Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klkllklkl

Bliska osoba mnie okrada...?

Polecane posty

Gość klkllklkl

Mam przyjaciela z ktorym nie zawsze mi sie dobrze ukladalo ale jednak jestesmy soba i dla siebie i nie wiem czy moglby mi to zrobic... Jest za mna niesamowicie, nie pozwoli mnie skrzywdzic, martwi sie moim zdrowiem, pomaga mi mieszkajac 200km dalek Finansowo powodzi mu sie niezbyt.. Sprawa wyglada tak, ze moi rodzice maja dom w Polsce ale mieszkaja w Niemczech i w czerwcu kiedy byli na kilka dni moj tata mial dwa sygnety, ktore moja mama widziala i polozyla w sypialni na szafce.. pojechali do niemeic a dwa tyg pozniej moja mama przyjechala sama i ich nie widziala wiec stwierdzila, ze pewnie je wzial tata a jak sie dzis okazalo tata myslal, ze mama je gdzies schowala... Przyjaciel byl wtedy jakos u mnie... Kiedys fajek zabraklo Davidoff ale czy bylby w stanie to zrobic? co zrobic... to byla pamiatka po moim pradziadku a drugi wartosciowy byl. Nie chce osadzac, co jesli sie gdzies zgubily a nie mam dowodow. Dzisiaj mu tak ogolnie napisalam o tym to mi odpisal tak ''W kradziez mnie nie wkrecisz! Zbyt Cie cenie by naruszyc cokolwiek miedzy nami a to nie w moim stylu!'' Odpisalam, ze o nic nie osadzam i temat sie zmienil, co robic? jeszcze dodam, ze moja mama dostala lancuszek ktory chciala przerobic na branzolete, zostawila go w sypialni a pozniej go nie bylo.

Gość klkllklkl
....