Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ecipecibedadzieci

vouchery groupon, wahanda i inne takie

Polecane posty

Gość ecipecibedadzieci

zapewne wiekszosc z was slyszala lub korzysta z roznych voucherow ze stron typu groupon, wahanda, living social, itp. Podzielcie sie swoimi doswiadczeniami, jakie rzeczy lub uslugi nabyliscie w ten sposob i czy byliscie zadowoleni. Ja jak na razie wykupilam jeden voucher na masaz, ale jeszcze nie ustalilam kiedy pojde. z gory dzieki za wpisy

ja kupilam ostatnio na groupon.co.uk 2 godz kurs zdobienia babeczek:),ale bratowan np kupuje tam caly czas i nie slyszalam,zeby narzekala. ostatnio byla na wybielaniu zebow i byla bardzo zadowolona:)

Gość ja kupilam z wahanda
i zero problemow.

Gość grimface
ja kupilam z grupona voucher na depilacje laserowa i jestem zadowolona, czysty gabinet, profesjonalna obsluga natomiast moja znajoma wykupila voucher na masaz, jak chciala sie umowic na wizyte to jej baba powiedziala, ze dopiero miejsce wolne za 2 miesiace a jak doszlo co do czego to sie okazalo, ze zaklad juz nei istnieje, na szczescie odzyskala pieniadze

Gość monirott
fajna ta strona zona, zamowilam sobie tez wlasnei ten kubek termiczny i poogladalam rozne inne oferty :)

Gość czarna1313133133
kubki juz sie skonczyly,ale strona fajna. Dziekujemy