Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdasldkjskdks

Hey dziewczyny czy ktoras z Was, uzywa mydla szarego do twarzy, ciala, wlosow/

Polecane posty

Gość sdasldkjskdks

jakie sa rezultaty??????

Ja używałam do twarzy. Niby ok, ale jednak za mocne dla mnie. Miałam różowe poliki po użyciu.

Gość sdasldkjskdks
aha dzieki dzieki :0

Gość hejjjkaa
ja uzywam szarego mydła do ciała, używałam na włosy ale niestety niedokładnie myje ono właśnie włosy. Rezultaty? Chyba takie jak po zwykłym mydle, jeden plus- szare mydło nie zawiera tylu chemicznych szkodliwych dodatków co wszelkie pachnidełka

Gość do włosów nie ale
to twarzy i do ciała. Czytałam kiedyś, że ono wysusza skórę - ale zaryzykowałam, chociaż mam bardzo suchą skórę. Po myciu - mogę zapomnieć o balsamach, kremach :-) Od razu jest taka nawilżona. Myję się szarym mydłem już kilka miesięcy. Nie żadnym Białym Jeleniem - ale takim zwykłym, do prania. Jak dla mnie - rewelacja :-)

Gość sdasldkjskdks
ja mam wlasnie bialego jelenia ale dzieki dziewczynyyy ;)))) i co wcale nie uzywasz niczego poza tym mydlem>

Gość Mi ginekolog
polecił do wiecie czego że zdrowe

Gość sdasldkjskdks
hey i jak stosujesz??? nie podraznia nie swedzi.... ? nie masz zadnych problemow?

Gość do włosów nie ale
Czasami używam czegoś - tzn. balsamu - po prostu dla poczucia "luksusu" - jest przyjemniej, ale przedtem MUSIAŁAM, a teraz tylko dla przyjemności. Po szarym mydle skóra jest gładziutka, miękka, taka... aksamitna. :-) Do higieny intymnej też używam szarego mydła. No i kremów oczywiście używam pod makijaż rano - ale jak się nie maluję, czy na noc - to często nie. Przedtem mnie twarz strasznie ściągała po umyciu - a teraz nie. Do włosów tez się przymierzałam - ale wtedy trzeba by zakwaszać wodę do płukania (ostatniego) - a ja cytryn w domu nie mam, bo nie jadam, a ocet śmierdzi..... No i trzeba by przygotować roztwór z tego mydła - po prostu mi się nie chce. Jest biały jeleń w płynie - może tym spróbuję?

Gość cxvcvcxvvxc
Nie myję twarzy wodą od 2 lat

Gość do włosów nie ale
no właśnie mi nie wysusza. Ale słyszałam dużo takich opinii, że wysusza, więc lepiej sprawdzić.