Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasssss

MOJEJ BABIE ODBIŁO

Polecane posty

kupilem jej sexowne wdzianko z siatki które bardzo mnie kręci myślałem że będzie szczęśliwa nie mogłem sie doczekać ąż to założy a ona zrobiła sie purpurowa zaczeła kląć wyzywać mnie od szmaciarzy że jestem dupkiem i chyba nie myślałem jak ona w tym będzie wyglądac tylko o szmacie która to reklamowała dodam że jest rok po porodzie i ma obwisły brzuch mi to nie przeszkadza wszystko inne jest ok od porodu nie widziałem jej nago cały czas owija sie w jakies szmaty maskujące brzuch często płakała z tego powodu nasz sex jest do dupy przez te jej kompleksy chciałem dobrze

no gadałem jej takie teksty że jest najbardziej sexowną kobietą jaką miałem ale pojechałem jej kilka razy że nie jest marylin monroe i mówiłem z sarkazmem bo ty taka pękna jesteś!!!!!! potem przez miesiąc nie było bzykania bo sie obraziła i mówiła żebym spieprzał do marylin monroe

Gość A ja-normalnie-
myślę, że to tobie odbiło...:(

Gość wiosenna mgiełka
Eeee... jak mi mąż kupił koronkową haleczkę do zabaw to się omal nie poszczałam z radości. Równie dużo radości miałam, gdy opowiadał, jak ją nabył. Pytam: - Skąd kochanie wiedziałeś jaki rozmiar kupić? (Powszechnie wszak wiadomo, że się mężczyźni na takich rzeczach nie znają, a tu halka idealnie dopasowana). - Wytłumaczyłem pani w sex shopie, że jak cię złapię za pupę tu tyle jeszcze wystaje a jak za cycek to jest gdzieś taki (i tu pokazał rozcapierzoną dłoń :D Gratuluję paniom ekspedientkom domyślności. Gorąco pozdrawiam i życzę zdrówka :D

raz pokazywałem jej laske w sexy wdzianku ze skóry gdy zaparkowałem przed sex shopem i powiedziałem że jej to kupie to powiedziała żebym sie pierdolił i że może kiedyś to włoży gdy tez będzie miec sztuczną morde cycki i plastyke brzucha

Gość wiosenna mgiełka
Pas wyszczuplający? To by dopiero złapała kompleksy :P Babka nie ma do siebie dystansu i tyle.

no nie wiem komu odbilo :D pokazujesz inna kobiete ubrana w to cos dajesz za wzor MM i potem sie dziwi chlopina

mówiłem że tem brzuch mi nie przeszkadza cycki i tyłek ma wypas mówie co z tego że wisi tam była nasza córeczka i takie tam wystarczy że podgole jej bluzke albo dotkne brzucha i robi awantury a o sexie moge zapomnieć

a o tym pasie sama wspominała że by chciała albo gorset to by wszystko mnieła zakryte co trzeba i skupiła by sie na przyjemnościach bo mówi że orgazmu to dawno nie miała bo cały czas podczas stosunku myśli czy jej sie nie trzęsie i nie widac tych fałd ona w ciązy przytyła 6 kg figure ma niezłą tylko tem brzuch zastał taki obwisły fałd skóry jak u starej baby a co ja na to poradze przeciez nie zrobiem nic złego na mnie sie wścieka gdy ćwicze i dbam o siebie mówie żeby ćwiczyła ze mna a ona ze tylko operacja jej pomoże a ćwiczenia moge sobie w dupe wsadzić i że nie bedzie ruchania bo dla mnie liczy sie tylko wygląd a ona jest obwisła i aseksualna

Gość on do kwadratu
Nic z tym nie zrobisz. Masz głupią babę i tyle. A później takie piszą - mąż mnie nie kocha i mnie zdradza. Współczuję

Gość aaaaaaarwena
mówiłem że tem brzuch mi nie przeszkadza cycki i tyłek ma wypas mówie co z tego że wisi tam była nasza córeczka i takie tam tak sie nie mowi do kobiety :(

może rzeczywiście nie pomyslałem o jej odczuciach nie myślałem że sie wścieknie ta laska mnie podnieciła w tej siatce i chciałem moja zabaczyć w czymś takim może rzeczywiście kretyn ze mnie

Gość on do kwadratu
A jak się kurwa mówi do kobiety. Co to, kobieta to kosmita? Mimoza doniczkowa? Gołąb srający na dach, że jej nic powiedzieć nie można? Ja swojej mówię wszystko. Że chuda, koścista i umięśniona jak facet. Moja mi mówi, że mam piwne brzuszysko i że bez lusterka fujary niedługo nie dojrzę, że łysieję i mam zarost jak dzik. I jakoś nikt się nie wstydzi, nie obraża i fochów nie strzela.

kilka razy beczała podczas sexu tylko sie wypina żeby fałd nie widzieć przedtem często pokazywałem jej zdjęcia sexi lasek i wogóle często mówiłem o zajebistych dupach mijanych na ulicy gapiłem sie tylko nie wiem o co jej biega każdy tak ma ja sie bym nie czepiał gdyby na innych patrzyła mam to gdzies nie wiem o co sie wścieka przeciez to z nią jestem

ona beczy i mówi że jak sie kogos kocha to jest dla niego idealny ona mi nigdy nic nie powiedziała że mam małego albo coś ja jej często przed ciążą jeszcze mówiłem że ma za małe cycki tyłek też nie jest idealny ale po ciązy sie jej powiększyło to i owo powinna pokazywać a ona o tym brzuchu kurwa cały czas problemów większych chyba nie ma bo jej odpierdala za bardzo

Gość lizak69
no i co tak w kółko powtarzasz, że ci nie przeszkadza- to nie ma znaczenia, skoro jej przeszkadza- kobieta musi się podobać przede wszystkim sama sobie. a twój prezent był równie taktowny jak kupienie grubasce z cellulitem 4 stopnia mikro- szortów. może warto zapłacić za plastykę brzucha- nie każdy problem da się rozwiązać dobrym słowem i nie wszyscy potrafią zaakceptować swoje wady

przecież wiadomo że są lepsze od niej i tego nie zmieni powinna sie cieszyć że ją chciałem a nie kumple mi jej zazdroszczą mówią że jest ekstra a ona cały czas narzeka i mam dosyć tego biadolenia

''przedtem często pokazywałem jej zdjęcia sexi lasek i wogóle często mówiłem o zaj**istych d**ach mijanych na ulicy gapiłem sie tylko nie wiem o co jej biega każdy tak ma ja sie bym nie czepiał gdyby na innych patrzyła mam to gdzies nie wiem o co sie wścieka przeciez to z nią jestem'' to już wszystko wiem :O

aką plastyke pokazywała mi zdjęcia bab po tym i mają ohydne blizny to mi powiedziała że gdyby miała cesarke to też by była blizna w tym miejscu sam nie wiem szkoda kasy na te jej głupoty

Gość TY JEJ LEPIEJ
Fundnij tą plastykę inaczej będzie coraz gorzej...kompleksy mogą wykończyć.nie masz-nazbieraj to nie tak drogo

kase t bym i miał ale wole zrobic za to remont a nie jakies pierdoły z brzuchem mają gorsze ciała obwisłe i o operacjach nie myślą fanaberie i tyle

powiedziałem tez że cipke ma szerszą dziwnie to sie sfochowała a w tyłek nie daje bo hemoroidy ma czy cos nic jej nie pasuje wszystkiego sie czepia nawet zamoczyc nie daje co za baba zaczynam żałować tago związku ona jest jakas psychiczna inne tak nie odpierdalaja

cycki nie są złe wieksze sie zrobiły i nie sa sterczące tylko plaskate karmiła tylko 2 tygodnie bo jej ,mleko znikło jak jej powiedziałem że sa plackami to zrobiła zadyme zaczeła sie drzec a jakimi miały być !to cycki po porodzie a ie sylikony no nic powiedziec nie można

Gość kikikikikokokokokkk
co za dupek

Gość justysia z blond grzywką
Przesadziłeś. Teraz już nawet największy kretyn wie, że to prowokacja 🖐️

to nie prowokacja tylko mam dość jej dąsów przeciez jej mówie że mi to ie przeszkadza i czase powiem że jest sexowna a ona w kółko swoje jaki facet nie miałby dosyć takiego zachowania jestem anonimowy i chciałem sie wyżalc a ty zamiast mni wesprzec albo dac dobra rade prowokacje wymyślasz co nie ma takich rzeczy dookoła?babom coraz bardziej odbija

to nie prowokacja, ma pipę jak wiadro po porodzie, fałd skóry zwisa do pipy