetowi? Jeszcze z samochodem???????? Leń pieprzony i tyle! Nie ma dla takiego usprawiedliwienia! Jakby chciał, poszedłby do byle jakiej, żeby mieć parę groszy swoich, a w między czasie szukał czegoś lepszego! Koniec i kropka!

Gość taaaaa, na pewno, ty obrońco
w międzyczasie razem:)Sorry:)

Gość taaaaa, na pewno
taaaaa, na pewno, ty obrońco Spierdalaj do szkoły TY tępa szmato, napisałą w nawiasie że TAK KONKRETNIE TO OD MIESIĄCA SZUKA. Nie rozumiesz co czytasz to idź sponsora szukać, pustaku.