Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fanatyczkaCRACOVII

KAŻDY TO POWIE - CRACOVIA RZĄDZI W KRAKOWIE!!!!!!

Polecane posty

zasłaniali Ci na meczu? :D a to dziwne :P ja mam 159 ale widze zawsze wszystko a nie stoje w pierwszych rzędach .. no co kto lubi- dla mnie taka atmosfera jest nie do opisania.. na temat Legii się nie wypowiem, bo chyba wiesz jaki mam stosunek z nimi .. taki jak oni z Polonią... ale 10ego gramy w Wawie, właśnie z Legia, aż doczekac się nie mogę.. jutro z Koroną, krótki wyjazd ;)

haha co do kiboli- to wiadomo są i tacy co biegają tylko ze sprzętem a są też KIBICE, którzy bronią swojego klubi niekoniecznie sprzedając kose.. ale skoncz mi koelgo 'ech' mówic o policji, bo gorzej o Tobie pomyślę, niż jak o cipie :D

21:12 [zgłoś do usunięcia] fanatyczkaCRACOVII zasłaniali Ci na meczu? a to dziwne ja mam 159 ale widze zawsze wszystko a nie stoje w pierwszych rzędach .. teraz moze i tak ale nie bylas pewnie na legii przed remontem . bo smarkata jestes nie? chujowo sie oglądalo

Gość ech...............
Tutaj jest polska i nie wolno... Było by ja w normalnym raju to broń w ręce i po nogach. Dlatego mam ten kraj w dupie równo i dokładnie. Przykład z technikum jeszcze. Wracamy z hiszpani w kupie o 24 na dworcu w gdańku. Dziewczyna zarzygana, zaćpana i ruchana w dupę przez jakichś 2 ludzi. Sory wole być cipą........ jak to nazwałaś. Szczerze to zastanawiają mnie umysły takich jak ty po uj to robicie??

Smarkata, nie smarkata jakie to ma znaczenie :D poza tym kolego 'ech' to może u was kibole leją dziewczyny po pysku :D zaliczasz się do tych dziewczyn hahahahhaha półmózgi, sterotypy...

co Ty w ogóle przywołujesz?:D każda kibolka, kibic jest zarzygana, bita po mordzie czy co jeszcze?? masz chyba jakieś przykre wspomnienia z dzieciństwa.. weź się zgłoś do milicji, wprowadź nowe prawo, bo widzę bratasz się z nimi ...

mozesz sobie o mnie myslec jak o cipie :D myśl sobie co chcesz w tej swojej krakowskiej głowce:D ps. bez urazy ale ja bym nie chcial miec dziewczyny która jest kibolem:D "-mamo, tato, to jest monika... -o jejku co ci się stało w buzie? co to za siniaki? synu?!?!??! - to nie ja, monika była znowu na ustawce w lesie..." :classic_cool:🖐️

Gość megburger23
Pieprzcie sie wszyscy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co za roznica cracovia czy wisla NIE MACIE CWELE NA CO CZASU SPEDZAC??????? zajmijcie sie kurwa szkola, bo glebe bedziecie zrec lub na mamusi utrzymaniu!!! bo nawet kurwa do roboty sie nie nadajecie, robicie z siebie gangsterow!!!!!! a to trzeba miec we krwi!!!! debile, spadajcie stad

naucz się czytac.. cipą nazwałam kolegę piszącego na pomarańczowo o nicku ECH .. a do Ciebie nic takiego nie kierowałam . . . a czy ja Ci każe ze mną byc?:D

mnie tylko wkurwia jedno. DLa mnie kibice moga sobie demolowac stadiony , dworce, autobusy, pociagi o ile to ICH PRYWATNE POCIAGI! ale oni demolują pociągi, dworce, autobusy itd których remonty i naprawa nas czyli wszystkich podatnikow obciążą i sie kurwa pytam jakim prawe???? koszt kolejki ligowej ekstraklasy jest wiekszy niż wszystkich innych dyscyplin razem wzietych:/ to pojebane. czemu jedynie kibice pilki noznej albo inaczej chodzacy na mecze pilki noznej robia takie rozruby i demolki itd???

Gość tow.Wiesław
Wy tu gadu, gadu, aPolonia wiezie 3:1 z Lechią. Do przerwy!!! Premier na trybunie niezadowolony :(

Gość ech...............
megburger23 POPIERAM JESTEM ZA POLICJĄ A DLACZEGO MIAŁBYM BYĆ PRZECIWKO. Powiedz mi czemu niby na nią psioczycie?? zrobiła wam coś złego?? Chyba za mało spałowała po ustawce. Za mało mandatów nalepiła za niszczenie mienia. Takich ludzi jak ty to ja bym akurat na dzień dobry do robót przymusowych słał. A jak sie nie poprawi w główce to do gazu. Przez was całe autobusy itd zasrane zamalowane zarzygane. Za mało roboty macie nudzi wam sie kurwa po prostu

hahahahahhahahaha kolego "ech" pytałeś mnie przedtem za jakim klubem masz mowic, ze jesteś aby nie dostac wpierdol :D to coś Ci powiem - powiedz tak jak wyżej JESTEM ZA POLICJĄ to dostaniesz taki, że nie wiem czy wstaniesz. . . nie gadam z leszczami.