Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojem siem .....

CZY BEDZIE WOJNA??

Polecane posty

Gość bojem siem .....
Master boze narodzenie jest 25 grudnia :D

Gość prawdziwaiiiindiankazkafe
Jak oni kłamią w tym USA o tym amazonie to wy pojęcia nie macie. Cali sie zajechali tym, Indianie sie nigdy nie dadzą, ale amazon i amazon. I Niemcy naiwni - tyle książek - co oni wyprawiają. A Polska na passy - 2 ksiażki na krzyż i co? I wszystko możecie mieć? Oni mają problem i w ogole a tu? Elegancko, firma, no cóz... to sie skończy MAKABRYCZNIE i tyle :( Bo jesteście cwańsi. No dobra Hitler narobił wojen, ale ja mam niemiecki paszport i sie nie dam. USA passu nie mam, a cały czas jestem nim zajeżdzana., Możecie mieć ten amazon, ale znaczenie dla państwa ZEROWE i MUSICIE mieć zysk i tyle. Dla nazwy takie coś :( Eee istna Polska :(

Sejmowa Wigilia, tak jak wszędzie, odbędzie się 24 grudnia. Jak zwykle z tej okazji w Sejmie spotykają się - zgodnie z chrześcijańską tradycją - przedstawiciele wszystkich parti politycznych, członkowie rządu, Prezydent i przedstawiciele Kościoła Rrzymskokatolickiego. Ostatnim razem nie przyszli tylko posłowie PiS.

Jak go dostaniecie to jest WEWNĘTRZNY sukces jakiś durniów w Wawie i nikogo więcej. Po co to komu i tyle :(A NIC NIE MACIE tylko USA bo może i pomysł, ale na rózne amazony musielibyście wejść, a tak? I tyle. Żeby wiecie nie było,że to ma jakiekolwiek znaczenie oprócz kasy. Nic poza tym. Nie pozwolę na to i koniec :(

Gość monifratr brustm
i Master 111 :D czyli duch kafe nie ginie! Master, jak do ciężkiej cholery, mogą być ważne wybory w takim kraju jak Rosja? Przecież i tak rządzi Putin :D A idź do tefałenu z taką prognostyką politologiczną :D

Gość bojem siem .....
master temat mi rozwalasz, ja tu o potencjalnej wojnie a Ty o dupie maryni:O

W trakcie Wigilii dzielimy się opłatkiem będącym symbolem ciała Jezusa Chrystusa i znakiem pokoju.

Gość bojem siem .....
oficer KGB rzadził, rzadzi i rzadzic bedzie do usranej swojej smierci. Raz na jakis czas wystawi kolejnego Dimitryja , zeby nie było :)

Odnośnie wyborów parlamentarnych w Rosji, Zjednoczona Rosja Władimira Putina uzyska prawdopodobnie ponad 50% głosów. Jest tu faworytem. Drugie największe poparcie ma Komunistyczna Partia Federacji Rosyjskiej.

Gość monifratr brustm
Master idź i nie obrażaj Polaków, bo przyjadę tam do Ciebie jako patriota czyli faszysta :D Ja to jestem pełen podziwu, dla tefałenu i urbanów i całej tej aparatury, żeby takiego mastera, tak wytresować, to jest w jakiś sposób piękne :D

I co - i tak postawiłam na swoim. I tyle. Jedyne co możecie to naświnic mi w bankach. Ale niekoniecznie - to jeszcze DOKŁADNIE sobie przemyśle. Zeby Agnieszka Śmieszka tyle znaczyła. No gdyby w USA na amazonie miała znajomości. Bo ją niszczę - chyba to rozumiecie. To miała być żoną ogrodnika a nie tylko ciorać się z nim po nagu. A Iwonkę już całkowicie wypaliłam. Z nią tylko trochę jeszcze się muszę liczyć ale ją też zniszczę lada moment. Reszta bez znaczenia bo żeby sie nie domyślić że kasa najważniejsza to trzeba być UŁOMEM się dowiem. No po chrzcie u mojego proboszcza. Bo tak bym nie była ułomem, a tak - Bóg się go kiedyś zalicza co ma z tym zrobić bo coś tam było, kasa też i tyle. W sumie data - jak to ma POILICZYĆ? Jak chce się dowiecie. No i co? I tyle :( Bo to jest pytanie czy ja w ogóle POWINNAM chodzić do spowiedzi. Do komuni tak bo byłam u PIERWSZEJ komuni 1 i tyle. A reszta? A pierwsza spowiedz. Czy ja byłam u PIERWSZEJ spowiedzi? I tyle. Jak juz to były 2 spowiedzi przed PIERWSZĄ komunią i tyle :( Zeby nie było że kanalie z diabelskimi rodowodami dostaną moje pieniądze.

Gość monifratr brustm
Master a może się zastanawiałeś dlaczego jest faworytem?

Gość bojem siem .....
Master111 Odnośnie wyborów parlamentarnych w Rosji, Zjednoczona Rosja Władimira Putina uzyska prawdopodobnie ponad 50% głosów. Jest tu faworytem. Za czasów stalinowskich Józef Dz. tez był zawsze faworytem przy fantastycznej frekwencji :)

wiecie żeby sie taka Iwonka nie domyśliła, że ojciec ma pass USA po cichu to naprawdę BARDZO WYSOKI POZIOM IQ ma ona. Bo jak oni mogą być w USA bo mogą. No z passu USA po cichu ojca Iwonki i tyle. I koniec. Z tego nie pasowało jej nic, a ten paszport USA jest tylko z zabójstwa ojca. Matma z ksiązek - niech się nie zaliczy na śmierc z tymi podatkami, nawet włosów Indian bo przecież ma dom w Polsce. I co ta córka tam robi? To mieli sie ponad rok temu zainteresować, a nie że ja na deba wyszłam. Co ja z nią robiłam to nie wiem. Albo co ona ze mną? I tyle :(

Gość monifratr brustm
bojem sie On tam sobie ustanowił zdaje się pięcioletnią kadencję prezydencką, czyli od wyborów, chyba w przyszłym roku, będzie prezydentem do 2022 :D A potem tak jak mówisz, coś się wymyśli. Chociaż oczywiście, nikt nie może zaręczyć, że nie dojdzie do jakichś przesileń, które jak to w Rosji skończą się pałacowym przewrotem. Na razie jest silny.

Wiecie ta iwonka ma włosy Indian i moze być w USA - oczywiście z Indianami. Jak rodzinę przeprosi. Moze być z nimi. Dzieci u mnie i tyle. Dzieci nie chce nikt i tyle. Bo to byłby burdel, a tak jest rodzina i tyle. Takie są zasady. No dzieci może dostać. Choć czy dalibyście jej 2 dzieci. No ciocią była, kasę ma - z papierami i tyle, że zawsze mogą wrócić i tyle. Bo co bym robiła w szkole? Zastanawiałabym się nad takimi rzeczami - komu NAPRAWDE można dać dziecko i tyle.

Jest niemal przesądzone że Władimir Putin zostanie ponownie prezydentem Rosji 4 marca 2012 roku.

Wiecie jak wy sobie postawicie ten amazon w polsce to wszyscy w Europie stwierdzą ze w kosmos to wy razem z tym pierwszym astronautą waszym. Ale róbcie sobie co chcecie. A nasi w Niemczech byli w SKLEPIE. Sklep to był. Tak piszą w wikipedii. No ale... to był sklep? Przestańcie :(

Gość bojem siem .....
no tak, on jest silny, co więcej ma bardzo duże poparcie społeczeństwa. Rosja lubi i ma w genach takie imperialistyczne ciągoty, a Putin skutecznie idzie w tę stronę, odbudowując poczucie dumy i wielkosci w narodzie.

Gość jak chcecie to
poczytajcie, tu jest wiele odpowiedzi a fakty można wpisać w googla i zweryfikować czy takie zdarzenia miały miejsce, jeśli ktoś jest inteligentny to poszuka a nie wyśmieje więc?.......... http://www.echochrystusakrola.org/

A co do stanu wojennego w Polsce to było to tak: 13 grudnia 1981 roku pełniący obowiązki prezydenta generał Wojciech Jaruzelki, w obliczu masowych strajków "Solidarności, ogłosił powstanie Wojskowej Rady Ocalenia Narodowego (tzn. przejęcie władzy przez huntę wojskową) i wprowadzenie stanu wojennego. Stan wojenny obowiązywał do 1983 roku.

Gość monifratr brustm
bojem siem Niestety tak jest. To jest Rosja. Ale w istocie Rosja nie jest tak silna, na jaką pozuje. Zdecydowana polityka USA (bo o Niemcach czy Francji nie ma co gadać, grają tak jak zawsze to robili) zastopowałaby ich, ale teraz w Waszyngtonie siedzi facet, który nie ma pojęcia, ani o Rosji, ani o Europie. Przedtem Rosjanie bardzo sprytnie wykorzystali tragedię WTC i wkradli się w łaski USA. Ja Rosjan jako tako lubię. Ale państwo mają potworne i nic z tym nie chcą i nie potrafią zrobić. Czytałem jednak ostatnio tekst, gdzie pewien (nazwiska nie pamiętam) rosyjski intelektualista, jak zwykle narzekał, że elita, inteligencja w Rosji nic nie może i nic nie znaczy, ale jak mówił, zdziwił się ostatnio, że nastąpiła, czy następuje pewna zmiana klimatu, mianowicie zwykli ludzie, potrafią przy rozmaitych okazjach, w grupie, zbiorowo wyrażać dezaprobatę dla stanu państwa i roli samego Putina. Oczywiście to nic nie musi znaczyć, ale jak twierdził ten gość, on czegoś takiego nie widział od czasów upadku Związku Sowieckiego.

Gość lukseria2011
koniec świata 21.12.2011 jest faktem niedowiarki już wkrótce przekonają się o tym :)

Gość monifratr brustm
Master ten bolszewicki agent, powinien już dawno wisieć. Przeklinałem go już jako dzieciak, gdy wprowadzał stan wojenny. Zwrócę Ci też uwagę, że o ile jeszcze pamiętam PRL, to wówczas ciałem odpowiadającym prezydentowi, była rada państwa. Facet odpowiada za mordy polityczne, dewastację gospodarki ale ma opinię bohatera narodowego :D To się nazywa skuteczna sowietyzacja!

Gość Hiperindiwiduum
Doktora mengelego teź dopadly wyrzuty sumienia zastanawial sie czy dla niego swieci słonce w czasie banicji w brazylii nie ma sprawiedliwosci

Gość jak chcecie to
idzie kara na świat, kryzys finansowy to sztucznie wywołany po to by podporządkować zadłużone kraje a do tego eliminuje się Boga dzęki czemu ile kasy zarabiają agencje towarzyskie firmy od antykoncepcji czy aborcyjne kliniki, zmienia się mentalnie ludzi ale bezkarnie się to nie uda, biskupi zapomnieli o Bogu i ludziach nie wychodząc na przeciw nim a siedzą w pałacach więc Bóg nie odbiera Chwały to będą powodzie, trzęsienia ziemi wybuch wulkanów zaś w Polsce z racji mniejszego stopnia grzechu będą mniejsze kary jak powodzie, susze, przymrozki a co za tym idzie nieurodzaj poczytajcie na echo a się przekonacie, ba nawet teraz jest susza, nie pada u nas już od wakacji a tam gdzie nie dawno były powodzie na południu to teraz susza ale Bóg daje ludziom ratunek a zwłaszcza Polsce, tylko polacy jednoczą się w tragediach narodowych więc czeka nas też abyśmy się zjednoczyli i szanowali jak rodzina bo rodzina może nas tylko zachować, uratować i pomnażać. Poczytajcie echochrystusa

Gość pierdolicie od rzeczy
i tyle w temacie