Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdd

Ludzie na początku mnie odbierają pozytywnie.Dopiero po jakimś czasie zaczynają

Polecane posty

Gość kdd

unikać przez moja malomownosc :( w jaki sposob i co nalezy mowic jak wy sie tego uczyliscie? ja chyba za bardzo sie spinam czesto jakam przekrecam wyrazy zamieniam kolejność(jezeli juz wgl chce cos powiedziec).. nie wiem co mam mowic w towarzystwie bo ogolnie ze soba czuje sie dobrze ale wsrod ludzi nie...chciałabym nawijać o byle czym zeby po prostu nie zamykac sie w sobie i miec ludzi przy sobie bo ich lubie ale nie potrafie tego okazac :(

Gość pradziadek przy saniach
nie pamiętam, miałem wtedy jakieś 2 lata, gdy uczyłem się mówić.

Gość kdd
Oj no. Ja kiedyś byłam cicha, tzn nie zawsze mówiłam to co myślę,ale chociaż wiedziałam co powiedzieć.A teraz to jest dla mnie dziwne,swiat mi sie wywrocil do gory nogami. Od czego powinnam zacząć, bo juz nie wiem.Jestem w towarzystwie totalnie zamulona bo nawet nie wiem jak mam cokolwiek ulozyc zeby powiedziec sensownie, czesto czegos nie lapie. dlaczego tak jest kiedys bylam normalna. a od kilku lat tak jest i juz nie wytrzymuje

To może najpierw sobie napisz i naucz się na pamięć :)

Gość bańka prywatności
ja sobie powtarzam przed lustrem: A B C D E F G o cholera, jak to dalej leciało? POMOCYYYYY

staraj się zapamiętać taki układ zdania: podmiot - orzeczenie - dopełnienie. Dalej już jakoś pójdzie...

Gość bańka prywatności
można też czytać na głos - powolutku

Gość sztunek
Możesz dowiedzieć się więcej czy rzeczywiście tak źle cię odbierają, jeśli zalożysz profil na gochat.in i udostępnisz go znajomym. Bedą mogli ci pisać anonimowo co o tobie myślą.

Gość ja tam unikam ludzi
którzy nawijają o byle czym i właśnie przy takich się nie odzywam - bo szkoda mojego czasu u moich słów.