Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hyrt6t

Kiedy zaczęliście imprezować?

Polecane posty

Gość hyrt6t

z alkoholem?

Gość hyrt6t
up chodzi mi o wiek.

dobre pytanie, ale takie prawdziwe imprezy, domówki w 40 osób, kluby, puby to jakoś od tego roku

Gość hyrt6t
a ile masz lat?

Gość mam tattoo
wcale...nie lubię alkoholu

Gość brakpytań
16 lat ..i na dobre mi to wyszło!!

Gość hyrt6t
dlaczego wyszło ci to na dobre?

Gość fedecia cycle
oletka smieciu

Gość brakpytań
poniewąz rodzice mi nie zabraniali wyjśc , ale warunkiem była punktualnośc no i wiadomo ,musiałam trafiac we framuge .. a teraz kiedy mam 23 lata moje koleżanki na studiach lataja WSZĘDZIE i robią różne rzeczy , które dla mnie nigdy nie były niczym niedozwolonym a mimo to nie miałam ochoty z Nich korzystac ....poszalałam na swój sposób i wyrosłam na odpowiedzialną dziewczyne ze wspanialymi wspomnieniami:) wiec apeluje do wszystkich rodzicow dajcie swobody a zostanie Wam to wynagrodzone...

ja popieram brakpytań, bo ja teraz nie muszę udawać, kitrać się po bramach. Mówię idę na piwo mamie, wróce o tej i o tej i jest ok. 100% zaufania.

Gość brakpytań
dokładnie , rodzice wolą żeby dziecko wróciło o 20 do domu a nie wiedzą ,ze może w tym samym czasie wypic te 3 piwa niż jakby potanczylo i pobawilo sie ze znajomymi dluzej i wypicie piwa nie byloby glowna atrakcja...

Tylko usłyszałam, że ciągle kłamię. I że mam nie opuszczać godzin. Było ok :D Za bardzo panikowałam :D

jak miałam 14 lat to zaczełam chodzic na imprezy zakrapiane, troche piłam, głupia bylam w takim wieku chlanie, wstyd! Ale przestałam w wieku 16 lat i do 18stki nie tykałam alkoholu. Teraz nie chodze na imprezy bo mnie nudzą, alkohol raz na ruski rok

Gość ok. 15 lat
alez bylam glupia :O domowy, puby i kluby, alkoholu nie odmawialam, wrecz przeciwnie, narkotyki sie nie zdarzyly (moze trawa ze 3 razy), ale za to papierosy - owszem :O teraz tego zaluje, ale czasu sie nie cofnie :(

Gość luraaaaaaaa
poniewąz rodzice mi nie zabraniali wyjśc , ale warunkiem była punktualnośc no i wiadomo ,musiałam trafiac we framuge .. a teraz kiedy mam 23 lata moje koleżanki na studiach lataja WSZĘDZIE i robią różne rzeczy , które dla mnie nigdy nie były niczym niedozwolonym a mimo to nie miałam ochoty z Nich korzystac ....poszalałam na swój sposób i wyrosłam na odpowiedzialną dziewczyne ze wspanialymi wspomnieniami wiec apeluje do wszystkich rodzicow dajcie swobody a zostanie Wam to wynagrodzone... MAM DOKŁADNIE TO SAMO!

Gość ja podobnie mialamjkkkkkkk
14 lat za wczesnie ale dzieki temu juz od jakiegos czasu nie mam potrzeby tzw szlajania sie naprawde sie wytluklam za mlodu ;) zaufanie rodzicow to podstawa nawet jezdzialam z facetem pod namioty w wieku 16 lat ale chyba naprawde zaufanie rodzicow nie spowodowalo straty dziewictwa dopiero w wieku 21 lat a naprawde moje imprezy byly ostre :D rodzice wiecej swobody, wiecej zaufania ;)

Pić zaczęłam jak miałam hmmm... 16 lat. Dokładnie w pierwszej LO. Były co tydzien imprezy i po 2 piwa. Pod koniec LO było już po 5 piw i wiecej :).

Dodam że dopiero jak skonczyłam 18 to zaczęłam chodzić na większe imprezy do klubów a wcześniej to picie w parkach ze znajomymi albo jakieś małe domówki.