Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Whiskacz Niedobry

powszechny upadek zasad moralnych, a wy jakimi sie kierujecie w swoim zyciu??

Polecane posty

Gość do ccccverfcewfreff
to okropne jak dziewczyna spala z wieloma facetami :(

Gość do ccccverfcewfreff
nie chcialbym takiej co spala z 10

Gość ciotka mamotka
nie chce Cie smucic....ale wiekszosc lasek ma teraz niezly przebieg nawet jak sie nie przyznają do tego

Gość do ccccverfcewfreff
to niech spadaja - nie zasluguja na mnie

Gość ciotka mamotka
ale za to bedziesz mial Mexico w łozku:P jak bedzie doswiadczona!

Gość do ccccverfcewfreff
i bedzie mi sie kojarzyc z puszczalska. ja dziekuje za panie ktore uprawialy przygodny seks, a juz zwlaszcza przygodny seks analny

Gość prawie alkoholik
Mam doła i depresję

kieruję się zasadą "umiesz liczyć licz na siebie" - nie przepadam za ludzmi ,jestem typem samotnika , trzymam się swoich chmur ,mieszkam tam ,bywam tu :) Nikogo nie krzywdzę swoim podejściem i nikomu bym celowej krzywdy nie zrobiła. Stosując powyższa dewizę czuję się szczęśliwa.

a na marginesie to whiskacz jest dobry ,oj bardzo dobry , taki zimny z colą i lodem przy treściwym filmie :D:D

Gość Dulska z Dulskim
my sie kierujemy zasadą że my jesteśmy święci a reszta to śmieci który pogardzamy. Oczywiście nie uwiera nas belka w naszym oku.

Gość do ccccverfcewfreff
dziewczyna, ktora uprawiala przygodny seks nie ma prawa nazywac sie moralna

Gość fiku miku nie mam niku
Kieruję się zasadą "żyj i daj żyć innym". W myśl tej zasady żyję sobie na swój własny sposób, a co robią inni mnie nie obchodzi. Nie obchodzi mnie to, ze ktoś się rozwodzi, zdradza, pali trawę, usuwa ciążę. Nie moje życie, nie moja sprawa. Nie każdy musi żyć według mojego modelu, a ja też nie muszę żyć tak jak inni. Trochę dziwię się ludziom, że sposób życia innych może ich obchodzić i oburzać.

Gość gość
Moralnosc jest potrzebna jak powietrze, bez niej nie ma nas

Gość gość
Ani tutaj ani w wiecznosci

Gość gość
Wszystkiemu winne lewactwo, marksizm w tym feminizm. POLEXIT

Gość gość
fiku miku nie mam niku 2011.12.03 ''W myśl tej zasady żyję sobie na swój własny sposób, a co robią inni mnie nie obchodzi.'' x Oczywiście, nie obchodzi Cie degeneracja społeczna, która będzie miała wpływ również na Ciebie? Doprawdy... świetna postawa, naprawdę :) typowy egocentryzm i krótkowzroczność xx ''Nie obchodzi mnie to, ze ktoś się rozwodzi, zdradza'' x I co z tego, że możesz potem dosać takiego skrzywionego osobnika za partnera i urządzi Ci on piekło na ziemi... xx ''pali trawę'' x Najwyżej nauczy tego Twoje dziecko, nis więcej się przecież nie stanie, poza zniszczeniem mu zdrowia i może sprowadzeniem na działalność przestępczą... xx '' usuwa ciążę'' x Ponieważ powszechność utylizacji ludzi nie sprawi, że władza zacznie przedmiotowo traktować człowieka i usuwać zbędne jednostki. x '' Nie moje życie, nie moja sprawa.'' x Za to już konsekwencje jak najbardziej Twoje i Twoich bliskich :) xx ''rochę dziwię się ludziom, że sposób życia innych może ich obchodzić i oburzać.'' x A ja się dziwię Tobie, jak można być takim bezmyślnym idiotą.