Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problematyczka matka

Moja mama cały czas na mnie krzyczy. Już normalnie nie wytrzymuje!!

Polecane posty

Gość Mam ten sam problemat
Moja mama takze ciągle na mnie krzyczy... wiesz ja mam 11 lat a już z nią nie wytrzymuję! Tylko ze względu na tatę jeszcze nie uciekłam z domu!!

Gość gość
Moja mama ma czasem takie jazdy, ale potem widze, że raczej kaja się w sobie, albo przychodzi przeprosic, albo jak byłam młodsza to mi chrupki/słodycze kupowała. Poza tym ojca takiego mam i naprawdę jak się wyprowadzę i założę rodzinę to pewnie minie parę lat zanim zaproszę ojca do domu. Z zaproszeniem matki raczej bym nie miała problemów.

Gość gość
Mam 24 lata a moja matka bez przerwy się na mnie wydziera, uważa że nic nie robię , ale w wolnym czasie robię coś koło domu. Krzyczy na mnie bez powodu, a nie dawno życzyła mi śmierci, niestety taty już nie mam bo nie dawno zmarł, jak żył to mnie bronił przed nią. Boję się że jak dalej będę z nią mieszkać to mnie kiedyś zabije w tym swoim szale. Nie wiem co mam robić

Gość gość
Nie daj sie!

Gość gość
Cześć Poszukujemy osób do programu TV pod tytułem "Pomóżcie wychować moją mamę!" Chodzi między innymi o takie sytuacje jak: mama się Tobą nie zajmuje, zostawia cię w domu, krzyczy na ciebie, sama gdzieś wychodzi, każe Ci się zajmować rodzeństwem itp. Jeśli masz taką albo podobną sytuację, albo znasz kogoś, kto chciałby wziąć udział w takim odcinku - pisz wer.stanuch@gmail.com. Zadzwonię i opowiem o szczegółach. Oferujemy rekompensatę za udział w odcinku !