Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaaaaaaaaaaa

nieletnie ciąże

Polecane posty

Gość kasiaaaaaaaaaaaa

Mam prosbe:) Opracowuje temat : "nieletni rodzice" i w jednym punkcie mam podac stereotypy , jakie są opinie na temat ?? nie mam pojęcia jakie są stereotypy i jakie są opinie na ten temat;/ pomozecie??

Gość kasiaaaaaaaaaaaa
no tak, ale ja musze to przedstawic na studiach przed panią magister i studentami i nie chce uzywac slowa " dziwka"

Gość kasiaaaaaaaaaaaa
a konkretne stereotypy dla nieletnich rodziców??

Gość Ja9999
Nieodpowiedzialne dziewczyny, pozbawione opieki rodzicielskiej. Ich wpadka wynika z zaniedbań rodzicielskich, braków wychowawczych. Dziewczyny są głupie, naiwne, podejmują zachowania ryzykowne, nie myślą o konsekwencjach. Często biorą przykład od matek, które tez nie najlepiej się prowadzą.

Stereotypy????????Moim zdaniem to nie są stereotypy Bo chyba nikt tu nie napisze ze 15 latka świadomie i dorośle decyduje o założeniu rodziny?Jest w stałym związku,ma stabilną przyszłość i decyduje sie na dziecko?

Gość niezaspokojony 22
kasiaaaaaaaaaaaa nie każda nieletnia matka jest pijaną dajką z festynu czy dyskoteki niektóre są ofiarami chłopaków których bardziej interesuje ich picz. a po zaliczeniu nagle koleś zapomniał że ja zna

Gość kasiaaaaaaaaaaaa
Ja nikogo nie osądzam, chcialabym poprostu wiedziec jakie są stereotypy na temat nieletnich rodziców?? co sie o nich mowi, jakie sa opinie??

Gość Ja9999
Wg mnie stereotyp w tym wypadku to myślenie, że niechciane ciąże wśród nieletnich mają miejsce tylko w rodzinach patologicznych.

Gość kasiaaaaaaaaaaaa
Ja999 zgadzam sie, to jest dobry stereotyp:) dziekuje;)

Gość niezaspokojony 22
najczęściej ze to jakieś puszczalskie ,blachary,galerianki itd

Gość aakkdxs
Skoro, powo na referacie;)

Gość polozne
Jesteśmy studentkami Położnictwa na Warszawskim Uniwersytecie Medycznym. Przeprowadzamy badania mające na celu zbadanie wpływu ciąży w młodym wieku na rozwój emocjonalny. Ankieta skierowana jest do Kobiet, które w bardzo młodym wieku zaszły w ciążę. Badanie jest całkowicie anonimowe, a uzyskane odpowiedzi zostaną wykorzystane tylko i wyłącznie do celów naukowych. Z góry dziekujemy za wypełnienie ankiety. http://www.ebadania.pl/77e766ee4d938cb0

A ja uważam że to kobiety które poprostu nie umiały sie zabezpieczyć i myślały że jak nie pójdą z chłopakiem do łóżka to on przestanie je kochać:) Nie tylko puszczalskie i dziwki, też normalne które np. z chłopakiem chodziła od gomnazjum i np. po 3 latach w 2 klasie LO wpadła-moja koleżanka tak ma :)