Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alam1984

Dostałam wiadomosc na nk o zdradzie męza wierzyc czy nie

Polecane posty

Gość :) MIla_Plaska_laska
Ty myslisz ze zaraz zdrada ze kogos ma, moze zwykly zbieg okolicznosci, moze ktos Wam tak strasznie zazdrosci, moze komus mowilas ze macie jakies plany, i ktos Wam chce je pokrzyzowac...

Gość FORGETforgotFORGOTTEN
ja mysle ze to prawda, ktos chce cie oswiecic bo jak wiadomo na koncu dowiaduje sie zona. Ja tez raz chcialam tak oswiecic taka jedna ale mi nie uwierzyla niestety.... a szkoda. przeciez wiadomo ze ludzie w kolo moga wiedziec i plotkowac ale w oczy nikt ci prawdy nie powie... mozna liczyc jedynie na takie anonimy

Ja tam juz kilka osob poinformowalem w ten sposob o zdradzie drugich polowek :), ale zawsze przedstawialem solidne dowody.

Gość MagucznaKobietkaa
_ff_ Co za łazja z ciebie. Kto dał ci prawo wpierdalania sie w cudze zycie?!! Swojego nie masz?!

Gość sdfg
a ta osoba co ci to napisała na NK chyba sie jakos nazywa

Gość tttttyyryty
i co jak sprawa? nie gadalas z mezem?

Gość do powyzej
szukac dalej sladow na wlasna reke

Ja bym uwierzyła, ze wzgledu na to, ze ktos by musial byc chory psychicznie zeby kłamac w takich sprawach. Sadze, ze ktos chcial ci wyswiadczyc przysluge i powiedzial prawde. Nawet jesli nie jest to w 100% wiarygodne bo nie masz dowodow, to uwazam, ze powinnas sprawdzic meza albo od razu mu powiedziec 'wiem o tej kobiecie, mam dowody' i zobaczyc jak on zareaguje... w sumie nie wierze troche ze ktos z nudow moze takie rzeczy pisac komus, wiec uwazam, ze to prawdopodobne, ze maz ma kogos...

Ja bym uwierzyła, ze wzgledu na to, ze ktos by musial byc chory psychicznie zeby kłamac w takich sprawach. Sadze, ze ktos chcial ci wyswiadczyc przysluge i powiedzial prawde. Nawet jesli nie jest to w 100% wiarygodne bo nie masz dowodow, to uwazam, ze powinnas sprawdzic meza albo od razu mu powiedziec 'wiem o tej kobiecie, mam dowody' i zobaczyc jak on zareaguje... w sumie nie wierze troche ze ktos z nudow moze takie rzeczy pisac komus, wiec uwazam, ze to prawdopodobne, ze maz ma kogos...