Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość murdock

Bardzo,bardzo wazna sprawa

Polecane posty

Gość murdock

http://aktualneoredziaostrzezenia.bloog.pl/kat,40923119,index.html OREDZIE NR 219 z serii Ostrzezenie. Bóg Ojciec Zwazcie teraz na moje ostateczne wezwanie dla ludzkosci. Niedziela 09 pazdziernika 2011 15.30 wtorek, 11 pazdziernika 2011 19:28 Moja córko, powiedz swiatu o Milosci, jaka mam dla wszystkich Moich stworzen na calym swiecie. Poinformuj ich równiez, ze teraz bede kierowal Najwiekszym Aktem Boskiej Interwencji, jakiej nie widziano na ziemi od czasu Zmartwychwstania Mojego Umilowanego Syna Jezusa Chrystusa. Wszystko jest przygotowane na ten wielki Akt Milosierdzia, na który przyzwolilem, aby pomóc uratowac was wszystkich. Moja Milosc do was oznacza, ze gdy mam zamiar zwalczac oszusta w jego próbach zniszczenia ludzkosci, pozwole teraz na ten ostatni Akt Milosierdzia dla waszego nawrócenia. Ten ostatni akt, aby zrehabilitowac sie w Moich oczach, sprawi, ze czlowiek po raz kolejny dowie sie prawdy o Moim istnieniu. Moje dzieci, pochylcie sie teraz i blagajcie o Milosierdzie dla waszych rodzin i bliskich. Jezeli nie beda w stanie laski, Ostrzezenie bedzie dla nich trudne. Musicie im powiedziec o potrzebie rozmyslania o Prawdzie. Czas jest bliski. Ostrzezenie jest prawie przy was. Gdy nadejdzie, bedziecie mieli czas na decyzje, która droge pragniecie wybrac. Droge do Boskiego Swiatla lub droge oszusta. Wybór bedzie nalezal do was. Po pewnym czasie, jezeli czlowiek nie odwróci sie od swych nikczemnych dróg, zniszcze te kraje, które oddaja hold oszustowi. Beda chcieli ukryc sie, kiedy Moja karzaca reka spadnie, ale nie beda mieli dokad pójsc. Moja cierpliwosc jest na wyczerpaniu i dlatego planuje zjednoczyc tych wszystkich, którzy wierza we Mnie, Stwórce Wszystkiego i zabrac ich do Nowej Ery Pokoju. Ci, którzy wybiora inna droge, zostana wrzuceni w ogien piekielny. Zwazcie teraz na to ostateczne wezwanie dla ludzkosci. To jest czas, aby zadecydowac o swojej przyszlosci. Módlcie sie za tych, którzy sa slepi na Moja Milosc, gdyz wielu z nich, kiedy zostanie im objawiona Prawda, ponownie sie Mi przeciwstawi i odwróci ode Mnie. Wasz ukochany Stwórca Bóg Ojciec ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- CALE OREDZIE NA CZERWONO !!!! OREDZIE NR 226 z serii Ostrzezenie. Bóg Ojciec Przygotujcie swiat na przyjscie Mojego umilowanego Syna Jezusa Chrystusa. Sroda, 19 pazdziernika 2011, 14:00 czwartek, 20 pazdziernika 2011 18:25 Moja córko, niech swiat bedzie przygotowany na przyjscie Mojego Syna Jezusa Chrystusa, On przychodzi, jak przepowiedziano, aby po raz kolejny ocalic ludzkosc. Jego nadejscie obwieszcza traby Niebieskie i chóry aniolów,którzy spiewem beda glosic chwale tego wielkiego wydarzenia. Mój Wielki Dar dla ludzkosci zostanie okazany w osobie Mojego umilowanego Syna, który jest wyslany, aby ocalic was przed nadejsciem Sadu Ostatecznego. Przygotujcie swoje dusze, poniewaz jesli zostana wam okazane wasze grzechy, to nakaze byscie upadli w pokorze do stóp Mojego Syna i blagali o milosierdzie. Musicie prosic Go o przebaczenie i musicie pogodzic sie z kara dla oczyszczenia waszych dusz. Jego Milosierdzie jest tak ogromne, ze nie ma grzechu, nie wazne jak ciezkiego, który nie móglby zostac odpuszczony, jesli zostanie okazana prawdziwa skrucha. Od was wszystkich wymagana jest pokora, poniewaz musicie stac sie godni aby wejsc do nowej Chwalebnej Ery Pokoju, której czas na ziemi jest bardzo blisko. Tylko te dusze, które sa naprawde skruszone i okaza prawdziwe posluszenstwo Mojemu umilowanemu Synowi, beda w stanie przekroczyc jej bramy. Musicie byc wolni od grzechu, aby wejsc do tego cudownego Nowego Raju na Ziemi. Moje umilowane dzieci, przygotowalem Raj z wielka Miloscia dla kazdego z was. To jest wasze oczekiwane dziedzictwo. W taki sposób równiez dar ziemi zostal ukazany Adamowi i Ewie na poczatku. Kazdy czlowiek, który odrzuca ten Raj na Ziemi, gdzie zlo nie bedzie istniec w zadnej postaci, odwraca sie od zbawienia. To jest wasza ostatnia szansa, aby uwolnic swoje dusze z uscisku Szatana i zlego wplywu jaki wywiera na wasze zycie. Przyjmijcie ten wspanialy Dar Wielkiego Milosierdzia. Przez ten Dar oferowana jest wam szansa prawdziwego ocalenia i cudownego Raju, którego nie mozecie pojac. Ci slabi grzesznicy, którzy odrzucaja Dar Przebaczenia dawany przez Mojego Syna, otrzymaja wiecej czasu, aby powrócic do waszej wiary. Jednakze tego czasu nie bedzie zbyt wiele, poniewaz Moja cierpliwosc jest na wyczerpaniu. Oczekujcie teraz powrotu Mojego Syna, aby jeszcze raz uratowal was od grzechu i doprowadzil was do wiecznego Zbawienia. Bóg Ojciec Najwyzszy Król