Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mr uwczak

pytanie do kobiet - jak to jest...

Polecane posty

Gość mr uwczak

....mieć okres. Co wtedy czujecie, cały czas wam "tam" leci krew?

Gość ofnwoi
boli brzuch takie skurcze jak masz podpaski to czujesz cieplo i wilgoc zalezy ile tego naleci, wiec nalezy zmieniac dosc czesto przy tamponach prawie nic nie czuc, poza bole ale ogolnie nastroj hujowy,ja najchetniej pierwsze 3 dni przelezalabym ze skulonymi nogami w lozku:o

Gość nutka-imbiru
Ja teraz wlasnie mam :( nie cały czas ( o zgrozo)

Gość nutka-imbiru
czasami leci woda :):):) albo maślanka ale to w polowie cyklu ;O:P

Gość mr uwczak
ta jasne, woda:D taki głupi nie jestem :P obrzydliwe to musi byc (bez urazy)

Gość owocowa_lawina_przyjemności :)
obrzydliwe? ;p niekomfortowe jak już!

Gość ofnwoi
a jak to jest miec penisa?

ja bałabym sie ze by mi stanął w najmniej oczekiwanym momencie ;P np; na basenie czy coś

Gość Amsterdammer kaas
Penisa nie czuc jak nie stoi,jak stoi to jakby mieć cięzarek przyczepiony w czasie stosunku czuć jak ciezarka ubywa jak plynu w strzykawce

jak ładnie opisane ;p

ja mam inne pytanie, czemu jak jesteście u faceta i macie okres to zostawiacie krew w rożnych częściach łazienki? już 2 razy mi się takie coś przydarzyło i nie powiem, żeby mycie tego było fajne :(

Gość blodiii...
Od czego są tampony :)

Gość ofnwoi
zdarza sie kapnac ale zeby lba nie obrocic i nie wytrzec to dziwne :o

tylko glejowe panienki tak robią współczuje Ci ...ale może tylko takie do Cibie lgną :)

właśnie idą zmienić czy tam poprawić tampon (nie znam się) , 40 minut w łazience, po czym widzę krew w dziwnych miejscach... nie mówiąc już o zapachu. ja rozumiem że okres to straszny dyskomfort, no ale wypadałoby sprzatać po sobie.

Gość ironiczna)ku&wa
krew w dziwnych miejscach ta na parapecie i lampie oraz pod pralką

Gość ironiczna)ku&wa
wróćmy do penisa

żebyś wiedziała! tu nie chodzi o krew, która przypadkiem "kapła" , tylko o właśnie np. czerwona dłoń odciśnięta na pralce stojącej 2 metry od muszli klozetowej. przy drugiej takiej kobiecie nie zdzierżyłem i spytałem oficjalnie czemu tego nie wytarła, a ona "oj to zostało coś? a ja wszędzie patrzyłam i myślałam że wszystko usunęłam". czyli wychodzi, że moja łazienka wyglądała jak u Charlesa Mansona, tylko bidulka zdążyła prawie wszystko wytrzeć. bleee fujj :(

tajemnica - 40 minut? uświniona łazienka? to dobra agentka. Nigdy nic nie uświniłam. Przecież to nie jest skomplikowany proces! :D

Ale macie interesujący temat nie ma co :) Swoją drogą miałeś panny, które nie potrafią sobie tamponika wymienić :o :D :D 40 min w łazience :D

Gość kwiat___jabłoni
tajemnica_on gdyby nie to ze co miesiąc jesteśmy krwawymi Merymi to byś się nie urodził! pomyśl ile bolesnych miesiączek przeszła Twoja matka żebyś Ty teraz mógł wypisywać pierdoły o łazience zafajdanej krwią!

Najpierw czułam dyskomfort i myślałam ciągle o tym, że właśnie ciągle krew leci itd, ale po tylu latach nuż nawet o tym nie myślę, chyba że brzuch mnie boli, wtedy biorę tabsy i też już więcej nie rozmyślam nad faktem przechodzenia okresu :)

Współczuję kobietom i nigdy bym się z nimi nie zamienił, ale kurcze sprzątajcie potem po sobie i tyle :) No i informujcie nas kiedy będzie krwawienie, bo czerwone wąsy to też nic przyjemnego. Idę i nie rozmywam już :)

Gość sdhbasjdhLAJSHD
>>tajemnica_on "żebyś wiedziała! tu nie chodzi o krew, która przypadkiem "kapła" , tylko o właśnie np. czerwona dłoń odciśnięta na pralce" O w mordę, to co ona tampona sobie całą pięścią wkładała? Do tej czynności wystarczy palec lub higienicznej aplikator. Jeszcze w życiu nie słyszałam, żeby zmieniając podpaskę czy tampona ufajdać sobie całe ręce krwią tak by jeszcze zostawić odcisk całej dłoni na pralce czy jakkolwiek. To jakaś zafajdana syfiara musiała być :D

Gość Fibi Buffe
Ale przecież to nie jest jakaś wielka ilość krwi, przez cały okres to ok. pół szklanki, więc nie wiem co trzeba robić, żeby uwalać całą łazienkę. Mi się nigdy nie zdarzyło, ani u siebie, ani u kogoś ...... jakieś świntuchy z tych Twoich panien były :)