Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem z Polski

Zatrudnianie ruskich - ostrzeżenie

Polecane posty

Gość Jestem z Polski

Oglądałyście wczorej "Dlaczego ja" na Polsacie? W skrócie w pewnej szkole w Lublinie była rosjanka która uczyła tego języka. Była wielka i gruba i pewnie dlatego żaden facet jej nie chciał, więc upatrywała sobie przystojnych ojców swoich uczniów i ich szatnażowała - albo pójda z nia do łóżka albo ona zgnębi ich dzieci. I tak robiła. Córce głownej bohaterki programu cały czas robiła na złośc, nawet podrzuciła jej narkotyki aby policja znalazła, potem oskarzyła jej ojca o gwałt. I policja bezmyślnie aresztowała faceta. Okazało się, że zgodził się na seks z nauczycielka, ale gdy po 2 tygodniach chciał zrezygnowac to baba doczepiła się do jego córki. A gdy przyszedł do niej pogadac to porwała na sobie ubranie i zaczeła krzyczeć.Ggdyby nie to, że znalazł się ojciec kolegi z klasy córki bohaterki odcinka, który miał te same przejścia i zgodził się opowiedziec o tym w sądzie ryzykując rozbicie własnego małżeństwa, to nie wiadomo czy nie skazano by biednego faceta. Sami widzicie do czego prowadzi pazernośc polskich pracodawców. Zatrudniają jakies dziadostwo ze wschodu, Polakom nie chca płacic no i mamy rezultaty :(

Gość nie podniecaj się
Polacy też święci nie są

Gość i co z tego?????
Teraz każdy marwti sie o siebie, bo ekonomia to nie sentymenty. W UK nie chca Polaków, Grecy narobili długów i jeszcze strajkują. Dlaczego my mamy byc tolerancyjni wobec przybyszów ze Wschodu którzy odbierają nam pracę lub godziwe zarobki?

Gość ijkr
Ruscy to zaraza europy i nie ma do tego NIC ze Polacy sa tacy czy tacy.Ogolnie nie jest z nami bardziej zle niz z innymi narodami europy zachodniej do ktorej zawsze kulturowo nalezelismy.Wiekszosc plag jaka dotyka mobecnie nasze spoleczenstwo zostala nam zaszczepiona-wlasnie przez ruskich podczas 50 letniej okupacji polski.Ja bym nigdy nie zatrudnil zadnego ruskiego.Wiekszosc Polakow nie zdaje sobie sprawy kim tak naprawde oni sa-jak dalece sa zdemoralizowani itd.

Gość g9bjfidrf
Zatrudnia ich -pewnie masz rację ....nie płacąc zus i nfz i przy okazji zaniżając pensje Polakom. A sprawy nie znając- niech tatuś ma pretensje do siebie że posłał dziecko do takiej szkoły -po kiego im nauka ruskiego -komuny już nie ma ....

Gość Może być dużo gorzej
Ci rodzice są głupi .. ja bym przeniósł dziecko do innej szkoły

Gość nie i wiem
czy to prawda jest? cos nie chce mi sie wierzyc. normalny rodzic przeniosl by dziecko do innej szkoly.

Gość ludmiła boston
ale to było już rok temu...dają powtórki ? :O ona była taka gruba z warkoczykami?

Gość jakimi warkoczykami?
ta ruska baba? chyba nie Była za to bezczelna i chamowata A ciekawe skąd miała na własny dom?