Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katrina865498...870

zakochałam sie w swoim lekarzu

Polecane posty

Gość katrina865498...870

nie wiem jak to sie stalo ale sie zakochalam bedac w szpitalu 4 dni wiem ,ze on jest zonaty ale tak sie o mnie troszczyl dbal oklamal wszystkich ,ze jestem jego kuzynka zeby mnie lepiej traktowali a potem po wypisie jeszcze odwiozl do domu to naprawde bardzo dobry czlowiek . wspieral przychodzil podnosil na duchu pocieszal i rozmawial na dodatek jest bardzo przytojny ale nie o to chodzi jest taki kochany i bezinteresowny nie moge przestac o nim myslec nie wiem co sie dzieje moze mi przejdzie

Gość czerwonaa88
bezinteresowny?? hehee naiwne baby

Gość rennnnifer8787
a świstak siedzi i zawija .......lekarz odwozi do domu buhahah

Gość katrina865498...870
przeciez niczego ode mnie nie chcial nasz kontakt sie urwał a ja nie moge przestac o nim myslec naprawde jest w porzadku

Gość WERTYP......................
A kutasa ma dużego?????

Gość katrina865498...870
jakby czegos chcial to by poprosil o numer telefonu wie tylko gdzie mieszkam poprostu mieszkamy w tej samym miescie a szpital w ktorym on pracuje jest oddalony od naszego miasta o 60 km ale nie znalismy sie poznalismy sie w szpitalu

Gość katrina865498...870
nie wiedzialam ,ze tacy dobrzy u bezinteresowni ludzie jeszcze istnieja to chyba prawdziwy lekarz z powolania tak sie o mnie troszczyl i martwil bardziej sie mna przejmowal niz ja sama

Gość katrina865498...870
czy ktoras z was tez tak miala zakochala sie w woim ginekologu nie wiem co mam robic jak sie pozbyc tego uczucia

Gość nati wroclove
moze zachoruj jeszcze raz

Gość katrina865498...870
za dwa tygodnie mam isc po wypis i po wyniki do szpitala boje sie ,ze go spotkam w sumie bardzo bym chciala samo patrzenia na niego i ten jego usmiech sprawia mi ogromna przyjemnosc ale on chyba tez cos musial poczuc przeciez by sie tak nie zachowywal i mowil ze powieidzla ze jestem kuzynka tez dlatego zeby nie gadali na oddziale czyli robil cos wiecej i w stosunku do mnie niz do innych pacjentek

Gość katrina865498...870
mieszkamy w jednej miescowosci i na dodatek okazalo sie ze niedaleko siebie napewno sie spotkamy nie raz jeszcze przypadkiem bo to male 20 tys miasto nie wiem co mi jest zakochalam sie jak jakas małolata , ale to silniejsze ode mnie mam nadizeje ,ze mi za kilka dni przejdzie moze przez to ,ze jestem teraz sama po przejsciach i wyzalilam mu sie o tym co przezylam on mnie pocieszal nawet rozplakalam sie przy nim on jest taki czuly i wrazliwy

Gość no nie mogeeee
a ile masz lat?

Gość Romeczka mam na imię
zakochaj sie w nim

Gość katrina865498...870
24

Gość aQWEW3E
praygotowywal sobie pole do zaruchania. Durne baby zonaci maja swoje sposoby na zaruchanie i zon swoich nie opuszcza

Gość no nie mogeeee
czas pokaze co z tego bedzie...

Gość katrina865498...870
on ma 27 nie wiem czy przygotowal moze bo jest bardzo inteligentny ale nie sadze hehe zreszta po tej operacji przed 2 misiace tego robic nie moge . Zreszta podejrzane bylo to ,ze w pierwszym dni jak przyszlam mial obraczke potm sicagnal jak mnie odwozil tez nie mial i ani slowem nie wspomnial o tym ,ze jest zonaty ani slowem ja nawet o to nie pytalam ale za to krytykowal innego kolega lekarza tez mlode z tego odzialu ,ze on sie umawia z pacjetkami itp a ma zone nie wiem co o tym myslec

Gość karamba 007
puszczalska!!!!

Gość aQWEW3E
probowala wybadac teren czy ty bys poszla na takie cos.....

Gość katrina865498...870
wydaje mi sie ,ze poprostu moze tez cos do mnie poczul moze mu sie spodobalam itp ale ma zone i jest zbyt uczciwy zeby zrobic cos na boku takie jest moje zdanie zreszta ja tez nigdy w zyciu nie wyobrazam sobie siebie jako czyjejs kochanki ale mowil ,ze zawsze mgoe moge na niego liczyc itp jakbym maila jakies problemy z czym kolwiek a bylabym w szpitalu zebym od razu szla do niego on wszystko dla mnie zalatwi

Gość sdfg
Taaak wszyscy żonaci są uczciwi- w domu

Gość eda@@@
a ile Ty masz lat ?

Gość katrina865498...870
juz mowilam ja 24 on 27

Gość sdfgh42354
daj mu spokoj k u r w o skoro ma żonę

Gość eda@@@
zobaczysz co bedzie jak pójdziesz na badania kontrolne

Gość eda@@@
aha raczej po wypis i wyniki

Gość katrina865498...870
nie jestem kurwa kretynie a ty jestes prostakiem skoro tak sie wypowiadasz o innych czytaj wyzej idioto co napislam pustaku i prostaku chamie

Gość katrina865498...870
wiem ,ze nigdy z nim nie bede po przeciez sie nie rozwiedzie wiec poprotu musze w sobie to zwalczyc poprostu wydal mi sie odpowiednim kandydatem na meza i dlatego mi tak odbilo ale mi przejdzie :) nigdy nie bede ta druga zreszta ja nigdy sie nikomu nie narzucam bo jezeli komus zalezy to sam przejmie inicjatywe a malzenstwa nie mam zamiaru rozbijac . tylko poprostu jego zona jest szczesciara i tyle :) i wierze w to ,ze ja tez znajde kogos wartosciowego :):) no i mi ulzyło :):):)

Gość eda@@@
właśnie-młoda jesteś znajdziesz napewno kogos wartościowego:)