Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawstydzona_Jusia

krępujący prezent

Polecane posty

Gość Zawstydzona_Jusia

mam 18 lat z moim chłopakiem jesteśmy ok 3miesiące. Ostatnio w prezencie kupił mi bieliznę,żeby jak stwierdził dać mi prezent,zrobić przyjemność. Ale nie przyjęłam go bo to dla mnie mega krępujące. Dodam,że nie robimy tego więc nie miałby raczej okazji mnie w niej zobaczyć;) co o tym sądzicie?proszę o poważne odp

Gość sdfg
nie przyjęłaś prezentu widac smarkula jesteś

Gość Zawstydzona_Jusia
no bo mi głupio,że się na mnie wykosztowuje do tego trochę krępuje mnie fakt co to za prezent,pod tym względem raczej wstydliwa jestem

Gość nocosTY
" nie robimy tego" miesiac dwa i zrobisz "to"

Dziwny prezent w tej sytuacji. Gość nie ma wyczucia. Uważaj, bo może chce Cię przelecieć.

Gość Zawstydzona_Jusia
trochę dziwny fakt. Nie wiem co mam myśleć. Gadaliśmy o tych sprawach,mówiłam mu,że narazie nie. On na to,że najważniejsze,żebym ja była gotowa a on poczeka bo warto.

Gość nocosTY
nie przyjęłaś prezentu to da innej

Gość fdghfhjgmjm
koles chce sie ruchnac to chyba jasne jak slonce

Gość Zawstydzona_Jusia
już sama nie wiem . .

Gość fdghfhjgmjm
czemu niby zle o nim swidczy? to jego dziewczyna, maja 18 lat to normalne ze chce sexu, nie przesadzaj, wybral dyskretny sposob zeby jej to zaugerowac

Gość fdghfhjgmjm
wiekszosc lasek normalnie by zareagowala, przyjela prezent z usmiechem i nara, to ze autorka jest niesmiala i zle sie poczula to sie moglo zdarzyc, ale o co w ogole sprawa? nietrafione prezenty sie zdarzaja normalka

Ja jestem za czekaniem z seksem do ślubu, albo jak już nie chce tyle czekać to na pewno długo. Przecież on ją może przelecieć i zostawić. Tak się nie buduje super związku.

Gość Zawstydzona_Jusia
dziękuje. Teraz jak tak piszesz to myśle,że może chciał mi zasugerować,że chciałby przejść na nowy etap? Ciągle powtarza,że seks tak,ale tylko wtedy gdy będe tego pewna i on będzie przekonany,że tak jest.

Gość fdghfhjgmjm
loooser kumam ale prezentujesz dosc radykalny poglad na sprawe takze twoja opinia to raczej skrajny glos w dyskusji....

Gość Zawstydzona_Jusia
ktoś coś jeszcze doradzi? Up

No takie czasy, kilkadziesiąt, kilkaset lat temu większośc ludzi była za seksem po ślubie. Warto się zastanowić co jest lepsze i które wartości przynosiły ludziom szczęśliwy związek, rodzinę. Autorka jest porządną dziewczyną, a niestety wielu facetów to ch..e, którym zależy tylko na dymaniu. Szkoda by było, żeby oddała się komuś, kto chce ją wykorzystać i się pobawić, a później przeskoczyć na inny kwiatek jak mu się znudzi. Ona widać, że ma jakieś wartości.

Gość fdghfhjgmjm
nikt wiec masz jeden glos na 'nie przesadzaj' i jeden glos na 'czekaj az do slubu' wybieraj :)

Gość fdghfhjgmjm
looooser ale kto jej kaze rezygnowac z wartosci? tylko tu mowimy ze nie ma co z powodu bielizny konczyc zwiazku, przeciez chlopak jje nie nasicka, jest spoko wiec o co halo? (ze tak zaslanguje)

Ja nie mówię, że ma kończyć związek, ale ten prezent był dziwny, właśnie jak jakiś pomysłowy lekki nacisk. Normalnie powinien jej dać książkę, płytę, perfumy. Powinna na niego uważać, czy nie jest właśnie takim chłopakiem, któremu zależy na dymaniu.

Gość fdghfhjgmjm
dokladnie looser wypowiadasz sie o czyms o czym nie masz zielonego pojecia, koles normalnie sie zachowal i nie znaczy to ze mu jedynie zalezy na ruchaaniu, nie naciska wiec prezentuje jakis poziom kultury a ze mu sie chce to nie przesadzajmy, wczesniej czy pozniej kazdemu sie chce

Mylisz się, jakbym chciał to bym nie miał z tym problemu, żeby jakąś chętną znaleźć. Nie jestem brzydki i wielu kobietom się podobam.

Zrobiłaś to co czułaś, ty poczułaś sie zawstydzona prezentem, on odmową przyjęcia, jesteście kwita :D Nie przejmuj się niepotrzebnie :)

jeśli to nie prowo, to pogadaj z chłopakiem autorko. może pomysł na prezent wziął z jakiegoś babskiego forum, gdzie głupie babska stwierdziły, że będziesz zachwycona gdy kupi ci bieliznę. "On na to,że najważniejsze,żebym ja była gotowa a on poczeka bo warto." to znaczy, że koleś ma poukładane w głowie i poczeka. więc się nie przejmuj, bo mężczyźni zazwyczaj są szczerzy. w przeciwieństwie do kobiet 🖐️

Tak Wam trudno zrozumieć, że ludzie moga mieć takie poglądy i uważać, że to będzie dla nich lepsza droga?

Gość fdghfhjgmjm
spoko ziomek, jestes ladnym chlopakiem, wiemy, po prostu nie podcinaj skrzydel innym facetom ktorzy maja mniej radykalne poglady, to nie znaczy ze sa zli

Jusia, nie czytaj tych pierdół. chcesz wiedzieć co ON myślał, to rozmawiaj z NIM. mężczyźni nie sugerują, nie robią aluzji, tylko walą prosto z mostu.

Gość fdghfhjgmjm
poza tym looser bez kitu, ty chyba jestes gejem :)