Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alam1984

Dostałam wiadomosc na nk o zdradzie męza wierzyc czy nie

Polecane posty

Witam Dostałam anonimowa wiadomosc o zdradzie meza. brzmiała ona mniej wiecej tak: Pani maz (wymienione imie i nazwisko) nie jest uczyciwy wobec pani i jeszcze innej osoby. Mowiac krótko okłamuje Panią. Ja odpisałam co ma ta osoba na mysli piszac to. A ona na to : ze widziała mojego meza w objeciach starszej od niego kobiety bladynki. Jak sparawdzic czy to prAWDA? Jak podejsc meza zeby sie nie kapnał ze go sprawdzam? Dodam ze jestem w stanie w to uwierzyc bo maz miał zawsze ciagotki do starszych kobiet. Pomóżcie co robic

Gość asterkaaaa
Kurcze, lepiej to sprawdzić, ale tak, zeby mąż się nie zorientował.

wybadaj delikatnie sytuacje, ale nie mów nic mezowi o tej wiadomosci, nie przejmuj sie, to moze byc nie prawda, ale przeciez mozesz sprawdzic dyskretnie

Gość jsgfw
odpisz prosząc o więcej szczegółów. Jakieś namiary na tą panią albo dokładniejszy opis wraz z podaniem daty i miejsca, w którym mąż był z tą panią widziany.

Gość dk31
odpisz tej starszej blondynce,ze interesują cie konkretne dowody a zabawa w strzelanie slepakami cie nie interesere

Gość mysle ze to prawda
nikt nie pisal by takich rzeczy ktos chce cie oswiecic bo jak to mowia zona zawsze dowiaduje sie na koncu wposlczuje meza gnoja

Gość misiaczek30
obstawiam, ze to prawda, a napisala to tez oklamywana kochanka

nie koniecznie, czasem ludzie sa strasznie podli, moja znajoma tak miala, do jej meza zadzwonila 'zyczliwa' i zawistna kolezanka z pracy zony i powiedziala, ze ta go zdradza z dyrektorem

Gość misiaczek30
odpisz, ze prosisz o szczegoly, ze te kwestie zweryfikowac ale uwazaj, bo to moze tez byc podpucha meza, moze probowac cie sprawdzic i twoje zaufanie

Gość marna prowokacja:(:(:O
ladnie wyszlas na zdjeciu z rozpuszczonymi wlosami. a maz ma chyba nie pokolei w glowie, bo ma taka ladna zone a rozglada sie za starymi babami:O

Gość fasafsaf
masz pecha nie dawałas mu tego co trzeba to sobie znalazł inna bywa:)

no własnie jaki by miał ktos interes mnie tak dołowac??? co ??? wiec moze to prawda az sie boje

Gość misiaczek30
nie wazne jak wygladaja, wazne ze d** daja ta zasada kieruja sie faceci, powiedzmy wiekszosc ich

Gość jaaz
mnie tez korci poinformowac pewna kobiete, jakiego mezusia ma. Idiota podal wyszstkie swoje dane, lacznie z adresem :D Troche sie waham, moze sie kobieta zalamac o jego grzeszkach. A chwalil mi sie,ze zona uwaza go za przykladnego meza

Gość misiaczek30
pelno takich frajerow kreci sie po swiecie, ja tez bym chetnie taka jedna z Walbrzych poinformowala o tym jakiego miala cudnego mezusia, po co babka ma miec wyrzuty sumienia, ze raz jej sie skok w bok trafil albo i nie?? :P

Gość misiaczek30
ja sadze, ze tak, pewnei ja czyms podirytowal badz to jakas blisko z nai zwiazana osoba, z ktora kontakty ulegly jej pogorszeniu

Gość asterkaaaa
Wypytaj na tej nk o jakieś szczegóły i podkreśl, że Twój mąż by tak nie zrobił, bo wtedy ten ktoś może zechcieć otworzyć Ci oczy. A mężowi się przyglądaj, może sprawdź telefon mimo że to takie podłe.

Gość asmisha nisha
najprawdopodbniej to kochanka meza ci napisala,.

no własnie dostałam kolejna wiadomosc ktora raczej potwierdza ze to prawda no to swietnie....

Gość :) MIla_Plaska_laska
Wiesz ale nie przejmuj sie ze to prawda, moze ktos chce Cie upokorzyc moze ktos Ci zazdrosci, nawet nie dajac takich sygnalow, uwierz ze ludzie sa podli....zablokuj ta osobeMoze ktos chce was sklocic.... a nawet jakby byl w objeciach to co???? Moze jakas ciotka< jakas kuzynka, znajoma...a Ty sie stresujesz....

chciałabym wierzyc ze to zart ale mam tez inne dowody o których nie pisałam i ta wiadomosc mnie jeszcze utwierdziła w przekonaniu ze kogos ma

a nawet jesli to zart to bardzo bardzo niesmaczny i nie wiem jaki baran by to takie cos zrobił !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Katnis znaczy kotna
Powinnać go śledzić. Poprostu albo ty za nim chodzić aż się wyda albo wynajmij detektywa-zrobi to za ciebie. Przeglądnij telefon .