Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majeczkanoweczkakureczka

podwojny stosunek przerawany

Polecane posty

Uprawialam z chlopakiem stosunek przerwany. nastepnie on umyl penisa i kochalismy sie jeszcze raz. Dodatkowo mialam dni plodne. czy duze jest prawdopodobienstwo ze moglam zajsc w ciaze??

Gość buhahahhahaaahhaa
trzeba bylo myslec wczesnij dziecino:O i sie zabezpieczac co za glupie i durnowate pytania ludzie jak nie masz pojecia o sexie to sie za to nie bierz wogóle bo tu wrózek nie ma

chcialam sie tylko zorientowac

Gość y22
majeczkanoweczkakureczka ile masz lat ze zadajesz takie pytania :>

23. Wiem ze moja pytania sa idiotyczne. Ale jestem przestraszona i myslalam ze ktoras z was tez spotkalo cos podobnego i moglaby mi udzielic rady;

Gość buhahahhahaaahhaa
hhahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahhahahhahahahhhaahhaha NO SMIECH NA SALI:o A CZY MY WRÓZKI??????

Gość simian raticus
Płodźcie się! Przynajmniej nowy obywatel dojdzie! Zapładniajcie się i zwiększajcie przyrost naturalny!

Gość SRATA TATAAAA
a jak sie gzilas to nie bylas przestraszona:D:O

Potraficie tylko oceniac ludzi. Kazdego spotykaja rozne problemy, kazdy robi roze glupoty. A jak kogos zapytac o rade to tylko wysmiewa i ocenia. Dięki...

Gość SRATA TATAAAA
trzeba bylo myslec dziecko i sie zabezpieczyc masz 23 lataa jestes taka glupiutka :D i takie pytania zadajesz wstyd NIC TYLKO SMIECHHHHHHHHHHH

Mam głupie pytanie. Czy można doprowadzić do zapłodnienia mając spermę na ręce (już chyba przyschniętą) poprawiając majtki troszkę poniżej odbytu lub w tym miejscu. Proszę o odpowiedź

Gość y 22
wiola89892 wez sie ogarnij :D :D :D

Gość hamskaiwa3
y22- popieram odp . :) wiolka ogarnij sie:D a ty autorko postu jak nie chcesz byc w ciazy - nie bzykaj sie !!! obawy znikną!!!

Gość hamskaiwa3
wiolka - ja widze że w ogole nie jestes ogarnieta , moze do psychologa?????

Gość ojeju_czarodzieju
majeczko, ja wlasnie zaszlam w ciaze przez stosunek przerwany. to NIE JEST METODA ANTYKONCEPCJI!

Gość hamskaiwa3
wiola - lekarz jest bardziej wiarygodnym zrodlem niz forum. a jak ktos ci napisze zebys skoczyla z mostu tez to zrobisz???

Gość Mniaaa
wiola- nie jesteś! Maja- jest prawdopodobieństwo, po wytrysku przez jakiś czas jeszcze wypływa nasienie;p Ale szansa jest mała... ale jest!

Gość Mniaaa
Maja dla pocieszenia.... Od roku uprawiam z moim narzeczonym seks przerywany, czasem też dwa razy po kolei i nie byłam i nie jestem w ciąży, nie jest tak łatwo zajść w ciąże wbrew pozorom;p Ale trzeba zdawać sobie sprawę, że seks przerywany jest ryzykowny... W wydzielinach penisa przed wytryskiem są już plemniki, w małych ilościach, ale są!

Gość y 22
wiola89892 nie masz za co podziwiac :)

Ja też tak robię ze swoim partnerem. Robimy to 2 lub 3 razy najczęściej. Na szczęście w ciążę nie zaszłam i mam nadzieję nie zajdę. A jeśli nawet to nie jesteśmy dziećmi (ona 23, on 31), więc przepraszam bardzo, odpowiedzialność leży po obu stronach. Takie jest ryzyko seksu przecież...