Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

parufka!

dużo mniejsza chęć na seks-normalne?

Polecane posty

hej. chcialam zapytać was o zdanie. jestem w związku trochę ponad rok. Na początku uprawialiśmy seks bardzo często-wiadomo hormony buzują, pociągaliśmy się niesamowicie. ale po pewnym czasie zauważyłam u siebie spadek libido. Mój nadal mi się bardzo podoba, ale teraz jak mam wybór przytulić się, czy kochać, to wolę się przytulić, choć on ma nadal niesamowitą ochotę na seks, widać, że go pociągam bardzo...a ja? Dziwnie się z tym czuję, nie wiem co zrobić. Dodam, że w poprzednim związku miałam to samo, więc chyba problem leży we mnie. Chciałabym się dowiedzieć od was dziewczyny, co o tym sądzicie, a może to normalne? Wypowiedzcie się proszę. Dzięki

Gość malwinkaaa 2333
Ja mam tak samo.Nie mam ochoty na seks a jeszcze niedawno kochaklismy sie ze 4 razy dziennie. U mnie problem tkwi ze bbiore tabletki anty.

Ja nie biorę tabletek. Zresztą to chyba nie miało większego znaczenia. Czy brałam czy nie, zawsze było tak samo. Malwinka a jesli u ciebie to tylko kwestia pigułek, to może po prostu idź do lekarza, niech ci zmieni na inne?