Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krups

gdy kobieta zobaczy faceta w takich butach to się będzie śmiać ?

Polecane posty

Gość krups
myszulinka1 jak jesteś taka cwana to pokaż mnie na allegro chociaż jedne buty na zimę pod nazwą 'normalne' , uprzejmie proszę o doradzenie, dzięki :)

Gość myszulinka1
DO konrad walenplot łooooooooomatko i córko ! Uwierz mi jakbym Cie tak zobaczyła to padłabym ze smiechu ,co ty na imprezy dla wieśniaków chodzisz???:):):) No nie mów że to jest fajne bo nie jest :(

Gość myszulinka1
Czekaj zaraz poszukam Ci normalnych butów dla normalnego faceta:):)

Gość krups
1sssssssdddd tak , lubię elegancko i do pracy albo do klubu , na sportowo też wybieram ciuchy z wyższej półki ale szukam butów na zimę do pracy, szukam butów eleganckich i ocieplonych, masz jakiś pomysł ?

Gość krups
myszulinka1 dzięki za chęci , ta strona się nie wyświetla ale wiem o co chodzi, mam już takie trapery ale to nie wypada wejść w takich traperach i garniturze do dyrektora naczelnego na rozmowę ,

Gość myszulinka1
Kuźwa KRUPS pomyliłeś elegancję z wieśniactwem ,po co udawać kogoś kim się nie jest.Takie kowbojki to można kupić na bzazrze zac 27 zł -słowo daje widziałam .I jeszcze jedno myślisz że kowbojki to buty dla ludzi z klasą ?Mówiłam już to stereotypowe obuwie dla cyganów !!!!

Gość krups
myszulinka1 zatem uprzejmie proszę, podpowiedz inne na zimę ocieplane i dostojne dla dyplomaty na zimę , dla eleganckiego faceta , potrafisz doradzić czy tylko krytykować ?

Gość Nic strasznego
Wybieram się do USA kapelusz kupiłem w Zakopie objeżdzamy motorem Las Vegas ładny będę.

Gość piczkaxxxxxxxxx
jesli jestes wysportowany , przystojny , ubierzesz do tego obcisłe jeansy lub inne spodnie , fajną koszulę , elegancki zegarek to nie , nie śmiałabym sie:classic_cool: ale jak bym zobaczyla chlopaka na wiejskiej potupajce w takich butach to bym padła :D

Gość weszsz
Chryste, człowieku! Jakiekolwiek sztyblety kupisz. Poszukaj. Ale jeżeli uważasz kowbojki na obcasie za buty eleganckie, to już na starcie mamy inne pojęcie elegancji. Po prostu masz drecho-blacharski gust. Widziałeś kiedykolwiek elegancko ubarnego człowieka w kowbojkach??? To się po prostu wyklucza.

Gość krups
no dobra dziewczyny weźcie poprawkę , że moda o facetach zapomniała, facet nie jest klientem w sklepie odzieżowym i teraz jest tak, że dla facetów nie ma nic w sklepie odzieżowym , kilka marynarek wisi na haku a do marynarki niech sobie facet dobierze gumiaki i krawat , jeżeli mnie nie wierzysz kobieto to zabierz swojego faceta na zakupy ciuchowe i najwyżej kupicie ciuchy dla faceta w szmateksie , czyli koszula flanelowa i stara marynarka połatana , prawda jest taka, że facet na zimę nie może kupić butów nawet za 1000 zł.

Gość kokosza-
pedalskie niesamowicie to butki

Gość jeśli eleganckie i męskie
podajemy ci linki a ty piszesz, ze nie ma

Gość piczkaxxxxxxxxx
do garniaka to sobie tylko wyobrażam te co podałam w linku :classic_cool:

Gość oj racja
Krups masz rację a co ja mam powiedzieć mój ma 49 lat zero gustu dużo kasy i nie ma co kupic?

Gość przeciez to soss
a nie moze facet do pracy chodzic w normalnych eleganckich?moj tak chodzi przeciez w sniegu tam nie lata!!!! a zimowe inne?

Gość krups
przeciez to soss oczywiście, że można do pracy pojechać autem nawet w filcakach a przed wejściem na dywan do naczelnego przebrać buty , to jest good idea