Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gvhbnm6666

tradzik, świecąca cera i FLUID

Polecane posty

Gość gvhbnm6666

jak to połaczyc? mam tradzik a po nalozeniu fluidu nie dosc ze zawsze mi sie swieci cala buzia to tradzik sie nasila, czy jest jakis fluid ktory sprawi ze skora nie bedzie sie swiecic i nie bedzieprawial ze powstaja mi nowe krostki?

Gość a co bylo?
cala seria ziaja nuno , zel tonik krem tonizujacy peeling i maseczka pomoze juz po tygodniu widac poprawe

Po dokładnym umyciu buzi żelem lub innym specyfikiem zakwaszającym, najleiej aptecznym ( polecam Cetaphil albo zwykłe mleczko do demakijazu z ziaji) nałóż lekki krem matujący. NIe piszesz ile masz lat, nie moge dopasowac porady do wieku, , ale polecam kremy matujące Lirene, AA, lub Iwostin, polskie i dobre. Zainwestuj w baze matującą pod podkład, polecam Dax Cosmetics, mają też świetną bazę rozświetlającą do szarej suchej buzi. . Podkładów matujących teraz na rynku jest do oglupienia, ja osobiście używałam , z tych dobrych : maybeline w musie, rimmel w musie, l'oreal morphose. Wymieszaj jedną porcję bazy ( z dozownika) z jedną małą porcją podkładu, ogrzej w dłoni i wmasuj w skórę, zetrzyj nadmiar pod oczami, koło ust i na linii wlosów, i voila! Aha, polecam bardzo zainwestować również w bibułki matujące. I zgłoś się do dermatologa na leczenie trądziku, mało kto z tego potrafi wyjśc sam.