Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozpieszczona czy normalna

słusznie sie wkurzylam??Chlopak z sympatii

Polecane posty

Piszemy od jakiegos czasu i dzis proponuje mi spotkanie..Ja jestem z poza miasta a on wychodzi z propozycja,że o 20.30 będzie w manufakturze ze znajomymi i fajnie by było jakbym przyszla mu potowarzyszyć... I to sa wlasnie młodzi faceci...Ten spontan..Nie znam ludzi nie znam jego i mam wsiadac w pociag i leciec do nich....Potem spac na dworcu do rana...Bo pociagu po 23 nie mam....

Gość Pan-da -trójkę
napisz mu to własnie.. :)

Gość Eeerrr...
Nie wiem o co sie wkurzasz?!? Pasuje Ci, to idziesz, nie, to odpisujesz, ze nie i tyle. Przeciez facet nie proponuje Ci romantycznej randki przy swiecach i drogim jedzeniu, tylko "potowarzyszenie" jemu podczas spotkania z jego znajomymi. Niektore laski to maja problemy! A jak nie maja, to sobie wymyslaja...

brak myslenia u niego mnie wkurzył...Jestem młodą osobą i chyba mam jakis instynkt samozachowawczy i o tej porze do obcej 8 osobowej grupy sie nie pakuje.Wie ze jestemz poza miasta..Wtakich okolicznosiach nawet nie mogłabym z nim pogadac ani go poznać:O

Gość pomarańcza.................
boże jaki z niego dzieciak daj sobie spokój bo to jakaś niemyśląca larwa

jesdtem śmiała i mam swój krag znajomych..Dretwa tez nie jestem.Ale to normalne ze zle bym sie czuła nie znając kompletnie nikogo.

pierwsze spotkanie w grupie to zawsze ZŁA opcja. nie widziałaś gościa na oczy, a masz się spotykać z jego znajomymi? o_O przecież teoretycznie może to być jakaś sekta albo gang przestępców seksualnych. żadna normalna dziewczyna nie zgodzi się na takie spotkanie. 🖐️

Gość Eeerrr...
Ja bym zabrala swoich znajomych i pojechala z nimi, jak facet okazalby sie do dupy, to przynajmniej nie mialabym zmarnowanego wieczoru i bawilabym sie w swoim gronie. To dobrze, ze facet jest spontaniczny! Nie wszystko trzeba planowac z miesiecznym wyprzedzeniem. Poza tym napisal, ze "fajnie gdybys byla" wiec liczy sie z ty, ze moze Cie nie byc, wiec nie wiem po co sie wkurzasz, po prostu napisz, ze Cie nie bedzie i tyle.

"To dobrze, ze facet jest spontaniczny!" zajebiście wręcz. pewnie spontanicznie zostawi ją gdzieś na mieście w środku nocy.

niektórzy faceci nie myślą, od razu widać że patrzy an swoja wygodę a o tobei nei myśli, odpisz ż enei skorzystasz z propozycji i napisz to co nam, albo zaproponuje coś rozsądnego albo nie ma czego żałować