Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boniek od piłki

kelnerka w klubie nocnym. jestem jej chłopakiem

Polecane posty

Gość lizak69
"a prawdazawsze- szanuję dziewczynę,bo ma swoje zdanie. "- każdy ma swoje zdanie chłopie. szanujesz jej zdanie, bo jest takie samo jak twoje i tyle. kupa śmiechu.

a mam szanować zdanie 'osoby', która widzi coś zabawnego w sprzedawaniu ciała jak ta kobieta która tu pisała? albo szanować zadanie osób,które nie widzą w tym nic złego?? nie rozśmieszaj mnie

Gość lizak69
get a room! miłość nam tu rozkwita..

Gość lizak69
idę idę, widzę, że jestem zbędna- piąte koło u wozu można by rzec. ach jak miło kiedy spotkają się dwie osoby o podobnych kompleksach i poziomie intelektualnym

Gość lizak69
używając słowa "kompleksy" nie miałam na myśli akceptacji dla swojego wyglądu- zresztą po twojej stopce widać, że jesteś z siebie zadowolona. proponuję sprawdzić w słowniku albo wikipedii znaczenie tego słowa

Gość marlena mkl
przeczytalam posty, prawdazawsze cie zaboli 24 jestes porobana tak jak autor topiku!

widzisz jak do siebie pasujemy , ja mam nadzieje ze bedzie wiecej takich porabanych ludzi . A nie ludzi ktorzy maja wszystko w dupie . A jedyne potzeby jakie biora pod uwage to potrzeby WLASNE i tylko wlasne ! !

Gość beksoppal
do tych co nie czytaja ze zrozumieniem napisalam ze maz nie mial by nic przeciwko gdyby pracowala w sekstelefonie albo na sex chacie. Wy zwyzywaliscie mnie od dziwek, a meza od alfonsów. Gratuluje fantazji. Ci co najglośniej na mnie najezdzaja, obroncy moralności, pewnie mają najwięcej za uszami. pozdrawiam hipokrytów-polaczków

'napisalam ze maz nie mial by nic przeciwko gdyby pracowala w sekstelefonie albo na sex chacie.'- na jedno wychodzi. ty masz ciągoty do bycia dzivką a on ma aspiracje na alfonsa. co do tych 'polaczków'- nie zapominaj że ty też nim jesteś

sama jestes hipokrytka i nie widzisz tego co piszesz przypomne Ci boniekm nie sluchaj prawdy, ona ma strasznie konesrwatywno-dziwne poglądy, została kiedyś mega zdradzona, stąd to skrzywienie w odbiorze świata. Poza tym ona mieszka za granicą, a Polacy to nie Angloe, ani tak nie chleją ani tak nie swiruja na widok ladnych dziewczyn. Jestem mezatka z dlugim stazem, ciezko teraz z praca, na sekskamerkach mozna zarobic 1-3$ za miute polaczenia, to samo w seks telefonie, moj maz stwierdzil, ze nie ma nic przeciwko, ja osobiscie nie chce sie rozbierac w necie:/ chodzi jedynie o zaufanie, on nie ma z tym problemu, a Ty? nas gowno obchodzi twoja praca kobieto , sama mnie zaczepilas, kiedy ja autorowi dalam rade. Pozjadlas wszystkie rozumy??? samo to ze przyszedl wam pomysl pracy na sex kamerkach , przeciez to zaufanie co nie??? maz tobie pomoze a ty mu , zastanow sie nad swoim zyciem . Ciekawa jestem czy jak bys miala dziecko to czy bylabys zadowolona z takich wlasnie pomylow.Jak dla mnie wasz zwiazek to patologia ! bo cialo kobiety to cialo FACETA JEDNEJ KOBIETY JEDNEGO faceta .. a dla pozostalych wstep zakazany moze ciebie bawi i rajcuje dojrzala kobieto takie zycie , ale autor , ma w dupie laske dla ktorej wazniejsza jest kasa niz on . proste

Gość do Boniek
- myślisz,że jak napiszesz temat o mnie na kafeterii to coś się zmieni w tym temacie i zmienię zdanie?? kogo Ty wogóle ze mnie robisz?? to,że chcę pracować w nocnym klubie to moja sprawa i nic Ci do tego! Sam sobie dokręcasz filmy!!! gdyby praca były niebezpieczna to nie zgadzałabym się na nią!!! mogłam ci o tym nie mówić tylko iść normalnie do klubu i powiedzieć,że pracuję w restauracji. wtedy nie byłoby problemu. zreszta teraz to i tak nie ma znaczenia. aha, nie musisz podejmować żadnej decyzji. podjęłam ją za Ciebie. -Twoja ex

Gość kelnerka z nocnego klubu
Je jestem kelnerką w nocnym klubie, własnie spodziwem się drugiego dziecka z jednym z gości, któremu serwowałam piwo, mąż o niczym nie wie. Zaczynalam jako zwykla kelnerka, praca mnie zaczela kręcic zaczelam wlsnie na seks kamerkach, tak ja ta laska co tu pisze. Potem sie mega wkrecila, zaczela sypiac z kilentami ktruzy mi sie podobali. maz mysli ze pracuje tylko jako kelnerka, ale ostatno zaczelam chodzic na pokoje. z tego jest super kasa. nie bron tego sowjej dziewczynie bo to super praca

Odrzucasz połączenia czyli jednak to Ty. Wiesz, kiedyś myślałem że jesteś inna, rozsądna. Twój wybór, Twoja sprawa. Obyś kiedyś nie żałowała swojej decyzji. Oddasz pierścionek i będziemy kwita. Widać kasa wzięła górę. Przykro.

Gość Skad wzielas takiego frajera
Co ty masz do powiedzenia. Jej sprawa. Patologia, ciagle wpierdalanie sie w cudze zycie. Bedzie chciala tak pracowac to bedzie, nie patrzac na ciebie. Ma okazje zarobic dodatkowa kase, to dobrze. Widocznie nie chce zapierdalac za najnizsza krajowa "bo innych prac nie ma".

Jaki debil, ktos sie podszyl a ten mysli, ze to jego racja. Daj spokoj dziewczynie.

*ten mysli, ze to jego laska

Gość gość
polecam fajny klub nocny w Warszawie Coyote Night Club na mazowieckiej.. dobry strip club, mega miejsca na warszawskiej mapie gentlemens club ow :)) www.coyotenightclub.pl/‎

Gość gość
polecam fajny klub nocny w Warszawie Coyote Night Club na mazowieckiej.. dobry strip club, mega miejsca na warszawskiej mapie gentlemens club ow :)) www.coyotenightclub.pl/‎