Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiaiaiaia

Kto pomoże...

Polecane posty

Gość Kasiaiaiaia

Mam problem odnośnie mojej cery... Mam 25 lat i dziecko 2 letnie, wydawało mi się, że po dziecku problem sam zaniknie :( Mam trądzik... to znaczy to wygląda dokładnie tak: Syfki wychodzą mi jakiś tydz. przed zbliżającą się miesiączką, kiedy okres się kończy buzia zaczyna się goić i wygładzać... I tak w kółko :O Byłam u dermatologa, ale pomogło tylko z początku :( Co robić... :( Próbowałam wszystkiego... :(

Gość malalobuziara49i93
też tak mam :/ masakra używam żelu pharmaceris i na poczatku było lepiej ale teraz znów to samo z jednej strony syfki a z drugiej skura się wysusza od tego nie wiem :/ale masakra jest z tą buzią

Gość kaszanka z cebulka
Jakas laska tu kiedys pisala o maseczce z cebuli, ale ja nie umiem znalezc tego topiku.

to problem hormonow, wiec nie wiem, czy cos poradzisz na to. Mi tez czasem wyjdzie jakis syfek w tym okresie. Duzo masz tego?

Gość Kasiaiaiaia
Też mi się wydaje że to problem hormonów :( Masakra, zależy... nie raz mało a nieraz dużo i takie wredne... zawsze przed zbliżającą się miesiączką... to jest wku... :O

Gość Kasiaiaiaia
Mam 25 lat i te syfy nadal wychodzą :( buuu

Gość ja tez tak mam...
mam 28 lat i przed miesiączką ... masakra... w szczególności na policzkach... jak nastolatka jakaś...

Gość ja tez tak mam...
juz różnych sposobów próbowałam, nawet tabletki hormonalne... i nic do cholery nie pomaga

Dziewczyny, kupcie sobie dobre kosmetyki, korektor antybakteryjny, zeby przyspieszyc gojenie syfków, a przy tym zamaskowac dziada :) I nie przesadzajcie z iloscia tapety, zeby skóra oddychala.

Gość ja tez tak mam...
kosmetyki dobre są, korektor też, z tapetą nigdy nie przsadzam bo nie lubię, tak jak autorka...po okresie jest w miarę ok ... ale przed porazka..

Gość Kasiaiaiaia
Tak najgorsze wtedy te policzki :(

slyszalam, ze podobno drozdze sa dobre, takie do picia, ale nigdy nie probowalam, wiec nie polecam, w jakzdym razie mozna poczytac sobie w necie o tym. Jak syfki beda jeszcze nieedojrzale zaraz trzeba je jak najszybciej potraktowac mascia cynkowa lub korektorem, wtedy sie nie rozwina na calego i szybciej znikna.

Gość Kasiaiaiaia
W tej chwili najbardziej mi pomaga spirytus salicylowy... Tak też słyszałam o drożdżach i chyba zacznę pić :(

Gość ja tez tak mam...
a ja w dodatku, mam ograniczone możliwości, co do stosowania kosmetykow, bo mam cerę nie dość, że trądzikową to jeszcze naczynkową mieszaną..

Gość Kasiaiaiaia
Zazdroszczę tym dziewczynom co mają gładkie buzie bez tych uporczywych syfów :(