Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fanatyczkaCRACOVII

KAŻDY TO POWIE - CRACOVIA RZĄDZI W KRAKOWIE!!!!!!

Polecane posty

Gość jestem taka dziwnie dziwna
tak samo jak Real Madryt w Madrycie?

KRAKÓW to stolica Polski Perła ukryta we mgle Z najdalszych krain zamorskich Każdy wspomnienia tu śle.. więc chociaż będę daleko gdy los mnie rzuci precz.. na zawsze będę pamietał, co w życiu mym ważne jest!

Gość zycze sobie zycze
Kazdy kibic powie ze Wiselka rzadzi w Krakowie!!!!

Gość jestem taka dziwnie dziwna
czemu? obrażam tym porównaniem Real?

Gość ech...............
A ja sie tym nigdy nie interesowałem. Powiedz mi jakie drużyny są w katowicach bo sie przeprowadzam i za im być żeby wpierdol nie dostac

Gość ech...............
Przy okazji rozeznanie dla gliwic i sosnowca by mi sie też przydało

Gość ech...............
Po 1 jestem facetem. Więc interesuje się tylo by wpierdol nie dostać przez włąsnie taich fanatyków jak ty.

co Ty możesz dziewczynko wiedziec?:O jakoś mi nie wyglądasz na taką, co się piłką interesuje :O co Ronaldo jest sweetaśny ?:O tyle wiesz na temat piłki ..

racja nie intersuje mnie klubowa polska pilka nozna, ale tyle sie juz programow naogladalam o waszych kibolach ze glowa z tego boli ;) zreszta pewnie powtorki co jakis czas leca na discavery ;) wy nie macie kibicow tylko psychofanow, idiotow ;) jak juz mam patrzec na mecz to na porzadny a nie na kaleczenie tej ze gry

To co Ci w końcu nie pasuje ?:D gra czy kibole ?:D poza tym się nie intresujesz i nie znasz, to co się wypowiadasz... PORZĄDNY MECZ- ta, znam takich co są za klubem bo ten ma 1sze miejsce w tabeli :D hahaha. pamiętaj NA DOBRE I NA ZŁE. ale co takie blond lale mogą wiedziec :classic_cool:

i gra i kibole :D nie potraficie grac i tyle, zaden polski klub nie potrafi, no moze Lech Poznan cos tam gra, a reszta? hehe bez komentarza

Hahaha. Mało jeszcze wiesz ;) I wszystko byłoby ok, bo każdy ma inne zainteresowania.. gdyby nie to, ze udzielasz się gówno wiedząc :) na siłe musiałam w tym temacie też zaznaczyc swoją obecnośc.

Gość ech...............
po 1 zdarzyło mi się w mieście gdzie studiowałem dostać w pysk za to ze powiedziałem że piłką się nie interesuje. A mój znajomy w wawie dostał kose bo się chłopakom nudziło ot tak na środku miasta po 2 broń Boże od córki i żony kibolki. Dlatego ja za max 5 lat wynoszę sie do szwajcarii żeby móc normalnie chodzic po ulicach

ja jestem kibicem, lubie piłke nozną , oglądam czesto i sam gram. jestem z pow wawy i bylem ze 3 razy na legii. ale przestalem chodzic bo zero frajdy jak przez caly mecz rycza mi do ucha "jebac pzpn" 'polonia kuwa jest" itd itp:O:O:O pomijam juz fakt ze bylem na meczu fajnym, ciekawym szybkim legia-widzem 2:1 dla legii jak wlodarczyk 2 gole strzelil ladne. niestety na zywo zadnego nie widzialem bo w momencie najistotniejszym ktos zaslanial mi zawsze:O dlatego wole mecz obejrzeć z piwkiem w reku przed teleewizorem lub w pubie tak wiem, na mecze sie idzie dla atmosfery itd ale mnie ta atmosfera w ogole nie kręci. ps. kibice tzn kibole w krakowie sa pojebani i ci wisly i cracovii...zeby sie z maczateami gonic po miescie.

psii a skad ty mozesz wiedziec co wiem a czego nie wiem :D glupia ;) ok ide :) wole pogadac o prawdziwych druzynach a nie pseudo :)

Gość ech...............
Jeśli według ciebie facet nie ma a) instynktu zabójcy b) awanturnika c) lania lasek po pysu itd d) rozpieprzania mienia publicznego e) bicia sie jak zwierzęta f) ogladania głupiej piłki nożnej jak 11 czy 12 ludzi biega za piłeczką ja małe dzieci. A przecież wystarczy kupić najlepszych na świecie i mamy najlepsza drużynę taki problem?? Bądź też nie trujący własnego organizmu petami i wódką dla poczucia życia..... To tak jestem cipą i dobrze mi z tym że nie jestem zwierzęciem