Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyxx

tez czujecie sie samotni?

Polecane posty

Gość zyxx

K*rwa, no nie wytrzymam, zwariuje zaraz :(

Gość lllmlll
ja sie czuje samotna ale nie tak zeby nie wytrzymac tego stanu chodzi o brak znajomych czy faceta??/kobiety??

Gość fre dom
czasem tak... bo jestem sama ale z drugiej strony lubię swoje towarzystwo nie mam wielu znajomych, ani faceta, przyzwyczaiłam się

Gość korova0
jestem w zwiazku na odległość, rozmawiamy codziennie przez skype i to jedyna osoba z ktora rozmawiam poza rodzicami

Gość zbita z tropu:P
wpadnijcie na topik i zapijcie smutaski..jesli nie winem i wodka to nawet szklanka soku..a i tak będzie nam wesolutko:)

Gość zyxx
chodzi o samotnosc gdzies w srodku. znajomi są , ale jakby obok, a dzisiaj sa daleko, kazdy zajety swoimi sprawami. faceta brak, ale nie chyba sam ten fakt jest przykry, ale taki ze nie mam kogos bliskiego jako jedyna z otaczajacych mnie osob. czuje sie jak piate kolo u wozu. najardziej nienawidze kiedy inni to podkreslaja. szukaja mi kogos na sile itp. to takie upokarzajace :(

Gość zyxx
jakby inni nie dawali mi do zrozumienia ze jestem ALIENEM bo nie mam jako jedyna z 'paczki' faeta to byloby ok. kurwa!

Ja się nie czuję, ja jestem samotna. Ale nie specjalnie mi to przeszkadza, szczególnie dzisiaj. Znajomych mam niewielu, faceta brak, nawet moja niespełniona miłość mi przechodzi.