Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30już30

Najtańsze i najlepsze pieluszki jednorazowe

Polecane posty

Gość nic co ludzkie nie jest mi obc
ja za pampers new born te 1 dałam 19.90 na promocji w rossmanie, w kauflandzie kosztowały w tym czasie koło 30 zł...

Dorka te pieluszki bambino jeszcze mają w Stokrotce i Chacie Polskiej z tego co widziałam. A w Żabce trafiłam na 2pak tych pieluszek, czyli fajna opcja dla tych którzy nie są na tyle pewni by kupić cała dużą paczkę bo np. boją się uczuleń.

wanie ostatnio widzialam w Tesco pieluszki Bambino i mnie zainteresowaly, ktos jeszcze ich uzywal?? prosze o opinie!!

Gość tintolla
Ja już od ponad roku używam Dady, sprawdzałam różne pieluszki z różnych marketów - i Dada zawsze wychodzą najkorzystniej cenowo i jakościowo. Huggiesy można też owszem kupić w promocji nawet taniej niż Dady, ale są gorszej jakości. Pampersy są niestety najdroższe, choćby nie wiem w jak wielkiej promocji były, to cena pampersów jest dużo wyższa w porównaniu do dady, a jakość dady i pampersów porównywalna. Pampersy przeciekały mi tak samo jak i dada.

Gość onabezogona29
U mnie najlepiej się sprawdzają Pampers sleep &play. Cena bardzo przystępna.

oj ja raz tylko kupilam pampers sleep&play i zalowalam.. w ogole nam nie odpowiadaly, z moich doswiadczen to najlepsze sa Pampers Active baby ale starsza corka miala na nie uczulenie wiec uzywamy Dada te odpowiadaja nam w 100%.. starsza corka wychowana jest na tych pieluszkach i teraz mlodszej tez zakladam tylko Dada. Niestety Tesco mam blizej domu i wlasnie zastanawiam sie nad Bambino..

Kurcze widze, że jestem teraz już 100 lat za murzynami w kwestii pieluch a zdawałoby się jakbym córce je zmieniała wczoraj :) Teraz jestem w ciąży to chętnie pośledzę temat. Zdziwiła mnie opinia na temat huggiesów- ja córce je kupowałam, bo sprawdzały się milion razy lepiej niż pampersy! To pampersy śmierdziały szczuchami a huggiesy były bombowe! Co do happy- widze, ze się nic nie zmieniło.. co do Dady ja kupiłam raz i byłam zawiedziona. Nie rozciągliwe w pasie i całe obleczone jakby ceratką... teraz widzę w nich dużą zmiane bo już nie są z wierzchu plastikowe (ktoś rozwalił opak. w biedronce i jak zobaczyłam jak teraz wyglądają to się zdziwiłam). Ciekawa jestem tych pieluch bambino i z rossmana- nie używałam.

Gość tintolla
Ja huggiesów też używałam spory kawałek czasu i byłam zadowolona, ale potem odkryłam, że huggiesy są dość sztywne, a dada wcale nie ma teraz tych pieluch pokrytych ceratą na wierzchu. One wyglądają jak pampersy teraz.

Gość onabezogona29
Kurczę, Dada od razu jak mały nasikał wydaje się być twarda i od razu do przebrania..... ale to tylko moje zdanie..No i nie są chłonne tak jak kiedyś, ale fakt wyglądem "udają" pampersy

Gość Mamaaaa synkaaaa
Uzywałam Hagisow - przeciekały te rossmanowskie- pojawiał się żel na pupie dziecka. Dady- fajnie chłona, ale sa grube i nie zależnie kiedy ściągałam, zawsze pupa malucha byla wilgotna. pampersy te pomaranczowe sleep and play 30 zl za 50 sztuk 4. w promocji 25zl. - używam. zawsze sucha pupa, sa cienkie. dla mnie jak znalazl polecam

ja dla małej używałam dady, czasem z lidla i były ok, huggies zawsze przelatywały bokiem jak spała, teraz zakładam jej pieluchomajtki z rosmana jak u kogoś śpi, fajne są :)

Gość tintolla
a co to są te pieluchomajtki z rossmana ?Możesz opisać ? Bo tam widziałam zawsze tylko pieluchy

Gość tintolla
Jakie to opakowanie ? Te pieluchomajtki, bo by mi się na noc przydały dla malca. Po ile są ?

Gość czarna2828
Polecam pieluszki firmy bella są tak samo dobre jak papmersa, cena niższa i często są w promocji

ja naprawdę bardzo sobie chwalę te ulepszone pieluchy Bambino baby Love. nic się złego z nimi nie dzieje. wszystko fajnie się trzyma, nie przemakają, rzepy dobrze się odpinają i przypinają nawet wielokrotnie. Cena teraz jak w promocji kupowałam to jakoś niecałe 25zł. ja szczerze polecam.

Gość albo tanie, albo najlepsze
tańszych używamy w dzień, Rossmann Babydream, a na noc Pampersy. Co tu dużo mówić - pampersy są według mnie najlepsze.

Gość dadaddddda
to gowno a nie pieluchy. ale zakladajcie je dzieciom... w koncu na pampersy was nie stac wiec po taniosci

cena wysoka nie zawsze jest gwarancją że coś będzie dobre. Te bambino teraz tak ulepszyli że można je spokojnie używać i dzieciom nie powinno się nic dziać. W tym przypadku cena idzie w parze z jakością, jakość jest wysoka a cena niska, więc czego chcieć więcej :)

a ja powiem szczerze, że często nie widać różnicy miedzy pampersami a tańszymi pieluchami, więc po co płacić 50 zł za pampersy, skoro można mieć bambino za połowę ceny? A za zaoszczędzone pieniądze można dziecku kupić coś fajnego :)

a ja powiem szczerze, że często nie widać różnicy miedzy pampersami a tańszymi pieluchami, więc po co płacić 50 zł za pampersy, skoro można mieć bambino za połowę ceny? A za zaoszczędzone pieniądze można dziecku kupić coś fajnego :)

Gość Nauczona na błędach
nie rozwalajcie mnie tekstem że najlepsze na świecie są DADY czy jakieś rossmanowskie, wszystko zależy od naszych maluchów, jedne są uczulone na te NAJLEPSZE NA ŚWIECIE według was pampersy :P Ja kupuje pampersy w prawdziwej promocji za góra 60 gr jak komuś zależy to potrafi znaleźć.

Teraz w polo jest promocja na pampersy - 39,90 - 80 sztuk tych od 3-6kg Ja kupowałam GAGA Z TESCO (wg mnie super) DADA, Happy i lidlowskie Softina. Szukam najlepszych:)

Gość agalucja
używam pieluch dada na codzien, do szpitala kupowałam w najmniejszym rozmiarze huggies z wycięciem na pępek i happy. od 2 miesiąca używam pieluch wielorazowych coolababy a tylko na spacer i na noc zakładam synkowi dade. U mnie w rodzinie ci co mają małe dzieci używają dady. to ze używam pieluch wielorazowych czy z dyskontu czyni mnie gorszą matką? uważam że nie, przede wszystkim nie chcę przepłacać skoro dla mnie nie ma różnicy między pampersami czy innymi droższymi pieluchami, co do wielorazowych to przede wszystkim chce mi się i produkuję o wiele mniej śmieci komentarze w stylu" jak was nie stać to takie używacie" uważam za śmieszne

Gość agalucja
używam pieluch dada na codzien, do szpitala kupowałam w najmniejszym rozmiarze huggies z wycięciem na pępek i happy. od 2 miesiąca używam pieluch wielorazowych coolababy a tylko na spacer i na noc zakładam synkowi dade. U mnie w rodzinie ci co mają małe dzieci używają dady. to ze używam pieluch wielorazowych czy z dyskontu czyni mnie gorszą matką? uważam że nie, przede wszystkim nie chcę przepłacać skoro dla mnie nie ma różnicy między pampersami czy innymi droższymi pieluchami, co do wielorazowych to przede wszystkim chce mi się i produkuję o wiele mniej śmieci. komentarze w stylu" jak was nie stać to takie używacie" uważam za śmieszne

Pieluchy muszą być dobre jakościowo i dobre cenowo tzn. nie ma co przepłacać. Co prawda każdy kupuje takie jakie im odpowiadają. Ja wychodzę z założenia, że zamiast przepłacać za przereklamowane często pieluchy, lepiej kupić właśnie takie bambino, które naprawdę są dobre jakościowo. A za zaoszczędzone pieniążki kupić jakiś nowy ciuszek dla maluszka czy coś jak ktoś już tu wspomniał.

Tak apropo's oszczędności - może komuś przyda się informacja, że Bambino w Deyli są teraz w promocji po 19,99 :)

Już nie ma, ale z tego co wiem promocja często się powtarza, więc warto np. polubić profil bambino baby love na fb, bo tam informują na bieżąco o promocjach na ich produkty :)