Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 23456789087654345678

Frzyjerka poszatkowala mi wlosy :(

Polecane posty

Wygladam jakby obcinal mnie Edward Nozycoreki 馃槶 Tyle miesiecy zapuszczania na marne. Mam ochote ja zabic :(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nie i wiem
trzeba bylo nie zgodzic sie na "scinanie z dlugosci" ja raz zrobilam ten blad, bo nie wiedzialm co mnie czeka, apozniej zapouszczalam wlosy prawie 2 lata

Udost臋pnij ten post

hehe mnie te偶 ostatnio obgolili i jak mia艂a w艂osy za 艂opatki to mam teraz ledwo za ramiona. Jak zwykle m贸wi臋, prosz臋 podci膮膰 ko艅c贸w, czyli ok 1cm i wycieniowa膰 na wysoko艣ci ok 7cm efekt zawsze ten sam niezale偶nie od fryzjerki, ale przynajmniej po tej teraz pi臋knie mi si臋 w艂osy uk艂adaj膮:D

Udost臋pnij ten post

Ja mialam proste, rowne, prawie do polowy plecow. Chcialam je troche wycieniowac zeby nie bylo tak nudno i zeby szly troche w trojkat z tylu. Sam tyl rzeczywiscie jest dlugi, ale boki cos starsznego, z przodu mam wlosy za brode :O Ale nie to jest najgorsze, a to ze mialam gladkie, zdrowo wygladajace wlosy a teraz mam poszatkowane, krzywe, odstaja na wszystkie strony, wyglada jkabym miala niesamowicie zniszczone i polamane 馃槶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 CFGHKJ
ZNAM TEN BOL....:(WROC I POWIEDZ ZE NIE JESTES ZADOWOLONA ZUPELNIE!,ZE CIEZKO CI JE ULOZYC! JA TEZ DALAM SIE WYCIAC,BO WMAWIALI MI,ZE "LEPIEJ SIE BEDA UKLADALY". PO JAKIMS CZASIE PRZYSZLAM,POKAZALAM JUZ PROSTE I BABA PRZYZNALA MI RACJE....BO ONA MYSLALA,ZE JAK WYCIENIUJE TO BEDZIE LEPIEJ... ALE MOJE WLOSY JEDNAK LEPIEJ WYGLADAJA PROSTE... I CO????!!!!PRZYZNANO MI RACJE!NIE DAJ SOBIE WMOWIC,ZE FRYZJERKA JEST NIEOMYLNA! ONA CI MUSI WCISKAC KITY,ZEBY NA DURNIA NIE WYJSC! ZE CI LOSY SPAPRALA! KASY NIE ODZYSKASZ ALE CHOCIAZ BEDZIE NA TWOIM! SORKI,CAPS MI NIE DZIALA

Udost臋pnij ten post

ciezko o dobra fryzjerke, mi kiedys popalila farba wlosy, szmata jedna :( Teraz znalazlam super fryzjerke i jest git

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 CFGHKJ
A JAKA MASAKRA TERAZ BEDZIE Z UK艁ADANIEM!:( GODZINA CZASU ZEBY TYL JAKO TAKO WYGLADAL... POZA TYM KTO MA CI TEN TY艁 UK艁ADAC PASMO PO PA艢MIE????? MAMA?TATO?????M膭呕???????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 KU...A MA膯!STRATA CZASU I KASY!WIEM CO CZUJESZ,JA PRZERYCZALAM P脫艁 DNIA!A GOWNIARA NIE JESTEM... PO PROSTU W艁OSY ZAWSZE BY艁Y MOJA OZDOB膭!A PO TEJ FRYZJERCJE CHODZILAM W SUMIE CZESCIEJ W KUCYKU NIZ W ROZPUSZCZONYCH!!!!!! NA SZCZESCIE ODROS艁Y:(...ALE PO D艁UUUGIM CZASIE:(

Udost臋pnij ten post

mi ostatnim razem fryzjerka tak wystrzyg艂a grzywk臋, 偶e mia艂am kilka pasemek do po艂owy czo艂a no i by艂y prze艣wity a ja mam zawsze d艂ug膮 grzywk臋 i jak w tym wygl膮da艂am to....... musia艂am przez 2 mie艣 upina膰 wszytsko do g贸ry. TEraz znalaz艂am super babk臋 co potrafi obci膮膰 grzywk臋:D

Udost臋pnij ten post

Tez bede teraz spinac wlosy. Cale szczescie ze jest zima, bo gdyby mi to zrobila na wiosne to bym sie pochlastala. Ale i tak. Do wiosny duzo nie urosna :( Myslalam ze na sylwestra bede miala fajne wlosy, a teraz nawet nie chce o nim myslec. A bylam u tej fryzjerki juz 3 razy i za kazdym razem wychodzilam zadowolona, czulam ze w koncu trafilam na taka ktora mnie rozumie :O Tak sie cieszylam na te wizyte 馃槶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BlackLady:))))))
ja mam podobne wlosy do Twoich plus grzywka tez spinam nie lubie rozpuszczonych :)) przyzywczaisz sie musisz je ulozyc po swojemu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BlackLady:))))))
przez miesiac to Ci ciut podrosna.... :)) i dasz rade ulozyc :P mozesz pokrecic, wyprostowac natapirowac, zrobic irokeza....

Udost臋pnij ten post

馃槶 Potrafisz pocieszyc czlowieka ;)

Udost臋pnij ten post

ja kiedys mialam takie pocieniowane do pasa, teraz mam lekko przed talie, bo wyrownalam -chyba za bardzo i tez czekam az mi odrosna :) nie jestes sama :classic_cool:

Udost臋pnij ten post