Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naprawimytooo

idę na koncert

Polecane posty

Gość naprawimytooo

Jest to pierwszy koncert w moim życiu. Będzie w klubie, to koncert rapera. Wiem, że to głupie, ale jestem strasznie podekscytowana :D Macie dla mnie jakieś rady? Jak się ubrać?

Gość tow.Wiesław
Koncert rapera :D Ble, ble, ble, ble :o

Gość klepaaaaaaaa
Eldo =P ?

Gość naprawimytooo
Nie chciałam od razu napisać, że na Grubsona, bo wiem, że niektórzy po prostu go nie słuchają, a nie chciałam żebyście mnie oceniali ;) Więc jak? Macie dla mnie jakieś rady?

Gość naprawimytooo
nikt ? :)

nie potrzeba podręcznika do surwiwalu żeby iść na koncert :P baw sie jak najlepiej :) fajnie sie wykrzykuje zwrotki z tłumem i artysta :D

Gość naprawimytooo
Ja wiem ;) A mam takie pytanie, pewnie pomyślicie, że to głupie, ale powinnam się pomalować? Bo normalnie nie robię tapety, ale chciałam trochę oko podkreślić i może jakiś puder, jak myślicie?

Gość naprawimytooo
ale cicho :(

Gość bedu88
tez jade na koncert, ale Rihanny 6 grudnia w lodzi :D:D

Gość naprawimytooo
bedu88 - zazdroszczę :) ale to będzie inny koncert;)

Gość naprawimytooo
ach :(

Gość dansk

To zapytam w jeszcze jednym temacie - ktoś się wybiera w listopadzie na koncert Dido w Poznaniu? No ja właśnie chcę się wybrać, tylko nie sama. Wejściówki jeszcze normalnie są na Empik Bilety. Jadę z Wawy i mogę być kierowcą. Chętnie przyjmę nawet więcej towarzyszy - po prostu nie chcę jechać sama 😉

Super, świetnej zabawy życzę! Koncerty są ekstra 😄 Także się nie dziwię, że jest ekscytacja. Ja jak jeżdżę na koncerty, to zawsze ze znajomymi i wtedy też robimy sobie takie pamiątkowe opaski koncertowe na   https://opaskikoncertowe.pl/ zawsze wywiązują się doskonale ze zlecenia. Pomagają nam zaprojektować indywidualne wzory. Opaski są naprawdę wysokiej jakości, grafika widoczna i dopracowana w najmniejszych detalach. Zazwyczaj wybieram zapięcie wielokrotnego użytku, które nie szwankuje i sprawia, że taką opaskę można później nosić na co dzień 🙂