Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marek24-24

LIST MOTYWACYJNY.. może tak być???????...................

Polecane posty

Gość marek24-24

Ubiegam sie o prace w firmie Wielton (naczepy, malowanie, montowanie, spawanie itp). Co myslicie o moim liscie motywacyjnym?? Szanowni Państwo, Renoma Państwa Firmy skłoniła mnie do przesłania moich dokumentów aplikacyjnych. Interesuje mnie praca na stanowisku monter, jednak jestem gotów do pracy także w innym charakterze Jak Państwo możecie przeczytać w moim CV w ciągu ostatnich czterech lat pracowałem w różnych firmach w charakterze montera, magazyniera, operatora maszyn, ślusarza, gdzie poszerzałem swoją wiedzę w tych dziedzinach. Praca na terenie Holandii pozwoliła mi pogłębić swoją znajomość języka angielskiego. Jestem osobą odpowiedzialną, sumienną i szybko się uczę a zarazem łatwo nawiązuję kontakty z ludźmi i dlatego uważam, że z łatwością dostosuje się do warunków pracy. Powierzone mi zadania wykonuję starannie i zawsze wywiązuję się na czas. Inwestuję w swój rozwój osobisty, dlatego też zamierzam zdobyć uprawnienia spawacza. Interesuje mnie praca na stanowisku monter, jednak jestem gotów do pracy także w innym charakterze. Mam nadzieję, że zainteresuję Państwa moja kandydatura i zostanę zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną.

Gość sgaregrgrg
powtorzyles zdanie na koncu, brzmi to sztucznie, usun powtorzenie, poza tym brzmi fajnie:)

Gość może być, tylko usuń to zdanie
"Interesuje mnie praca na stanowisku monter, jednak jestem gotów do pracy także w innym charakterze", przy końcu listu, gdyż już na początku było to napisane.

Gość marek24-24
no wlasnie zauwazylem, bo początkowo umiescilem to zdanie w trzecim akapicie, oczywiscie usunę to powtórzenie.

Gość wejasgdg
ja bym koncowke tak napisala Mam nadzieję, że zainteresowałem Państwa swoją osobą i będę miał przyjemność spotkać się z Państwem na rozmowie kwalifikacyjnej, by pełniej przedstawić swoje umiejętności.

Gość wejasgdg
stomatoloszka z ciebie taki rekruter jak z koziel dupy traba ;/ to nie cv tylko list motywacyjny ;/

Gość marek24-24
stomatoloszka z powołania - po pierwsze to list motywacyjny a nie CV,a po drugie po częsci jest sciagnięte z internetu a po czesci własna twórczość. Co Ci sie nie podoba, podaj fragmenty??

technicznie nic się nie da zarzucić, ale "Renoma Państwa Firmy skłoniła mnie do przesłania moich dokumentów"- to chyba jest w każdym liście "Jestem osobą odpowiedzialną, sumienną i szybko się uczę a zarazem łatwo nawiązuję kontakty z ludźmi i dlatego uważam, że z łatwością dostosuje się do warunków pracy. " podobnie " Mam nadzieję, że zainteresuję Państwa moja kandydatura i zostanę zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną." Ja lubię i oczekuję kreatywności, a tutaj jest zwykły schemat. Niektórzy pewnie takich oczekują listów-poprawnych technicznie- ale wiem że mnóstwo, w tym ja, od razu odrzucam

Gość wejasgdg
tez nie rozumiem o co jej chodzi ;/ wstep i koniec moze zapożyczone, ale na boga to co w takim razie pisac na poczatku i na koniec ??? a srodek to wlasna tworczosc wiec nie wiem co tobie chodzi ;/

jest ok , zmien tylko tę powtórkę , stomatoloszka - przecież on nie aplikuje na jakieś mewa wypas stanowisko gdzie najbardziej porządaną cechą jest lanie wody czyli tzw kreatywność.

Gość marek24-24
dziękuję wszystkie wskazówki, poprawie końcówkę listu ale nie wiem jakby zmienić początek, wiec zostawie bez poprawek.