Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krups

gdy kobieta zobaczy faceta w takich butach to się będzie śmiać ?

Polecane posty

Gość myszkokotka1
NUNA =STOPA no w życiu tego nie słyszałam :):):) Zjakiego rejonu jesteś?

Gość krups
myszkokotka1 szkoda, że jesteś zajęta a 10 tys. zł. mam spoko do wydania na ciuchy, wiesz jak jest , że facetowi trzeba podpowiedzieć, że pasuje marynarka albo spodnie się zawijają :)

Gość piczkaxxxxxxxxx
łódzkie i nie wiem czy to zależy od regionu , u mnie sie mówi nuna :D

Gość przeciez to soss
hmm jak pojdziesz do dobrego sklepu-mam namysli markowego to tam ci doradza z szampanem w reku:) i obawiam sie ze te 10 tys starczy na marynarke spodnie,krawat,koszule i buty:) jak ci sie w pl nic nie podoba kup bilet lotniczy ok 200 zl w dwie strony zaplacisz w tanich liniach i lec na caly dzien do berlina!

ja mieszkam w stanach i u nas sa teraz fantastyczne przeceny. dla facetow jest duzy wybor, co sie tylko chce.

Gość krups
przeciez to soss przecież żyję i mieszkam w Warszawie od urodzenia z rodziny warszawiaków i znam tu każdy kamień na kamieniu ale takiego dziadostwa i niemoc z kupnem ciuchów dla faceta jak teraz to jeszcze nie widziałem, jakieś góówna i tandetę proponują , widzę, że wchodzą buty na obcasie dla facetów ocieplane to kupiłem, poza tym masakra a teraz mnie zlinczujcie za to, że zobaczycie faceta w kowbojkach :(

Gość przeciez to soss
http://store-de.hugoboss.com/Anz%C3%BCge/91100,de_DE,sc.html oryginalne marki maja to do siebie ze pasuja jak ulal !!! nigdzie nic nie wisi,moj facet kupuje z bosa i jest zadowolony.

musze przyznac ci racje co do jakosci towarow, ja tez to zuwazylam. szyja z najtanszych materialow, odszycie jak dziecka z 3 klasy podstawowki, tanie guziki, zamki itp

Gość przeciez to soss
ja juz nie kupuje "zwyklych "rzeczy,czasem wole kupic cos na ebayu uzywanego dobrej jakosci niz jakies g...

ja musze przymierzyc, sprawdzic odszycie, material itp....nie kupuje ubran ani butow przez internet, chyba, ze wiem, ze ta firma szyje ''na mnie''

Gość kix
Popieram piczkaxxxxxxx, kowbojki są zaprzeczeniem elegancji. Z odpowiednim doborem reszty garderoby mogą wyglądać interesująco ale do klasycznego garnituru? Nie i jeszcze raz nie. Chyba, że masz styl elegancji hmm, jak to określić, zakręconej :) Niby garniak ale z kolekcji 2015... Niektórzy ubieraja się "dziwnie" dla innych, odważnie ale dalej wyglądają dobrze.

Gość przeciez to soss
http://www.google.de/imgres?imgurl=http://www.butyk.pl/zdjecia_blog/2061/2.jpg&imgrefurl=http://www.butyk.pl/blog/hity/skorzane-kozaki-meskie-bronx-ruben-w-bardzo-niskiej-cenie&usg=__LR0_c2wYVA-jcQgVnbQGg46SHgA=&h=300&w=400&sz=36&hl=de&start=0&zoom=1&tbnid=F-1XAcKgycdKiM:&tbnh=123&tbnw=164&ei=Y1LZToLHEoLS4QT4iNT1DQ&prev=/search%3Fq%3Dkozaki%2Bmeskie%26hl%3Dde%26sa%3DX%26biw%3D1366%26bih%3D601%26tbm%3Disch%26prmd%3Dimvns&itbs=1&iact=hc&vpx=453&vpy=144&dur=699&hovh=194&hovw=259&tx=176&ty=134&sig=100612123277341582686&page=1&ndsp=21&ved=1t:429,r:2,s:0

Gość patrrice6
Moim hitem butów zimowych dla faceta są te: http://www.conhpol.pl/file/product/212gm_468.jpg. Mają świetny fason i kolor, i są ocieplane - gdzie znaleźć męskie zimowe buty w fajnym stylu to naprawdę wyzwanie. Poza tym conhpol to dobra firma, mi jedne buty przetrwały 3 lata :)

Gość ButyJana.pl
Myślę,że to nic innego jak kwestia gustu. Jeżeli nie jesteś pewny swoich butów,to zawsze możesz wybrać któreś z naszego sklepu http://www.butyjana.pl/

Gość ryan
sam chodze w kowbojkach te buty sa wygodne i meskie wasze piepszenie o chamach pedalach dziwakach jest zalosne caly dziki zachod chodzil w takich butach kowboje przepedzali bydlo jezdzac na koniach z przypietymi ostrogami a chodzac buty dawaly ochrone przed pustynnymi wezami skorpionami buty te sa niezwykle wytrzymale i zdrowe bo ze skory pozdro dla lasek w smierdzacych adidasach

Gość wujek sam
Dokładnie,Ryan ma rację ten cały bełkot o kowbojkach najbardziej wypowiadają się te co w d***e były i gawno oglądały czyli zakompleksione feministki

Gość wujek sam
Poza tym szczytem wieśniactwa w Polsce są blachary noszące świecące adidaski,baby w oficerkach wkładanych w spodnie(lipa w h..)i buraki w ortalionach adidaska lub zakompleksione babsztyle w gaciach od piżamy udające joł ziom.poza tym kowbojki są eleganckie tylko że wybrańcy je mogą nosić(tylko faceci z krwi i kości),gdyż pasują idealnie do obcisłych jeans i skórzanych kurtek.a babom naśladującym modę rodem z hugo bossa radzę wyjechać na zachód i zakumać o co naprawdę kaman i co to prawdziwa MODA

Gość wujek sam
P.s. lesby do obozów pracy;)

Gość gość
Przecież to żadne kowbojki, raczej żałosna i upodlająca facetów imitacja damskich XIX wiecznych trzewików. Ktoś zgodnie z trendami demokracji zadbał o to, aby współcześni panowie dreptali zimą w trampkach i adasiach. Męskie powiedzenie poznaj pana po cholewach to niestety przeszłość; współcześnie mówi się, że poznać dziwkę po cholewach. Dla głupawych, słabo wykształconych pań, emancypacja to niestety głównie syntetyczne tanie szmaty i buty cholewami do krocza; im mniej wykształcona to wyższe cholewy, a skaj czy cerata to wyjątkowo wysokiej jakości wyrób. Dlaczego Panowie zrezygnowali z tradycyjnego męskiego obuwia czyli butów oficerskich i muszkieterskich? Rozumiem, że Panie leczą nieświadomie wielowiekowe kompleksy i męskie kalesony czyli leginsy, jeans i rajtarskie cholewy je nobilitują. Ale dlaczego Panowie zrezygnowali z kozaków i oficerek przedkładając tanią portalową modę nad swoje wielowiekowe dziedzictwo? Pozdrawiam