Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiola89892

Nerwica natręctw

Polecane posty

Choruję już ponad rok, dokładnie chodzi o zarazki i nie potrafię sobie z tym poradzić...;/ Czy jest ktoś jeszcze ?

OK, kochani. A jak piszecie na klawiaturze, to nie macie obrzydzenia, że na klawiszach jest milion zarazków?

Dori30 Piszemy na poważne tematy. Wiem, że na klawiaturze jest mnóstwo zarazków ale zaraz potem pójdę umyć ręce. Nie dotknę niczego innego.

Ale ja mowie powaznie. Ta "choroba" , to tylko wytwor wyobrazni w muzgu. Terapia szokowa mozna sie go bardzo szybko i na zawsze pozbyc. W warunkach ekstremalnych gdy dopadnie Cie glod, szybko zapomniesz o zarazkach i wpierniczysz miske ryzu rekami z jednej miski z murzynami.

Będzie dobrze, kochana. WIem, że to zwalczysz. Musisz po prostu znaleźć sobie inny problem. ALbo jakąś pasję. Albo lekarza :) Trzymam za ciebie kciuki :)

Terapię szokową już mam. Otóż wiem że odbiegam od tematu ale to jest częścią choroby. Panicznie boję się że jestem w ciąży. Ostatnio nawet była taka sytuacja że podczas zabawy z partnerem miałam trochę nasienia na rękach, później poprawiłam sobie bieliznę (chodzi o dolną część) w okolicach odbytu i teraz wmawiam sobie że jestem w ciąży. Nie jem, nie śpię tylko o tym myślę;/