Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

powiem prawdę

Pytanie do znawczyń mody WEJDŹ!

Polecane posty

Proszę o pomoc w doborze koloru, bo sama nie mogę się zdecydować. Chcę kupić tę sukienkę: http://allegro.pl/show_item.php?item=1952965005&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.&msgtoken=048a25b10f8bf5405c1e387864ffa85323220a1444b540a86acf77d00be2ff62 Mam blond włosy, bardzo jasny odcień i raczej bladą skórę, którą brązuje pudrami na wszelkie możliwe sposoby ;) Zastanawiam się, który kolor byłby najlepszy dla mnie, bo póki co stawiam na GRAFIT. Aha, chcę, by do tej kiecki pasowały także wysokie rude kozaki. Który kolor zatem polecacie?

Miałam pisać czarna... ale skoro masz bladą buzię w dodatku jesteś blondynką wzięłabym czerwoną:)

pijany kjójićek Czy pogrubiają ? Przekopałam mnóstwo aukcji z sukienkami i 90% z nich w przedziale 30-60 zł to kuse obcisłe szmatki kończące się 5 cm za pupą :D A ja chcę coś bardziej stonowanego i komfortowego, co będę mogła założyć na wiele okazji, dlatego ta wydaje mi się odpowiednia ;)

Blondiii Hmmm czerwonego nie brałam pod uwagę, ale może i fajnie by to wyglądało... Z żywszych kolorów podoba mi się niebieska i chyba fajnie by sie komponowała z karmelowymi kozakami?

jestem zupełnie odmiennego zdania, ale za taką cenę też nie można spodziewać się cudów ;)

pijany kjójićek No cudów może nie, ale ja i tak mało chodzę w kieckach :D dlatego szkoda mi wywalać na jedną 200-300 zł ;)

w takim razie, nie bierz grafitowej. szkoda, że nie ma żadnych kolorów nude lub ciekawszych brązów, bo szczerze, oprócz kroju kolory też nie są ciekawe

Gość kaszanka z cebulka
Black coffee ma racje. Ale jak juz musisz wziac te sukienke to wez bordo.

BlackCoffe Mam większy tyłek (ok 100 cm w biodrach), z kolei średni biust i szczupłe ręce i ramiona. Przy krótszej kiecce góra będzie wyglądać ok, ale pupa i uda chyba nie :(

a ile masz lat ? moim doświadczeniem doradzam, że lepiej zainwestować w sukienkę z lepszym grubszym materiałem..najlepiej przymierzyć..i dobrze obejrzeć się w lustrze..w tam tym roku kupiłam kieckę za niewielkie pieniądze na szybkości..i w sumie miałam ją może raz na sobie bo kiepski materiał.. i w sumie zakup stracony.

Każda znawczyni mody by ci odradziła tą deformującą szmatę.

Popieram króliczka z tym pogrubianiem w całej rozciągłości. I nie myślcie sobie, że mam właśnie na myśli rozciągnięcie królisia na łóżku na brzuszku i.. :P🖐️

Gość fdxfdg
W tej sukni będziesz wyglądać jak blada zmora :-P Nie kupuj tej szkaradnej sukienki. I do tego bladym źle jest w szarościach...

pijany kjójićek nie fantazjuj ;) Przecież napisałem, że nie o tym myslę i żeby nikt tak nie kojarzył :D:P

Tak. Złapałaś haczyk i chcesz wiedzieć co dalej, kiedy trymam twoje wyciągnięte dłonie, szepczę do ucha, muskam pocałunkami szyję, a ty lezysz na brzuchu z głowa odwróconą na bok, przymknietymi oczami i delikatnym, błogim uśmiechem...

Kurde :( A już ci chciałem napisać, że to wersja demo i za całą opowieść trzeba uiścić opłatę :D🖐️ 1:0 dla ciebie ;)

Dbam o biznes :classic_cool: Kto by chciał mieć niezaradnego faceta z podupadającym sflaczałym biznesem? :P