Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saleminkaa8

Konwersacja na temat facetów :D

Polecane posty

Zapraszam wszystkie mądre mamuśki do rozmowy na temat facetów :D niemile widziane wiecie kto...bo chodzi o rozmowe na poziomie :D Temat odnosi się do zachowania facetów po ślubie,po pojawieniu się dziecka,coraz więcej się czyta,że przestają się starać o kobiety,szanować,po prostu się zmieniają,jak myslicie dlaczego ?

Gość offerma _..
KOBIETY PO SLUBIE POWINNY BYC NAPIERDALANE BO TO KURWY JEBANE

Gość togh
Moim zdaniem faceci tacy są i przed ślubem, tylko dla wielu pań miłość nakłada klapki na oczy jak dla konia i nie chcą widzieć, że ten ich ideał ma wady.

Gość aaaaaaarwena
nie wiem, jeszcze sie nie hajtalam, dzieci rowniez brak, wiec co ja moge powiedziec w temacie

a ja mam od wczoraj takie rozmyślania o facetach, zaczęło sie od postu, który przeczytałam, na temat prezentów świątecznych dla naszych Panów, i tam ktoś napisał że "nie wychodził za mąz za chłopca tylko za mężczyznę" co miało być krytyką grania przez facetów w gry komputerowe itp... i tak sobie o tym myślę, bo ja gram i mojego faceta do grania namówiłam, ja lubię wychodzić na imprezy i on też, jak się da idziemy razem, jak nie, to jedno siedzi z dzieckiem - drugie się bawi - jesteśmy dobrze po 30-stce ale nie wyrośliśmy z tego i nie "wybawiliśmy się wystarczająco na studiach", mamy różne hobby, w tym mój Ukochany gra w zespole rockowym i wydaje sporo kasy na sprzęt i nagrywania ...co nie przeszkadza nam być odpowiedzialnymi rodzicami, zakochanymi w sobie ludźmi, którzy potrafią dac małego na 3 godziny do Klubu Malucha i wskoczyć do łózka miedzy 13 a 15, oboje mamy fajna pracę, która daje nam sporo (ale bez przesady) pieniędzy i pozwala żyć na jakimś tam poziomie a jednocześnie jest na tyle elastyczna że znajdujemy czas na popołudniową "pracę nad związkiem" nie wydaje mi sie że związałam sie z chłopcem - związałam się z cudownym facetem, który potrafi godzinami zajmować sie synem, dbać o swoja kobietę w sposób niewyobrażalny, zarabiać pieniądze a jednocześnie pozostał tak cudownie "normalny" i tylko zaznaczam że to jest MÓJ!!! sposób na życie, i u mnie sie sprawdza i nie krytykuje ludzi żyjących inaczej ani nikogo nie namawiam do niczego :) po prostu tak sobie rozmyślałam :)

Gość mhehehehehehehhehheh
faceci są spoko

Ja nie zauważyłam różnicy po śłubie, żeby coś się pogorszyło. Przed ślubem mieszkalismy juz razem 5 lat a jesteśmy już ojoj z 13. Nadal chciał spotykac się z kolegami, nadal z nimi wojażować. Często mielismy o to sprzeczki - ale ja o tym wiedziałam juz przed ślubem, więc nie zaskoczyło mnie to. Natomiast ciąza zmieniła wiele, ale pozytywnie- nie widział już innych poza nasza rodziną. Są dni kiedy mam ochote go udusić, bo mały po całym dniu zasypia a ja niewiem w co rece włożyc- prasować, prać, myć podłogi itp a on playstation albo tvn turbo. Mężczyzni nie widzą czasami przyziemnych spraw i trzeba im to narysować. Kiedyś nie wytrzymałam i napisałam kartke co jest do zrobienia w tym tygodniu- okna, wyniesienie ciuszków do piwnicy, oddanie dywanu do czyszczenia itp a mąz odkreślał na lodówce dumnie co juz zrobil :):) No i to jest mój sposób na niego Ostatnio sam nawet dopisał - kolacja przy świecach jak łobuziak zaśnie:)