Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frufrufrufrufeu

pocieszcie mnie:;(

Polecane posty

Gość frufrufrufrufeu

pracy.. 25 lat na karku, II rok studiów, praca na umowe zlecenie? czy ktos mnie przebuje w tym dnie? Pocieszcie mnie..

Gość Nasturcja Mama
ja mam stala prace na etat od 6 lat a mam obecnie 26 :-D

Gość frufrufrufrufeu
Nasturcja i po co sie chwalisz? Jak zaczynalas to nie mialas ukonczonych studiów wiec mialas znajomosci.

Gość mala czarna nusia
24 lata brak pracy dziecko na reku... umowa byla do dnia porodu...

Gość aaaaaaarwena
a co sie stalo ze dopiero drugi rok?

Gość frufrufrufrufeu
mlala czarna- wpółczuje, my kobiety musimy trzymac sie razem. masz jakis pomysl na przyszlośc?

Gość frufrufrufrufeu
AAArwena- wcześniej zaczelam inny kierunek z ktorego zrezygnowalam i dlatego jestem w ciemnej dupie:)

Gość jabluszko28
wszystko przed Wami:) ja swoją pierwszą porządną pracę dostałam mając 26 lat, głowa do gory, trzeba myslec pozytywnie;)

Gość magdzialena
mój narzeczony ma 26 lat, jest na drugim roku. powinien był już dawno skończyć. ja pracuję jak wół, ale co z tego? Kochamy się, wiem że za rok skończy i zrobi inżyniera i w dupie mam co myślą inni. Kochamy się i to jest najważniejsze!

Gość aaaaaaarwena
jestes mloda, nie masz dziecka, a to ze umowa zlecenie to sie nie przejmuj, w naszym pieknym kraju tak to juz jest ze wszyscy zwlaszcza mlodzi robia na zlecenie\ umowe o prace mialam tylko 2 razy: jak mialam epizod w macdonaldzie, i raz jak pracowalam w megaziebanuym miejscu ;) mam22 lata i dopiero zaczynam pierwszy rok wiec spoko, mialam troche zawirowan w zyciu ;)

Gość frufrufrufrufeu
jabluszko- bylas juz po studiach wtedy?

Gość mala czarna nusia
autorko nie wiem mam zamiar szukac pracy po nowym roku o ile przyszla tesciowa zajmie sie mala. teraz zasilek dla bezrobotnych potem mam nadzieje prace,,, eh zyc sie nie chce facet zapierdziela jak wol wiecej go w domu nie mam jak jest a i tak bardzo ciezko...

Gość aaaaaaarwena
i mam psychiczne problemy ;) nie potrafie sie cieszyc tym co mam

Gość frufrufrufrufeu
oj tam aaarwena nie mart sie, zebys wiedziala jakie jak mam psychiczne dolki. codziennie siedze i wysylam CV ale nikt sie nie odzywa.... chcialabym pracowac w żłobku albo przedszkolu.

Gość aaaaaaarwena
nie ma cie kto utrzymywac? :P nie no a nie myslalas zeby zaciagnac kredyt studencki? skup sie na razie na studiach, zamiast na szukaniu pracy z umowa, umowa to naprawde luksus w dzisiejszych czasach ja mam nie tylko doly...choc one same sa juz ciezkie ;)

Gość frufrufrufrufeu
Powiedzmy, ze ma mnie kto utrzymywac ale nie chce obciążac tej osoby, kredytu studenckiego nie ma potrzeby brac, mam za co opłacic studia... martwi mnie poprostu, że nie mam niczego pożądnego- w tym wieku chyba juz wypada.