Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorosla wnuczka 1987

Dalam mojej Babci na urodziny prezent... i to byl najlepszy pomysl..

Polecane posty

Gość dorosla wnuczka 1987

Dalam jej ramke ze zdjeciami-nas, wnuków. Wywolalam, zlaczylam razem, ustawilam wg wieku (jest nas czworo). Babcia wzruszyla sie do lez i do dzis mi mowi,ze to najwspanialszy pomysl i uwielbia na to patrzec. Choc ma juz inne zdjecia. Inne prezenty jakie jej dalam to nic wobec tego ;)) Polecam takie prezenty dla waszych dziadkow pod choinke.!!!!!!!!

Gość gość
Ja z moją kuzynką napisałam dla babci piosenke i zaśpiewałyśmy jej ją i podarowałyśmy kubek...Babcia płakała chyba cały dzień i ciągle wspomina ten dzień

Gość gość
Babcia się popłakała nie ze wzruszenia tylko z rozpaczy ...

Gość gość
ja na dzien babci i dziadka upiekłam takie dwa ogromne serca(odpustowe) z piernika i napisałam na nich lukrem dedykacje, fajny prezent od serca, tez się wzruszyli:)

Gość gość
Po kasę do dziadków umiecie latać..ale jak raz dwa razy w roku trzeba wydać na prezent to nagle się zwolenniczki rękodzieła w was budzą..Ramki,laurki piosenki ( chyba ,że ma się 5 lat ).Lepiej wydać na kosmetyki i ciuszki dla siebie niż KUPIĆ coś babci ...Gdyby to wam babcia na drutach uwaliła wełniane majciochy -chodziłybyście ? No przecież to też byłby prezent od serca...Puknijcie się ,teraz babcie to nowoczesne kobiety dbające o siebie .Skneruski jedne .Bilecik np. na manicure kosztuje + - 30zł.i jest cała masa innych pomysłów a nie ramki ,piosenki...

Gość gość
prezenty od serca, ręcznie robione są najlepsze. ja bym chciała żeby ktoś dla mnie naprawdę spędził czas nad prezentem a nie poszedł kupił i zapomniał.

Gość gość
Tak jest !!!

Gość gość
A ja się zgadzam z gościem z 18.07...

Gość Krzysztof*(87
Tak szczerze to prawda z tym żałowaniem na prezent dla babci. Robicie te rzeczy od serca, bo wam szkoda pieniędzy na babcię. Gdybyście robiły to tylko z dobrego serca, to dałybyście i prezent od serca i normalny - o większej wartości.

Gość gość
he he........18.o7 dobrze napisane..... w wieku 30 lat pisac piosenki i malowac laurki:D:D:D

Gość gość
niech babcie zrobia wam od serca banknoty na drutach:d

Gość gość
18.o7 BRAVO cała prawda i tyle w temacie...

Gość gość
no właśnie, wyślijcie babcię do fryzjera czy kosmetyczki albo opłaćcie jej masaż nic tak nie koi zbolałych mięśni i stawów

Gość gość
Karnet na aqua aerobic ...Chodzę i widze ile tam jest babć ( niektóre mają sylwetki,że HO ) Balsamy ujędrniające,kremy 50+ ...