Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabisienka,,,,

Chlopak ktory mi sie podoba jest...policjantem. Porazka. Czy powinnam to ciagnac

Polecane posty

Gość Gabisienka,,,,

Policjant to najgorsze co moze byc! Gorszy moze byc jeszcze tylko jakis kanar, albo zawodowy tancerz :( Juz wolalabym ochroniarza bo ten moze wpuścić mnie za kulisy jakiegos koncertu ale policjant :( Jest naprawde przystojny i ma kase ale ten zawod. Zalamana jestem i nie wiem dziewczyny co robic. Jaki pomysl?

Policjant i ma kasę? Poza tym to praca, jak każda inna.

Gość wuwuw99008898
Skąd się tacy ludzie biorą jak Ty? Mam nadzieję, że nie będziesz chciała się z nim spotykać, bo jeśli jest wartościowym człowiekiem, to szkoda, żeby się przy Tobie marnował

Lepiej żeby napiertalał pałą szesnastolatków za jednego skręta albo żone że zupa za zimna bo na przawdziwych bandytów to sie boi łape podnieśc :D

Gość fffffffffffffffff12
:-O

Gość lwtb damski bokser
bosska rozalinda Oczywiscie kontakt z policja mialas tylko w GTA, a reszte powtarzasz z opowiesci gimnazjalistow, ktorzy cos tam uslyszeli od brata kolegi kolezanki :classic_cool:🖐️

Gość edzio52 nl
wciaz placze po rozpadzie ZSRR :classic_cool:

I co z tego, że policjant... :o masz racje daj sobie spokój szkoda fajnego faceta dla ciebie :o :D :D :D :D

dokladnie zgadzam sie... moj tez poszedl kiedys do policji ale cale szczescie odechcialo mu sie i zrezygnowal!! :):):)

Gość kaszanka z cebulka
Policjanci sa sexy. Wysportowani twardziele. A ze scigaja szesnastolatkow za ziolko to nie ich wina tylko nazistowskich rzadow PiSu i tym podobnych.