Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Talmena

Moj chłopak zaczął łysiec. Jak od niego delikatnie odejsc?

Polecane posty

Gość Talmena

Nie podoba juz mi sie, stal sie nieatrakcyjny, taki dziadkowy. Wolalabym faceta z normalnymi wlosami. Jak z nim zerwac tak, zeby nie robil scen? Nie piszcie, ze jestem okropna, po prostu juz mi sie nie podoba, to nie moja wina

Gość co pewien czas....
No, faktycznie, świnia, jak śmiał tak wyłysieć:)) A to, co on ma w głowie cię nie interesowało nigdy?? Pytam, nie żeby się dowiedzieć, bo pewno też masz pustą....ale tak sobie....

Gość Twoja lysina jest o wiele
gorsza, bo lysieje Ci nie glowa, ale mozg. Skwituje to pewnym dowcipem: jeden pan pyta drugiego - "kim wolalby pan zostac, lysym, czy idiota? Tamten bez namyslu odpowiada - chyba idiota, bo to sie mniej rzuca w oczy". Sama nie wiem, dlaczego akurat ten kawal mi sie przypomnial...

Gość helol..
lysi akurat sa zajebiscie przystojni,mniam tyle w temacie

Gość ja tam lubię łysiejących
Srako, boskiś :)

Gość prometherion
Jesteś totalnie bezwartościowa, mam nadzieje że nie spotkam kiedyś podobnej jędzy. Skrzywdzisz go, ale lepiej dla niego bo lepiej żeby nikt nie był z taką pustą osobą.

Gość nokia mi się ukazała
:)

Gość co pewien czas....
Do: twoja łysina.... człowieku, jaki mózg?? Tam pusto!!!!Dziewczyno łysiejącego faceta! Na Twoim miejscu starałabym się nigdy nie uderzyć w głowę. Dźwięk, jaki by się rozległ, mógłby Cię pozbawić życia. Do łysych: Serio, łysi są przystojni i seksi :)

Gość Twoja lysina jest o wiele
Moi idole filmowi to nie zarosniete patafiany, ale Telly Savalas, Yul Brynner (Siedmiu wspanialych), John Malkovich, Bruce Willis(jako lysy), czy np surfer Kelly Slater. Zreszta Sean Connery tez o wiele bardziej pociagajacy jest z lysiejaca glowa niz kiedy gral Bonda. Moglabym jeszcze wiele wymieniac. Poza tym na madrej glowie wlos sie nie trzyma. Nie? - zapyta ktos. Nie, a widziales kiedy lysego barana?

Gość co pewien czas....
Tak sobie mysśę, autorko tego topiku, ze swoim głupim pytaniem zrobiłaś wielką krzywdę tym wszystkim facetom, którzy się tu żalą, ze łysieją. Aby ich trochę podnieść na duchu- mama opowiadała mi o takim aktorze z czasów jej dzieciństwa, nazwiskiem Yull Brynner (wklejam wam link,) który by zagrać jakąś rolę, gdzie miał być łysy- nie zgodził się na "łysą" perukę lecz zgolił sobie głowę. Gestem tym tak zaimponował mężczyznom na całym świecie- że mnóstwo młodych i starych panów goliło sobie głowy jak Brynner. http://www.google.pl/search?q=yul+brynner&hl=pl&client=firefox-a&hs=14c&rls=org.mozilla:pl:official&prmd=imvnsol&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=o1fZTsa7G4PQhAea1oXFDg&ved=0CDMQsAQ&biw=1280&bih=707

Gość jkfdifoyfotgfoljhb
widocznie go nie kocha, a ż ejuż jej nie pociąga to co a zrobić?? powiedz mu, ze oś sie w Tobei wypaliło, ze to nei to samo...tylko nei mów nic o łysieniu, bo to prostackie...po prostu odejdz bo szukasz miłosc ,a do neigo już nic nie czujesz

Gość JAJA JAJAMI, ALE
na pożegnanie kup mu perukę i powiedz: żegnaj! :classic_cool: [tu miało być]

Gość t65656
kiedyś dokuczył mi pewien facet. jaka była moja radość gdy spotkałam go ostatnio z łysym plackiem na głowie :D facet ma długie włosy a tu placek na czubku hihi pewnie gdyby autorka tematu łysiała ten koleś nie miałby większych skrupułów żeby odejść