Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 23456789087654345678

Frzyjerka poszatkowala mi wlosy :(

Polecane posty

Wygladam jakby obcinal mnie Edward Nozycoreki 😭 Tyle miesiecy zapuszczania na marne. Mam ochote ja zabic :(

Gość nie i wiem
trzeba bylo nie zgodzic sie na "scinanie z dlugosci" ja raz zrobilam ten blad, bo nie wiedzialm co mnie czeka, apozniej zapouszczalam wlosy prawie 2 lata

hehe mnie też ostatnio obgolili i jak miała włosy za łopatki to mam teraz ledwo za ramiona. Jak zwykle mówię, proszę podciąć końców, czyli ok 1cm i wycieniować na wysokości ok 7cm efekt zawsze ten sam niezależnie od fryzjerki, ale przynajmniej po tej teraz pięknie mi się włosy układają:D

Ja mialam proste, rowne, prawie do polowy plecow. Chcialam je troche wycieniowac zeby nie bylo tak nudno i zeby szly troche w trojkat z tylu. Sam tyl rzeczywiscie jest dlugi, ale boki cos starsznego, z przodu mam wlosy za brode :O Ale nie to jest najgorsze, a to ze mialam gladkie, zdrowo wygladajace wlosy a teraz mam poszatkowane, krzywe, odstaja na wszystkie strony, wyglada jkabym miala niesamowicie zniszczone i polamane 😭

Gość CFGHKJ
ZNAM TEN BOL....:(WROC I POWIEDZ ZE NIE JESTES ZADOWOLONA ZUPELNIE!,ZE CIEZKO CI JE ULOZYC! JA TEZ DALAM SIE WYCIAC,BO WMAWIALI MI,ZE "LEPIEJ SIE BEDA UKLADALY". PO JAKIMS CZASIE PRZYSZLAM,POKAZALAM JUZ PROSTE I BABA PRZYZNALA MI RACJE....BO ONA MYSLALA,ZE JAK WYCIENIUJE TO BEDZIE LEPIEJ... ALE MOJE WLOSY JEDNAK LEPIEJ WYGLADAJA PROSTE... I CO????!!!!PRZYZNANO MI RACJE!NIE DAJ SOBIE WMOWIC,ZE FRYZJERKA JEST NIEOMYLNA! ONA CI MUSI WCISKAC KITY,ZEBY NA DURNIA NIE WYJSC! ZE CI LOSY SPAPRALA! KASY NIE ODZYSKASZ ALE CHOCIAZ BEDZIE NA TWOIM! SORKI,CAPS MI NIE DZIALA

ciezko o dobra fryzjerke, mi kiedys popalila farba wlosy, szmata jedna :( Teraz znalazlam super fryzjerke i jest git

Gość CFGHKJ
A JAKA MASAKRA TERAZ BEDZIE Z UKŁADANIEM!:( GODZINA CZASU ZEBY TYL JAKO TAKO WYGLADAL... POZA TYM KTO MA CI TEN TYŁ UKŁADAC PASMO PO PAŚMIE????? MAMA?TATO?????MĄŻ???????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 KU...A MAĆ!STRATA CZASU I KASY!WIEM CO CZUJESZ,JA PRZERYCZALAM PÓŁ DNIA!A GOWNIARA NIE JESTEM... PO PROSTU WŁOSY ZAWSZE BYŁY MOJA OZDOBĄ!A PO TEJ FRYZJERCJE CHODZILAM W SUMIE CZESCIEJ W KUCYKU NIZ W ROZPUSZCZONYCH!!!!!! NA SZCZESCIE ODROSŁY:(...ALE PO DŁUUUGIM CZASIE:(

mi ostatnim razem fryzjerka tak wystrzygła grzywkę, że miałam kilka pasemek do połowy czoła no i były prześwity a ja mam zawsze długą grzywkę i jak w tym wyglądałam to....... musiałam przez 2 mieś upinać wszytsko do góry. TEraz znalazłam super babkę co potrafi obciąć grzywkę:D

Tez bede teraz spinac wlosy. Cale szczescie ze jest zima, bo gdyby mi to zrobila na wiosne to bym sie pochlastala. Ale i tak. Do wiosny duzo nie urosna :( Myslalam ze na sylwestra bede miala fajne wlosy, a teraz nawet nie chce o nim myslec. A bylam u tej fryzjerki juz 3 razy i za kazdym razem wychodzilam zadowolona, czulam ze w koncu trafilam na taka ktora mnie rozumie :O Tak sie cieszylam na te wizyte 😭

Gość BlackLady:))))))
ja mam podobne wlosy do Twoich plus grzywka tez spinam nie lubie rozpuszczonych :)) przyzywczaisz sie musisz je ulozyc po swojemu

Gość BlackLady:))))))
przez miesiac to Ci ciut podrosna.... :)) i dasz rade ulozyc :P mozesz pokrecic, wyprostowac natapirowac, zrobic irokeza....

😭 Potrafisz pocieszyc czlowieka ;)

ja kiedys mialam takie pocieniowane do pasa, teraz mam lekko przed talie, bo wyrownalam -chyba za bardzo i tez czekam az mi odrosna :) nie jestes sama :classic_cool: