Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafe44444

usg 3d odzwierciedlalo wyglad waszego dziecka?

Polecane posty

Gość kafe44444

robilam usg w 24 tyg. jak dla mnie, to dziwny obraz przedstawia te usg. Moze zrobione juz po 30 tyg. jest bardziej "miarodajne" wyglad dziecka

Gość mama sama w domu...
po 30 nie chcą robić do dziecko jest za duże i nie wszystko dobrze jest widoczne ja miałam robione w 25 tyg widać było nogi dziecka buzię i rękę mój synek nosek i usta ma identyczne jak na usg 3d do tej pory chociaż ma już 2,5 lat

tak, miałam robione w 24tc i też wydawało mi się dziwnie, nie mogłam sobie wyobrazić wyglądu synka, mimo że zdjęcie miałam przed oczami. Dopiero po porodzie było widać jak porównywałam na żyło: nosek, usta, kształt buzi.

ja robiłam w 29tyg i mój synek po porodzie wygladał identycznie jak na zdjęciach:) Aż się w rodzinie dziwili, że to mozliwe:)

Gość kafe44444
moja wyglada jak kosmitka :)

Gość kaskadaaa
córa na usg miała bardzo duży nos aż się wystraszyłam że będzie mieć nos po dziadku ale rodziła się z pięknym malutkim noskiem po mamusi:)

Ja miałam robione chyba w 8 miesiącu, na początku, to, co się rzucało w oczy na zdjęciu, to długaśne rzęsy i taka delikatna, drobna buzia, no i tak zostało:)

W mojej klinice według tego USG robiono komputerowy portret dziecka :) i na nim całkiem podobnie dziecko wyszło jak potem po urodzeniu.