Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca niewiedząca

Pytanie odnosnie testu ciazowego

Polecane posty

musisz powtorzyc test Serdeczne gratulację :-) Szczerze zazdroszczę................... :-)

hej dziewczyny:) Co do b rzuszka to jest to cudowne uczucie, ja juz nie moge się doczekac kiedy przezyje to drugi raz:) Jak dla mnie ciąza to piękny okres i ja będąc w niej mówiłam, że moglabym wniej chodzi cały czas, tak dobrze się czułam:) A co do dziecka, to fakt sa ciezkie dni, ale usmiech, uścisk małych raczek na Twojej szyi jest bezcenny:) No a na pierwsze mama się popłakałam ze szczescia:) Mój synek ma 14 miesiecy więc to jeszcze maluszek:)

Gość testująca
eh... :) fajnie poczytać i posłuchać o tym.. tylko fajniej by było móc w końcu to przeżyć :) a ja się tak boję że dostanę @ :( i znowu będzie rozczarowanie.. a miałyście tak na początku że strasznie Wam się chciało "poprzytulać" na początku ciązy? Czytałam o tym że niektóre kobiety tak mają.. bo tam wszystko w środku zaczyna się rozpulchniać. W sumie u mnie jest tam wszystko takie nabrzmiałe ale miękkie.. na okres chyba powinno być twardsze? Któraś wie coś o tym? :)

no i raczej tamten test sie mylił, dzis zrobiłam i nic nie wyszło.... testująca- mi się chciało bardziej przytulac :)

Gość testująca
a ja dzisiaj robiłam test i znowu cień cienia.. :/ okresu ani widu ani słychu. Tempka się utrzymuje.. no i dziś boli mnie głowa.. eh.. za tydzień na badania krwi.. :) No ciekawa jestem co u nas wyjdzie :D

Gość testująca
zapisałam się na środę do ginka na rano, wezmę skierowanie na krew i myślę że do piątku już powinnam wiedzieć czy dane mi jest zostać mamą czy nie :) jeśli nie to idę znowu na badania czy mam wszystko ok z hormonkami bo ostatnio moja @ zaczyna przesadzać.. :)