Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30już30

Najtańsze i najlepsze pieluszki jednorazowe

Polecane posty

Gość fanka_internetowa
Warto po prostu pamiętać o zaglądaniu na ich stronę sklepu internetowego gdzie cały czas widzę jakieś promocje.

Gość juniuska
dla mnie najlepsze biale pampersy- po zielonych mala miala czerwona pupke. Dada wcale nie wychodza korzystniej - pampersy mozna kupic w promocji w Auchan nawet niekiedy za 28 zl - 70szt 3, .Poza tym Dada sa gorszej jakosci, sa sztywniejsze , odparzaja takie ceratowe jednym slowem.

Gość gość
Ja kupuje pampersy w superpharm ostatnio za paczkę bylo 27,99(80 sztuk) wiec sie bardziej oplaca niż jakieś badziewne dady.Kupuje wtedy kilkanaście paczek i mam na dluuuugo.Dziekuje pozdrawiam.

Gość gość
U nas najlepiej sprawdziły się pieluszki Bella Happy, są trochę grubsze niż większość pieluch, ale za to niezwykle delikatne dla skóry i są to jedyne, które na pewno nie odparzają moich dzieci, nawet w upały. Niestety systematycznie drożeją i teraz paczka kosztuje już powyżej 40zł. Kiedy nic maluchom nie doskwiera, to używamy ich na zmianę z Dada i Tojours, które są znośne, do czasu, aż nie odparzą. Baby Dream z Rossmana też mi się z początku spodobały, szczególnie ich cena, jednak strasznie odparzały, jak widać każdy lubi co innego. Niestety takie "marketowe" pieluchy w ciągu ostatniego roku mocno zdrożały (Tojours Junior prawie o 10 zł!) i niewiele można na nich oszczędzić. Obawiam się, że czasy, w których paczka niemarkowych pieluch jest dwa razy tańsza od markowych odeszły bezpowrotnie. Teraz najbardziej się opłaca kupować hurtowe ilośc****eluch, a także chusteczek, proszków itp. przez internet, jeśli komuś odpowiada takie rozwiązanie i ma w domu miejsce na magazyn. Całe szczęście, że moje szkraby zaprzyjaźniają się właśnie z nocnikiem.

Gość gość
Dada - brak dobrej izolacji moczu rosmanowskie babydream - grube, nieelastyczne rzepy Pampers zielone - śmierdzą okropnie My używamy rosmanowskich, bo to, że są najmniej wadliwe. Podejrzewam, że pampers sensitive byłyby lepsze, używaliśmy na początku, nie pamiętam już czy tak cuchnęły jak normalne pampersy.

Gość gość
dady najlepsze..wytrzymują całą noc...polecam nie warto przepłacać

Gość gość
Dla mnie oryginalne pampersy to najgorsze swinstwo,nie wiem dlaczego ludzie to kupuja.przeciez one sa tak perfumowane ze czuc przez opakowanie,juz nie mowiac o husteczkach nawilzanych,tragedia nad tragediami,smierdza az se zygac chce.

Gość gość
Mój synek ma w tej chwili pół roku a testowaliśmy już wiele pieluch, oto moje wrażenia: Dada - latem po 2 zesikaniach mój synuś śmierdział moczem poza tym kupa (luźna po piersi) wiecznie wylatywała mu na plecy co doprowadzało mnie do szału Tojours - wkład w środku po zmoczeniu zamieniał się w kamień Pampers sleep&play - porównywalne do dady i bardzo "mokre" Babydream - najlepsze z tanich pieluch jakich przyszło mi używać, może mało kolorowe i dość sztywne z zewnątrz ale nie mam do nich większych zastrzeżeń no i posiadają ściągacz na pleckach co bardzo nam pasuje Pampers klasyczne - aktualnie używamy, są najlepsze, chłonne, miękkie nie śmierdzą Pampers Sensitive - niestety zawód, są dość sztywne i obtarły synkowi brzuszek w moim odczuciu gorsze niż klasyczne. To tyle póki co, będziemy testować dalej, ogólnie synka nic nie uczula więc możemy popróbować :)

Gość gość
Zapomniałam o Bella Happy które też sprawowały się dość dobrze, porównywalne do Babydream. Pozdrawiam :)

Gość Małgorzata_72540
Ja kupuje z tej strony pieluszki, tutaj również jest tez mleko modyfikowane, moje dziecko nie ma po nim żadnej alergii, polecam serdecznie przesyłam link do stronki pozdrawiam GOCHA :) tutaj link: http://mlekoipieluszki.pl/mleko

Gość gość
Ja osobiście na moim maluszku wypróbowałam: Pampers, Dadę, i z Rossmanna Baby Dream. Pampers mialam 1, nie uważam żeby były dobre. Przeciekała kupka przy nóżkach, ale miałam tylko rozmiar 1, więc nie wiem jak w innych. Dada ok, ale żadna rewelacja. Baby Dream, dobre, ale tylko te z osiołkami :) Niestety nocy nie wytrzymują, także jak dla mnie takie jak Dada. Teraz używam Pampers sleep&play. Nocy też nie wytrzymują :/ Poszukuję jakiś dobrych właśnie na noc.

Gość gość
kolejny durny temat ludzi bez wyobrazni 333 www.youtube.com/watch?v=_3Ml9TpYjcU

Gość gość
Ja dopiero orientuję się w tych tematach i próbuje się jakoś przygotować w kwestii higieny niemowlaków, poród mam za kilka miesięcy. Co do pieluszek spróbuje prawdopodobnie wszystkich nawet z ciekawości, ale u mnie mąż przywiezie pampersy z Norwegii. Większość znajomych jeżeli mają małe dzieci kupują pampersy ze Skandynawii. Są bardziej chłonne, lepiej są zabezpieczone od przeciekania i nie czuć chemią - z tego co słyszałam opinię innych. Myślę że u nas tez są dostępne, bardziej na pomorzu ale warto poszukać też innych rozwiązań:)

Ja specjalnie nie kombinowałam z pieluszkami i kupowałam te najlepsze, czyli Pampersy. Wiadomo, że są dosyć drogie i niestety trzeba się z tym liczyć, natomiast często udawało mi się trafiać na różne promocje i wtedy kupowałam duuużo :) Z doświadczenia wiem, że najczęściej takie konkretne promocje na pieluszki ma Polomarket i to tam najczęściej zawsze zaglądałam w tej sprawie.

Gość gość
Pampers sleep end play takie pomarańczowe ,kosztują ok.31zł a w promocji ok.26-27zł

Gość gość
Dla mnie dady to dziadostwo mam 7 mies córkę ico godz trzeba zmieniać bo przeciekają ja używam baby dream z rossmana i sa dobre

Gość gość
Co za snobka mysli ze marka to ma podniete ze jest super mamuska a ile bee..zenada! Pampersy to najwiekste gowno jakie mialam!

Gość gość
W Empiku jest teraz dobra promocja, patrzcie - http://www.empik.com/dziecko/pampers-promocja Dostawa darmowa. O ile was interesują Pampersy to aktualnie raczej nigdzie na lepszych warunkach tego nie ogarniecie. Śledzę promocje. Jeśli jednak w jakiejś gazetce jest niższa cena to podeślijcie link, bo dzisiaj chciałam zamówić ;-)