Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ofnwoi

jestem samotna, mloda kobieta i czuje sie ignorowana!!!

Polecane posty

Gość ofnwoi

wynajmuje ekipe budowlana-olewaja, przychodza kiedy chca,rozmawiaja ze mna jak z idotka widac ze woleliby gadac z mezczyzna :o przy kupnie samochodu byl ten sam problem, przyszlam z kolega i chociaz to ja mialam kupowac samochod i wiedzieli wszyscy doskonale moje pytania byly ignorowane;o glownie sprzedajacy skupial sie na rozmowie z moim znajomym czemu samotna kobieta ma tak trudno??

Gość njnxaj
Bo faceci w tym kraju to buraki i szowiniści mizoginów też od cholery, też to zauważyłam. Niestety to nie kwestia samotności tylko braku kultury tychże facetów

Myślę ,że tylko w bardzo niewielkim stopniu masz rację. Owszem czasem lepiej mieć pod ręką faceta tylko po to by inaczej z Tobą rozmawiali , ale myślę też ,że zależy to w dużej mierze od Twojego charakteru. Mój mąż bardzo rzadko jest w domu , więc remont pokoju ( od zera ,że tak powiem) po wymianę opon jest na mojej głowie i gdyby któryś mnie zignorował to dała bym mu popalić. Zresztą fachowiec, sprzedawca auta itp musi pamiętać o jednej podstawowej rzeczy: to on jest dla Ciebie a nie Ty dla niego. Ty zawsze możesz zmienić fachowca czy sprzedawcę. AAAAAA kupno auta też było na mojej głowie bo choć mąż był akurat to ja np twierdziłam że auto ma za wysoką cenę ( gdy kupowaliśmy używkę) bo to i do do wymiany teraz, a to za niedługi czas itp. Trza być asertywnym i już :)

Gość ofnwoi
no wlasnie staram sie byc twarda ale widac ze taka niepozorna dziewusia jak ja:o respektu nie wzbudza co innego jakbym byla wielkim facetem;/ najgorsze ze zarabiam i place za to:o do jasnej

Gość ofnwoi
ekipy nie zmienie bo duzo do konca nie zostalo ale tak mi nerwow napsuli ze szok:o prawda ze nie znam sie na wszystkim ale bez przesady

Gość bo sobie pozwalasz i nie
umiesz ustawić tych facetów na odpowiednim poziomie :-D

Ja tez jestem malutka i drobniutka, mam cienki głosik :D dodatkowo wykonuję męski zawód i to mnie nauczyło, że muszę być asertywna i umieć postawić na swoim :) u mnie frustracja narastała, aż kiedyś wybuchłam. Teraz na bieżąco reaguję gdy mi sie coś nie podoba :) nauczysz sie tego :)

Gość ofnwoi
jak mam niby grupe obcych facetow ustawiac:o no daj spokoj

Gość ofnwoi
duzo nie zostalo Bogu dzieki:o skoncza i juz wiecej ogladac ich nie bede niesmak pozostaje mimo wszystko

Gość bo sobie pozwalasz i nie
no wiesz - ja jakoś sobie radzę... Też załatwiam wszystko sama. Myślę, że to ma się w sobie - taką pewność siebie, że nikt nie podskoczy. Czasami wystarczy spojrzenie - nawet nie trzeba nic mówić :-D A czasami przydaje się pobyć "słabą kobietką" :-D

Gość ofnwoi
no to ja nie wiem co mam w sobie ze mnie olewaja:o

autorko bo to trzbe ana początku ustalic granice, pokazać że ty nie pozwolisz wejść sobei an głowę, a jak od początku ulegasz we wsyzstkim to cie nei szanuje nikt

Gość ofnwoi
:o ciekawe

Gość ofnwoi
to moze jakies rady na przyszlosc?